NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG work
Rest In Peace

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

robotnyk
😞
R.I.P. Bobby Hamilton http://www.speedtv.com/articles/nascar/nextel/34660/

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Five proposals NASCAR should consider in 2007

más: az espn fantasyba mikor lehet beszállni, van valami konkrét idõpont?

ChevyG work
köszi!
Most építem a 8ast!
Tehát, ha van fotóm 1 CTS Chevy blokkjáról, akkor azt felhasználhatom Jr paripájába!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Mindhárom nemzeti szériában a "Cast Iron 5.7L V-8 Aluminum Cylinder Heads Engine-t" használják (öntöttvas motorblokk, aluminium hengerfejekkel).

A lóerõ/fordulatszám :
Cup 850/9000
Busch 750/8400
Truck 750/8400

A Truck a Cup és a Busch autónál szélesebb, magasabb és hosszabb is, csak a súlyuk azonos. Az aerodinamika adja a különbséget itt. Ezért IS készítették a COT-okat a Truck-hoz hasonlóra, azt hiszem.

A Cup és a Busch között a leglényegesebb különbség a karburátorok mérete. A Cup-ban ez 830cfm (cubic feet per minute = köbláb percenként), ami a motorba eresztett levegõ és üzemanyag keverék mennyiségét jelöli. Ez 23,5 köbméter percenként.

A Busch-ban ugyanez az adat 390 cfm, ami 11 köbméter keverék percenként.

A Truck-nak szintén 830-as a karburátora. :-)

Már nálunk is van egy ilyen átépítõs mûsor és sok külföldi csatorna nyomja mostanában.

Én az MTV-n láttam a "Horse Apples"-et, ami a Redneck-eket figurázza ki. Elég jónak tûnt.

Tippelj Te is, ha van kedved!

Jeff Gordon
sry,télleg elnéztem.elnézést.

The only speedometer is in your head.

Nem Te kezdted, de azért köszi! :-)

Többiek, ha lehet, privátban!

TheDreamingTree
És szerintem mégcsak oda sem lépett a gázpedálra úgy igazán...

Jeff Gordon
hopsz.teljesen elfelejtettem:S
sry.

gordon 24
A Cup Busch Tutti. De a cts? hát ez nehéz kérdés.

Downhill!!

gordon 24
Ez király!! Csak azt kérte hogy privibe vagy mailon küld el. De talán igy is ok!

Downhill!!

ChevyG
a 3 fõ kategóriában ugyan az a motorblokk van csak le vannak butitva? (CUP, BUSCH, CTS)
ChevyG
már elbaktad. nem nyilvános!
Jeff Gordon
Akkor kezdem én Totya! már úgyis tudom hogy kiket akarok irni,akkor minek halasszam?

1.Top10 a bajnokság végén
-1.Jeff Gordon (ki más lenne?😄)
-2.Dale Jr.
-3.Matt Kenseth
-4.Ku. Busch
-5.Jimmie Johnson
-6.Kevin Harvick
-7.Tony Stewart
-8.Kasey Kahne
-9.Ryan Newman
-10.Denny Hamlin

2.Hány top10-e lesz a Toyota-nak?
6

3.Hány gyõzelme lesz Montoya-nak?
az elsö évben egyetlen egy sem.

4.Hány top10-e lesz Montoya-nak?
3

5.Ki lesz a "Rookie of the Year" (Év újonca)?
David Ragan

6.Írj három olyan nevet, akik 2006-ban nem tudtak nyerni, de szerinted idén képesek lesznek a gyõzelemre!
Casey Mears,Ryan Newman,Carl Edwards.

Gordon a Dakar elsõ szakaszán: link

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Komoly!! Nagyon tetszik, basszus de jó lenne élõbe megnézni egyet. Milyen hangjuk lehet.. Nagyon durva.

Downhill!!

Gondoltam hogy 'Ya'll wannabe hillbilly redneck bobbers' ertekelnetek ezt a kepet: Tony Stewart

Van nalunk egy program a SPEED TV'n. Az a neve hogy Unique Whips, ahol autokat alakitanak at a vasarlo kivansaga szerint. Sok a Rap star, szineszek, es persze auto versenyzok. Az eggyik ilyen programon Tony Stewart akarta, hogy atalakitsak az o 'halott-szalito' autojat, amiben mar egy komoly Chevy motor volt berakva. Itt csak egy kep van, de lattam a programot, ahol be epitettek egy Plasma TV, egy ki-huzhato BART, (aLcohol celjabol) es sok mas kulonlegesseget. Na itt van... remelem tetszik. ha ha.

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

Ezt is végig lehet hallgatni: NASCAR Power Plant. :-)

A mai 1. szakasz után R. Gordon 01:29:22-as idejével 08:44mp hátránnyal a 13. helyen végzett. Az elsõ 5 (!) helyen VW Touareg végzett.
Go Gordon!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

ChevyG
j=h reggeeeevan
ChevyG
bazz nem tom mért irtam j vette😄😄😄

Köszi!
gordon 24
<#hehe>

Downhill!!

Állandó autója volt 1987. március 15-tõl (Atlanta) 1990-ig.
De nem vette, csak idõnként kölcsönkapta, leginkább vasárnaponként 😊)))
ChevyG
nem tudja valaki, hogy ezt a kocsit mikor (mettöl meddig) vette Davey Allison? Vagy csak ritkán ment vele? (pl olyan mint Gordonnak a Pepsi #24es?)
Preseason tippjáték :

Leadási határidõ : 2007.január,
Leadás helye : totya000 (kukac) freemail.hu vagy a fórumon privát üzenetként. (február elején beírom a leadott tippeket a fórumba)

Kérdések a 2007-es Cup szezonra vonatkoznak :

1. Top10 a bajnokság végén?
2. Hány top10-e lesz a Toyota-nak?
3. Hány gyõzelme lesz Montoya-nak
4. Hány top10-e lesz Montoya-nak?
5. Ki lesz a "Rookie of the Year" (Év újonca)?
6. Írj három olyan nevet, akik 2006-ban nem tudtak nyerni, de szerinted idén képesek lesznek a gyõzelemre!

Az Újoncok 2007-ben :

A.J. Allmendinger, #84
Paul Menard, #15
Juan Pablo Montoya, #42
David Reutimann, #00
Regan Smith, #01 <14 races>
David Ragan, #6
Brandon Whitt, #72
Jon Wood, #21 <10 races>

Egyelõre ennyi.

ChevyG
thx<#integet2>
igen, erre gondoltam
Az egyik 1947-es alapítótagtól származik, állítólag. Ennék többet nem találtam.

... stock car racing was "kind of like country music. Nobody likes it except the public."

Igazad van, akkor tényleg nem Hummer volt Robby alatt. Azt hittem, hogy 2005-ben is azzal indult. Köszi! :-)

ChevyG work
MIB nagyon szerette a country-t (1ik favoritja Garth Brooks, aki a 2001es awardson -ha jól emléxem a rendezvényre- Ö énekelte a tiszteletére a "the Dance" c számot -bevallom ma is megkönnyezem)

ChevyG work
szerintem D.E. SR

Totya: jól tévedek?

ez az idézet kitõl származik?

...a stock car versenyzés "olyan, mint a country zene: senki sem szereti, kivéve a közönséget."

csak mert tetszik 😊

Én sem szoktam annyira beleásni magam a Dakarba, de R. Gordon eredményeit azért figyeltem. Nekem olyan rémlik hogy tavaly (2006) Hummerral volt összetett top10-ben is azért, de igazából a tavalyelõtti (2005) verseny volt az, ahol VW Touareg autóval gyõzelmi esélyei voltak, mint ahogy másik két csapattársának is. (Akkor Touareg 16-ból 5 szakaszgyõzelmet szerzett, abból 2-õt Gordon, 2-õt Saby, 1-et Kleinschmidt)

ChevyG work
a Tõled mexokot mínõség (grat😊)

ChevyG work
ragd fel máshova. itt nem müxik

Jeff Gordon

Tihy
Boldog Új Évet Mindenkinek!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Hát le a kalappal elõtedd!! Eszméletlen cikk. Neked ezzel kéne foglalkoznod komolyan. Na de mind1. Nagyon tetszik!!! És kösszi

Ezt be kéne tenni FAQ-ba a banner alá.. Nem csinálná meg valaki?

Downhill!!

Nagyon jó lett, grat.! Nektek ez hogy tetszik?

Hogyan hódította meg a NASCAR Amerikát?

Nem erõsségem a Dakar téma, de úgy rémlik, hogy tavaly elõtt Robby sokáig az élen vagy annak közelében állt saját kategóriájában a bukásáig. :-)

Robby Gordon Dakar Preview

Jeff Gordon
OCC Talladegara készült motorja: (sry ha már láttátok)

Hát reklámnak biztos jó a Hummer Dakaron való indulása, de ebben a formában nem egy Dakar gyõzelemre esélyes autóról van szó szerintem. Max. kamion kategóriában. <#vigyor3>

Jeff Gordon
Totya! hogytetszik a banner?
elég elvont videó😄 de ötletes😊

Jeff Gordon
ha jól tudom USA GPt sose nyert,indy 500at nyert,és hát az Allstate 400hoz sztem fejlödni kell még sokat.tehát mindegyik gyözelem nemjöhet már össze,de a teljesités igen😊

TheDreamingTree
Aha, így már értem... rákerestem a a Wiki-n, és csak az American Society of Civil Engineers (Amerikai Építõmérnöki Társaság, kb) szervezetet adta ki 😊 És nem igazán értettem, mi köze ennek a NASCAR-hoz 😊

Viszont az nem lenne rosz, ha itthon is láthatnénk néhány ilyen autót.

ASCE = American Stock Car Europe. Hat versenyt terveznek 2007-ben Európában és ha lesz rá ígény, akkor bõvítik a naptárat, amelyben már Budapest neve is szerepelni fog.

A hír.
Képek.

Kanadát a Busch (vagy Samsung, Wal-Mart, Subway - majd kiderül) Széria látogatása miatt tartom fontosnak. Olyan pályán jelennek meg, ahol eddig Európai stílusú versenyeket rendeztek eddig. Ha Villeneuve is rajthoz áll ott, akkor jó hatással lehet a dolog más országokra is.

gordon 24
Nagyon komoly ez a gép!! Remélem szerencsésebb lesz mint az utóbbi két dakaron..
Egyébként köszönöm sz infót. (az indexen azért nem járok mert nem szeretem a forum felépitését. Nekem az sg sokkal jobban tetszik.Igaz ezen nincs olyan sok okos dolog mint ott de ez van sajnos)

Downhill!!