NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek pedig minden sportágban ott vannak. Ezt nehéz kivédeni és nem is kell. Milyen lenne a verseny, ha XY bejelentené a kockás után, hogy "Ennek a helyezésnek nem kérem a pontjai, mert ártatlan voltam a balesetnél, szerintem. A mai verseny nélkül számoljátok az átlagomat." :-)
1.Stewart : 930
2.Biffle : 872
3.Kenseth : 853
4.J.Burton : 560
5.Kahne : 499
Vezetett mérföldek idén (24 verseny után):
1.Biffle : 1237,51
2.Kenseth : 1127,06
3.Stewart : 1010,10
4.Hamlin : 726,61
5.J.Burton : 684,37
23 -- Martin Truex Jr.* 2384 -1115 24 0 0 0 2 $2,805,650
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Szerinted 5x nyerni csak kemény munkával lehet de 10x másodiknak vagy tizediknek lenni az csak mázli? Másik ha a gyozelmet nagyon kiemelnék akkor elszaporodhatnának a "bump to win" esetek ezért jó ez a pontozás hogy két helyezett kozott minimális a kulombség ezért nincs kisértés az ilyen megmozdulásokra.
Martin: 0-pole,0-gyõzelem, 5-top5, 11-top10 3181pont
Kahne : 4-pole,5-gyõzelem, 8-top5, 13-top10 3149pont
Mondjuk Burton sem rendelkezik jobb mutatóval.
Érdekes lesz ha Kahne nemjut be..ilyen eredményekkel.
Persze ezmegbízhatósági verseny,de azért valaki 5.gyõzelemmel kieshet..hmm..
Lehetne mondjuk változtatni a szabályon.Mert esetleg hiába nnyer 10 versenyt,ha mondjuk 5-ön az önhibáján kívül esetleg kiesik,mondjuk falrakenik,vagy elõtte gombáznak 1 méterrel,és szarrátörik az autója.Veszít úgy 600 pontot.
Mindez egy kis elgondolgodtató dolog,de várjuk majd meg az utolsó versenyt,aztán lehet ezen elmélkedni.
Go Jeff Go!!!!
sose hallottam róla
Az alapszakaszt valszeg megfogom nyerni,hacsak nem betlizik az összes versenyzõm az utolsó futamon.Aztán jöhet a chase!
Go Jeff Go!
Go Jeff Go!!!!
Most is mit hozott vissza,a bünti után,bár egyértelmû volt,hogyma õ volt a leggyorsabb.
A végén izgultam,hogy nehogymá Sorenson nyerjen,el is fogyott az "ereje".
Jeff is jóvolt,ha neki sincs a bünti,de végre biztos chase-s mostmár.
Dal volt még nagyszerû,az év végére igencsak belelendült.
Többiek inkább csak úsztak.Martin nagyon tartotta a pozíciót,akárcsak Burton,minél kisebb hárányban lenni Kahne-nel szemben.
Lesz izgalom még a következõ futamon!

Go Jeff Go!!!!
STF0131 beállította a ponrekordot. Szép volt!!
Szerintem ez a verseny volt a legkönnyebb a játék szempontjából, de estére ezt számokkal is alátámasztom. Kevés esélyes végzett rossz helyen és a logikusnak tûnõ 5. ember, Bowyer is hozta az eredményt.
Martin moves up despite radio problem
(Desperate Housewives star Marcia Cross)
Az összes versenyen elindultak közül csak Johnson, Harvick és Martin ért célba mindig.
A Chase-esek közül Jeff Burton és Martin nem tudott versenyt nyerni.
A rajthelyéhez képest a legtöbbet Paul Menard javított átlagban : +14,5
Full-timerek közül ebben a kategóriában Junior a legjobb : +7,8
A leggyengébb P.J.Jones: -21,0
Full-timerek közül KuB : -10,8
(24. verseny utáni adatok)
Az eddigi 13 California Speedway-en rendezett versenyen még nem nyertek az elsõ sorból.
Az utolsó 10 versenybõl ezen a pályán hétszer a top15-ön kívülrõl rajtolt a gyõztes.
Kenseth februárban, az idei elsõ versenyen ezen a pályán, a 31. helyrõl gyõzött, ami eddig rekord.
Jeff Gordon háromszor nyert itt, más még duplázni sem tudott.
7 Ford, 5 Chevy és 1 Dodge gyõzelem a pályán.
Az utolsó 10 versenyen 10 különbözõ gyõztes volt.
Johnson 13 hete vezette a ponttáblázatot.
Kahne és a Dodge hétvégéje telefonhívásos volt. :-) Õ maradt már csak, aki bejuthat a Chase-be, de ehhez ki kell ütni valakit és kezdek aggódni Burton miatt.
Johnson idén elõszõr nem vezet, azt hiszem, mert a Daytona 500-at Õ nyerte és utána nem ment elé senki.
most is pl. Kahne-nek nyerni kellett --> nyert is
lehet hogy a bizonyításnál az ellenkezõje fog kijönni...
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Lori: jaja, egy jól irányzott dobás eldönthet mindent, de nyugaton ezzel nem élnek annyira, szerintem. Meg különben is a csapattársak leszedik egymásról menet közben. Micsoda jelenet volt! Talán Newman és Rusty között tavaly!?
Akkor még lenne esélye Biffle-nek,és Edwardsan a 400 ponton belül kerülnie..vagyis megõrizni a lehetõségét,de lehet az is kevés lenne.
A többiek rajtuk kívül szorosan állnak.Bár 300 pontot nehéz úgy hozni,hogy az élen állók hibázzanak.Szóval az én meglátásom szerint Kahne-n kívül már nincs esély bejutni,mert az a 250 pont hátrány sok.
Go Jeff Go!!!!
(még emlékszel a live bejelentésre, mikor a nascar.com-on is lehetett nézni?)
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Jeff Burton mostanában nagyon jól megy,stabilabbank látom,bár elég egy fal és el is szállt.
Szerintem a mai versenyen sokmúlik majd.Itt aki elszáll már nehezen kapaszkodik vissza.Taláncsak úgy ha még matematikailag lesz esélye,és aki elõtte a van azt falrakeni az utolsó futamon.
Go Jeff Go!!!!
1.Matt Kenseth
2.Kyle Busch
3.Jeff Gordon
4.Kasey Kahne
5.Danny Hamlin
6.Tony Stewart
7.Dale Jr.
8.Jimmie Johnson
9.Jeff Burton
10.Carl Edwards
MoV: 1.346 sec.