NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez elég szomorú,hogy itt semmit sem támogatnak!😞

Azt hiszem, hogy Makai Gyuri szponzorhiány miatt nem megy oválra egy ideig biztosan. Az USA-ban nem szívesen támogatnak külföldi versenyzõt, hacsak nem ismert sztár a nemzetközi piacon. A magyar szponzorok sem állnak sorba, hogy pénzt pumpáljanak egy nálunk szinte ismeretlen versenyformába.

Marad az egyszem ARCA-verseny emléke számunkra.

Minden (marketing) szinten támad a NASCAR. A szurkolóbázisuk 40%-a nõ és tovább nõ. :-)

Idén csak a hölgyektõl 250 millió dolláros bevételre számítanak a NASCAR-védjeggyel ellátott termékek eladásából. Az NFL után a NASCAR-nak van a legnagyobb esély annak, hogy nem sokára több nõi drukkere lesz, mint férfi.

Jaja bár Magyarországon nem tom hány nõt érdekelne!😊

TheDreamingTree
És még a hivatalos NASCAR logó is ott van a sarokban.... Óriási!!! <#vigyor3>

Makai Gyuriról nem tudtok semmit?

Dennis Hamlin mosolyogva emlékszik vissza a fia, Denny elsõ gokart versenyére:

"7 éves volt és amikor vége lett a versenynek, nem tudtuk ki szállítani a gokartból. Ment tovább, mi meg futottunk utána és kiabáltuk, hogy vége van a versenynek és ideje lenne abbahagyni, de Õ nem hallgatott ránk."

A kis Denny már 25 éves és Õ az elsõ Rookie, aki a Chase-be jutott. Rajta látszik legkevésbé az izgalom, hiszen újoncként bejutni a legjobb 10 közé már hatalmas siker. Sokak szerint emiatt lehet veszélyes és esélyes Hamlin: rajta lehet a legkevesebb lelki teher.

Talán most megtérül az anyagi ráfordítés, hiszen Dennis elárulta, hogy körülbelül 750.000 dollárt költöttek Denny versenyzéseire az idõ folyamán, mely magába foglal két autó eladását és két jelzálogot is a házukra.

Okéj!Elnézést kérek!😊

Szmájlizni, de azt nagyon. Szólj, ha valamit nem értesz!

Na regeltem Espn-re!7végén kiderül mit tudok!<#nyes>

ez elég kemény<#smile>

Ez jó!<#finom>

OKáj akkor megnézem ott!<#smile>

Vajon csak véletlen egybeesés, hogy Jeff Gordon Chase-be jutása és a Gordon-hurrikán megindulása az Atéanti-óceánon szinte egy idõben történt?

:-) Találtam cikket, ahol még ilyen kérdéseket is feltesznek.

Szerintem jobbak lennének inkább olyan látogatók, akiknek nincs szükségük arra, hogy meglássák a topik nevét, hanem célzottan kerestek rá a témára.

Szóval, lazíthatsz nyugodtan! :-) Inkább írj valamit mondjuk a... NASCAR-ról.

ChevyG
jól emléxel
ChevyG
én pedig úgy tudom, hogy van róla papirod, szal enyi erõvel le is irhattad volna.<#nezze><#ejnye1> (pl ha egy "hogyan lenne érdemes ESPN-be csapatot terelgetni -tutorialt- kihagynál és helyette)<#mf1>
Jeff Gordon
ha jól emlékszem 87ben volt az elsö szezonja a fekete 3as-al...

The only speedometer is in your head.

ChevyG
<#banplz>
ChevyG
bazz télleg, csak 87-88tol beszélhezünk A Fekete Hármasról! elötte Wrangler volt (kék-sárga sz.kocsival)
Jeff Gordon 1971-ben született, úgyhogy a kép 1976. körül készülhetet. Ugye tudod, hogy ekkor még Dale Earnhardt fekete #3-ának nyoma sem volt? Ettõl még Earnhardt lehetett Gordon hõse, de a fekete #3-as jóval késõbb épült be a köztudatba.

le van írva a szabályzat angolul az espn fantasy racing oldalán
angolul gondolom meg tudsz, nem?

MrSpock
ESPN:Választanod kell 5 versenyzõt.Mindegyiknek van egy pontértéke,ami versenyrõl versenyre változik.Az össz pontérték a kiválasztásánál nemhaladhatja meg a 100-at.Úgy kell kalkulálni,vagyis a késõbbiekben is.De ha nem változtatsz akkor az felé is fog menni az érték,de az nemszámít.Így ez csak cserénél érdekes.
A lényeg mindig 100-on belül kell lenned,ha összeállítod a csapatod.
A pontozás,a versenyen elért pontozás összessége.
Azthiszem így tömören ennyi.

Go Jeff Go!!!!

OK!<#wink>

ChevyG
huhu, én leirnám,de nem tudom, de maj a Totya jön és okit!
Na valaki leírja,hogy mûködik az az ESPN dolog?<#vigyor0>

Jeff Gordon
így van. vicces fiút játszik😄

Sztem Gordon dobálja az üveget!<#nyes>

ChevyG work
<#wow3><#zavart2>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
most is elsõk vagyunk! próbáljuk ezt fentartani (természetesen értelmesen, mert így nagy esélyünk van arra, hogy többen benéznek ide. (és remélhetõleg ne csak vérpistikék)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
mért a fekete 3as volt az elsõ verdája? talán Neki is Dale Earnhardt volt a childhood favoritja, mint Matt Kenseth-nek???

ha ez igaz, hmm nos ez elég érdekes, hogy a SAJÁT hõsének a legnagyob ellenfele lett!!! Eleinte biztos nagy megtisztelhetés volt neki már az is, hogy 1 légtér levegõjét szivhatta Dale-el!

ChevyG work
ezen a képen és is agyaltam

ezen a képen Junior dobja oda az üveget Gordonnak? vagy Gordonhoz?, vagy Gordon azt gyakorolja, hogy dobálja fel magának az üveget, úgy hogy nem néz oda? vagy a nézõk dobják oda Jr.-nak, hogy igyon?, vagy a nézõk dobják oda Gordonnak hogy húzzon?, vagy az üveg egyszerûen levitál...

ChevyG
Makai Gyurival mivan?Tudtok esetleg valamit róla?<#vigyor0>

http://www.gordonline.com/age5jeff.gif
http://www.gordonline.com/jeffg13.jpg
http://www.gordonline.com/1991jg.jpg
http://www.gordonline.com/jeff92.jpg

Newman,Johnson,Biffle,Sadler,Edwards.<#vigyor0>

Jeff Gordon

Jeff Gordon
Jeff Gordon a N1. ez természetes. mellette kedvelem még Jeff Burtont, Ryan Newmant,Kasey Kahnet és Jimmie Johnsont.
te?

Ez a kép azthiszem nem volt!<#smile>

Egyébként te kiket kedvelsz még a mezõnybõl?<#smile>

Huh micsoda mulatás lenne!<#nevetes1><#nevetes1>

Jeff Gordon
de remélem a 24es kocsit irányitó fickó lesz a végsö gyöztes.
jó lett ezaz avatvar😊

Micsoda egybeesés!<#smile>
Amugy meg teljesen igaza van,még bárki lehet bajnok a 10bõl!<#smile>

MrSpock
Jimmie úgylátszik elolvasta amit írtam:-)LOL
Én is ezen a véleményen vagyok,még sok az a 9 verseny!:-)

Go Jeff Go!!!!