NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Az NR 2003-ba azért van még Pontiac mert az a 2002-es season autoit tartalmazza.
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Mellesleg az eddigi nyereményeket a nascar honlapján összesítve versenyzõkre lebontva megtekintheted.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Köszönöm!
Amikor belecsöppentem a "rallys életérzésbe", sokan mondták, hogy innen már nincs kiút.
Meglátni, megszeretni, ottragadni.
De egyre jobban ezt érzem a NASCAR-ral kapcsolatban is...kezdem nagyon szeretni<#hawaii>#hawaii>
Ja, még annyit, hogy a pilóták bérezésérõl nem lehet valamit tudni?
Összehasonlítva mondjuk egy F1-es nem élmenõ pilóta fizetésével.
A csapatok anyagi helyzetében igencsak nagy eltérések vannak, pl van aki (Roush) magán légiflottával rendelkezik és azzal furikáztatja a csapattagokat mindenfelé, másoknak meg még állandó pit-csapata sincs, úgy szedi össze az egyes alkalmakra. De a lényeg, magába az autóba, ha belegebednek sem tudnak kb 250 000 dollárnál többet beleölni, meg nagyon kevesebbet sem lehet.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
jvõre bent lessz teljesen a Toyota is, így négy gyártó lessz: Ford, Chevy, Dodge, Toyota
A CTS sorozatban már rég aktiv a Toyota a Tundrával!
a másodikra elég összetett a válasz. ezt igazábol a csapatok tudnánkak válaszolni. De a f1-ez képest biztosan azonosak a technikát illetõpen.
anyagi szempontból nem igazán követem az eseményeket
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Úgy tudtam, hogy a Dodge, a Ford, és a Pontiac versenyautói vesznek részt a futamokon.
Valóban így van?
A másik kérdésem: a teljesítmény és a mûszaki/anyagi háttér a csapatoknál nagyjából azonos, vagy esetleg létezik jelentõsebb eltérés?
<#integet2>#integet2>
Legjobb példa amit a verseny után Junior Crew chiefje mondott: " Ez benne van a nascarban"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Majdnem minden Magyar Nagydíjon kint voltam, és a lelátón helyet foglalók nagy részének halvány fingja nem volt arról, hogy ki kicsoda, és mi miért történik a pályán.
Döbbenet...
Ha nagyon sok pénzem lenne mindent elkövetnék azért, hogy reklámot csináljak a NASCARnak, de egyelõre "csak" annyit tudok tenni, hogy megpróbálok mindent megtanulni és sokaknak beszélni errõl a világról<#whatever>#whatever>.
Mondjuk nem konkrétan Junior miatt kérdeztem, nyilván hasonló helyzetben õ is pont ezt tette volna (nem is tudom, kitõl tanulhatott ilyesmit... <#ravasz1>#ravasz1>)
Sajnos ez most rosszul sült el.
De ez a szép ebben,hogy bármi megtörténhet(bár Gordon crash nemkelettvolna)
Mostmenek "haza",Lowe's-re!
A lényeg,legyenmégszorosabb a chase!
Go Jeff Go!!!!
Vickers most a hátsó egyenesben próbálta ezt meg, de túl korán akart bemenni Johnson mögé. Semmi szabálytalanság nem történt. Különben is nehéz állástfoglalni az ilyen eseteknél. Johnson és Vickers közös rádión volt a végén és Johnson mondta be, hogy "most", de balul sült el. Begurulhattak volna Junior mögött, de szerencsére a NASCAR-ban nem szokás megelégedni a második hellyel.
Egyszer a galamb vagy, máskor meg a szobor. Junior másfél körrel a vége elõtt intézte el Edwardsot Michiganben augusztus 19-én és nyerte meg a versenyta Busch Szériában.
Videó.
- kétszeres bajnoka a Busch Szériának (1998., 1999.)
- 2000-ben indult a Cup-ban elõszõr teljes szezont, de a ROTY címet Kenseth szerezte meg elõtte.
- a 2004-es Daytona 500-as gyõzelmére a legbüszkébb
Érdekességek:
- 1980-ban leégett a házuk, ezután költözött Dale Earnhardthoz és a mostohaanyjához,
- 18 éves koráig négyszer büntették meg gyorshajtás miatt, de azóta egyszer sem. A négy büntetést négy különbözõ rendõrtõl kapta, de mind azt állította, hogy Õ adta Earnhardt, Sr.-nak az elsõ hasonló büntetést. Valószínûleg a hírnévre hajtottak, de minimum hárman nem mondtak igazat,
- ha születik egy fia, a Ralph Lee Earnhardt nevet adja neki majd,
- (2001-es adat): elmondása szerint, ha a top10-ben végez, akkor a nyeremény 45%-át kapja meg, ha a top10-en kívül, akkor csak a 30%-át tarthatja meg a pénznek, amit nyer.

Tud errõl valaki valmi konkrétat?
én már tudom, h nemszereti h igy irod a: "Nascart" 😄
The only speedometer is in your head.
Bár ha úgy veszem, zseniálisan csinálta. Eltakaritotta mindkettõt egy csapásra.
Downhill!!
Azthiszem a Nascar Simracing a legújjabb PC-re😊
Sokan a NASCAR RACING 2003 SEASON-Ra esküsznek😊
Xbox-ra és PS2 re viszont megjelent a NASCAR 07!
Ha az iagzi szimulátor mellet vagy használd arégi NR 2003 seasont ez a legjobb ilyen gém.
Downhill!!
"I pushed (him) into the lead five times and every time I do that he complains that I'm bump-drafting him in the corners and blah, blah, blah. So I'm just not going to push him any more."
teljes cikk itt

megtisztelõ bármely 8as Fannak, hogy Junior-t csak 3an (azaz HÁRMAN) tudják lenyomni...
látom az aláirásodban nálad is megjelent a "drive for frist" felirat😊
hát majd meglátjuk...