NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
RIP
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A plane carrying ten members of the NASCAR Hendrick Motorsports team crashes en route to the race held at Martinsville Speedway. There were no survivors.
ezt le is mentem, köszi<#wink>#wink>
The only speedometer is in your head.

A versenyzõk is így hívják, nem találtam más elnevezést.
Martinsville-i specialitás az 1964. óta (az elsõ órát Fred Lorenzen nyerte abban az évben az Old Dominion 500-on "régi uralom"), amellyel már évek óta a pálya nagyszerû és hosszú történelmére próbálják felhívni a figyelmet. A Cup gyõztesein kívül a Modified széria elsõ helyezettjei is megkapják ezt a díjat, így 2000. októberében átadhatták a 200. órát a NAPA AutoCare 500 gyõztesének, Tony Stewart-nak.
Richard Petty 12-szer vihetett haza "Grandfather Clock"-ot 1967. és 1979. között (a különleges díj bevezetése elõtt már nyert háromszor).
A legelsõt édesanyjának ajándékozta a születésnapjára, további tízet pedig a barátjainak adta Karácsonyi ajándékként.
Darrell Waltrip és a Modified sztár, Ray Hendrick 11-11 órával büszkélkedhet. Geoff Bodine 10, Dale Earnhardt, Rusty Wallace, cale Yarborough és Sam Ard 6-6 órát vihetett haza.
A mostani volt a 116. Cup versenye a pályának. Az elsõt 1949. szeptember 25-én rendezték meg, amely egy 200 körös verseny volt. 15-en indultak rajta és Red Byron gyõzött egy '49-es Oldsmobile-lal. Lee Petty lett a második három kör hátránnyal.
A NASCAR elsõ évében (hivatalos versenyek), 1949-ben nyolc versenyt rendeztek (mai Cup elõdje) és a Martinsville-i volt a hatodik a sorban.
Grat. Derooy-nak!
Az ESPN játék aktuális formája az utolsó 5 verseny alapján :
1.B.Lori : 3159
2.TheDreamingTree : 3150
3.MrSpock : 3112
4.Jupi : 3084
5.Jeff Gordon : 3072
6.ChevyG : 3028
7.Totya : 3010
8.Tihy : 2945
9.robotnyk : 2800
10.Gordon24 : 2774
11.Zetterberg : 2773
12.Dougie : 2765
13.sajtosrud : 2736
14.TSanyi : 2733
15.STF0131 : 2730
16.Tasi : 2718
17.dinsdale : 2573
18.Derooy : 2407
19.többiek : 0
Egyébként a Viasat Explorer-en volt ma egy mûsor az RV-krõl (Recreation Vehicle, mittommén mi az magyarul, talán lakóbusz?), amiben volt Jeff Gordon luxus busza is. Valami 1,5 millió dolláros gép, de van benne minden 😊
MoV.:0,544
tippedd:0,543
elvileg ma 16órakor a Discoveryn lesz egy müsor: egyszer egy ilyet vezetni, Roush autói. remélem nem néztem el, de azért ha érdekel titeket megéri bekapcsolni a tévészerkezetet😄
én megnézem😊
Grt Jimmmie! ez a gyözelem nagy értékü számára hiszen most újra komoly esélyei lehetnek a nextel kupára, ha nincs Talladega akkor vezetne, szerintem is. egyébként Jr.nak megint peche volt mint Degaban.
de Jr ott is nagyon népszerü
Matt Kenseth 10% (18 g³osów)
Jimmie Johnson 9% (16 g³osów)
Kevin Harvick 6% (10 g³osów)
Kyle Busch 2% (4 g³osów)
Denny Hamlin 1% (2 g³osów)
Dale Earnhardt Jr. 25% (42 g³osów)
Mark Martin 1% (2 g³osów)
Jeff Burton 6% (10 g³osów)
Jeff Gordon 34% (56 g³osów)
Kasey Kahne 2% (4 g³osów)
Jimmie most talán a végére odaér,és bajnok lesz.4 helyet lépett elõre.
Ilyenkor sokat ér egy gyõzelem.
úgynézki hátrányból jobban tud menni,ha nincs Talladege,vezetne is.
8-an 100 ponton belül,bárki lehet bajnok.
Go Jeff Go!!!!
hogy Gordonnal mi lehetett, ma is vezetett vagy 150kört... és a végén igy elfogyott az autó...
Johnson viszont mijet ment a végén. Gyönyörü volt.
Downhill!!
na most jön majd a finish
oooh, noooo. Jr. megpördült😞 ezt a pechet. Kasey Kahnenel volt nagy csatában amikor hátulról kapott egyet.
huh ezt megint megúsztuk😊
azt tom h margin of victory de h mit jelent azt nem😄