NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG work
tévedés! kondi nem korfüggõ! vagyis 22-24 év alatt nem ajánlatos!

ON

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jeff Gordon
köszi egy párat lementettem.

The only speedometer is in your head.

Itt vannak az index-es "Montoya"-találatok és van már pár kép is B.Lori jóvoltából ismét.

Jeff Gordon
hát sajnálom, olyanom nekem nincsen😊

A mostani tesztrõl várom a képeket:-)

Jeff Gordon
Chip Ganassi és Montoya még régebbröl, ha jól emlékszem akkor ez egy 2000es kép.
7évig birták egymás nélkül😄

Még csak 53éves😄

Jeff Gordon
áhhh, dehogy. csak régröl emlékeztem a nevére.
egyébként faszinak lehet egy kis beütése, ennyi évesen ilyen szinten kondizni sztem öngyilkosság, hát ha megnézed, Arnold eltörpül mellette:

gondolom akkor ezek szerint nem véletlen a Mr. America becenév...

Jeff Gordon
nem is olyan rossz eredmény, sztem lesz ez még jobb is.
hátha megszereznék Villeneuvet az lenne az igazi fogás, merthát ugye Ö mégiscsak nyert Indy 500at, IndyCar-t, és f1 vb-t is. hát én sok mindent elhiszek, de azt nem hogy ezeket "véletlenül" nyerte...

Ez a célja vele a NASCAR-nak. Egy nagy fegyver a nemzetközi piacon. Ismert név mindenhol. Eddig Õ a legnagyobb fegyver, de bevetették már a tele tankos kiskocsit, a Verdákat és Ricky Bobby-t is és jönnek még a nevek sorba.

A Busch Széria már kiterjesztette a naptárát 2007-tõl. Három road course versenyt tartanak majd három különbözõ országban: Mexikó, Kanada és USA.

Már van egy teszteredménye Montoya-nak:

DRIVER/HOMETOWN TIME SPEED
Mark Mitchell 51.000 187.768
Mario Gosselin/St. Marie Quebec 51.070 187.507
Cale Gale/Mobile AL 51.140 187.251
Doug Reid/Hueytown AL 51.190 187.068
Steve Wallace/Mooresville NC 51.220 186.958
Juan Pablo Montoya/Columbia 51.300 186.667

forrás: index NASCAR-topik, B.Lori

Várom a képeket.

ChevyG
ez a Pablo figura jó reklám lessz nekünk én már látom
Jeff Gordon
Juan-Pablo Montoya megkezdheti a munkát új csapatánál, a NASCAR-ban szereplõ Chip Ganassi Racingnél, ugyanis a Forma-1-es McLaren-Mercedes istállóval immáron hivatalosan és végérvényesen elváltak útjaik.

78 nappal azután, hogy a kolumbiai pilóta bejelentette, hogy elhagyja a McLaren alakulatát és egyúttal a Forma-1-et is, elsõ alkalommal ülhet be egy NASCAR autóba. Montoya életében a hétfõi teszttel egy új fejezet kezdõdik.

Új munkaadójának, a Chip Ganassi Racingnek névadó csapatfõnöke vasárnap jelentette be hivatalosan is a tréninget. Korábban azért nem kerülhette sor erre, mert a dél-amerikai versenyzõt év végéig érvényes szerzõdés kötötte a McLarenhez. A múlt hét végén viszont a felek mindenki számára elfogadható egyezségre jutottak, így Montoya Talladegában kipróbálhatja új négykerekûjét.

"Sikerült mindent elintéznünk, úgyhogy semmi akadálya nincs annak, hogy Juan-Pablo Talladegában autóba üljön"- nyilatkozta Chip Ganassi, Montoya régi-új csapatfõnöke. "Már nagyon izgatott volt az elmúlt napokban. Még idén annyi versenylehetõséget szeretnénk neki biztosítani más szériákban, amennyit csak lehet. Mindent megteszünk, hogy minél jobban felkészítsük a NASCAR kihívásaira."

Az amerikai igen mozgalmas tesztprogramot tervez Montoya számára: "Nem tudom, hogy ennek idén mennyi eredménye lesz, de hogy jövõre néhány verseny után jelentkezni fog a pozitív hatása, az egészen biztos."

"Jövõre Daytonában lesz az elsõ verseny, és addig Juan-Pablónak még sokmindent meg kell szoknia. Új az autó, a pályák, a lebonyolítási rendszer, egyszóval szinte minden. Kár, hogy csak most tudjuk elkezdeni a közös munkát"- utalt arra a 48 éves csapatfõnök, hogy a McLaren sokáig nem engedte el a pilótát, hátrányba sodorva ezzel a Chip Ganassi Racinget. Az amerikai azonban biztos benne, hogy így is sok örömben lesz részük a következõ években.

Vagyis a KEEP-nél nincs pipa mig a listába az ADD-nál kell pipa

Nemhiszem,akkor a pipákkal lesz a gond,amikor rákattintottál egyre hogy edit utána nem pipáltad ki? mert azt az eggyet szabadon kell hagyni és a listából választasz amit kipipálsz de onnan is csak eggyet,akkor 100% mennie kell és kicsréli a selct driver-el,próbáld meg most!

Szombaton este volt ez. Az nem lehet, hogy épp akkor túl volt terhelve a rendszer vagy ilyenek?

És ez mikor tortént hogy nem ment? mert a verseny után is egy darabig locked azaz zárva van,most már mukodnie kellene.

Jaja te látom vágod😊

Jeff Gordon
Terry Hulk Hogan (avagy ahogy kevesen ismerik, polgári nevén: Terrence Gene Bollea) és Jeff Gordon. hát USAban sok haverja lehet Gordonnak😊

Gondoltam már mindenre de semmi nem volt megoldás. Épp, hogy kezdenék belejönni erre ez van.

Ja ilyet nekem is csinált mikor elõször próbálkoztam😊

nem a pipákkal volt probléma? Lehet, hogy túl sok vagy túl kevés pipa volt (nem 5) a kiválasztott és a kiválasztandó versenyzõk mellett.

MrSpock
Valószínû,hogy meghaladtad a 100-as limitet.
Amikor én is összállítottam nekem is irta,ha túlléptem.

Go Jeff Go!!!!

Az nem lehetséges,hogy a kiválasztott versenyzõk összértéke meghaladta a limitet?

Üdv mindenkinek!

Hát én is egyike vagyok az újoncoknak espn en de nekem most valami nem jött össze.
Bárhogy is próbálkoztam valami error-t mindíg kiírt vagy azt hogy 5 embert adjak meg pontosan mindíg. Furcsa mert az elsõ két versenynél minden rendben volt. Ha valaki találkozott már hasonló hibákkal kérem jelezze.

robotnyk
na, egy hely + espnen
Jeff Gordon
pontosan:

családjával:

gordon 24
Szépet ment az biztos. Nagyot csatáztak Kenseth-el és nem volt lökdösõdés nagyon sportszerü és gyönyörü mecs volt szóval grat neki...

Downhill!!

Az biztos de azér a Wonder Boy fanok se csüggedjenek!😊

na ennek örömére megyek aludni... tuti, hogy szépet álmodom... 😊)
Biztonsági autózással <#nyes>

amióta nascarfan vagyok, én azóta lényegében "csak" neki drukkolok, de mióta nem nyert, azóta én is csendben vagyok, DE MA bearanyozta az estémet... 😊)
robotnyk
igazán jöhetne már egy unoff result..
gordon 24
Igen!4 ahogy látom a régi idõk ota õt kedveled. Miért nem irpgatsz ide nem is látalak amiota sg-s vagyok pedig te 2004-ota vagy. Mi az ok?

Downhill!!

BURTON NYERT !!!!! 😊))))))
MrSpock
Sajnálom,hogy Kahne az elején ütközött,bár az új espn-es csapatom kiválóan teljesített,ezt leszámítva.
Jeff Gordon hogylett 3.?
Annyira elvoltam foglalva az élen folyó küzdelemmel,hogy teljesen meglepett:-)

Go Jeff Go!!!!

Mégis csak csoda történt ma a "The Monster Mile"-on.

robotnyk
Totya, Jimmie milyen napszemüveget használ, nem tudod véletlenül? :p
MrSpock
Fúú...Ez nagymeccs volt!
Gratula Burtonnak!Nagyot küzdött!

Go Jeff Go!!!!

Jeff Gordon
igy van, grt neki. már nagyon megérdemelte ilyen hosszú kihagyás után, és az idei évben rendkivül jól teljesit. ha nem Gordon nyerne a végén akkor nyerjen Ö, persze azért eléggé nehéz lenne kiviteleznie, de miért is ne?

Az szép, ilyen statisztikám nem volt, köszi! Most már nyerje meg a bajnokságot.

robotnyk
sõt: first point lead since 1999
Ahogy olvasom, volt fordulat rendesen. Burtonnek végre összejött a gyõzelem! Utoljára 2001. október 28-án nyert a Cup-ban.

gordon 24
Azta mekkora volt ez utolso 15 karika fuuu. atyám. Nem irom meg ki nyert hatha nem akarjátok tudni de ez azta.... Kenseth sajnos megszivta üzemanyaghiány lépett fel de nagyon nagy volt. Ilyet már rég láttam.

Downhill!!

robotnyk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
húúú micsoda 30 kör volt a végén. Burton legyûrte Kensethet, akinek a végén elfogyott az üzemanyaga a nagy hajszától az utolsó elõtti körben
robotnyk
Harvick kész mára
OK!tenksz!😊

gordon 24
Nekem T-kábel. Ennek a digitális csomagjába jön az abmoteurs. Biztos láttál már ilyen reklámot. Kerdezz utánna hátha van arra ilyen.

Downhill!!