Gta:film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Tekkenbõl kéne film<#miaz>

Waterhorse
Eric Bana nem jó! Hulk után?😊
Az is egy félresikerült szerencsétlen film lett.
Mel Gibson viszont kaphatna egy szerepet, nem feltétlenül fõt, csak vmi tiszteletszerepet.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Sadun Tryst
de ott nincsenek mutánsok, meg ghoulok! 😛
kell 1 Fallout c. film is, amiben vannak még Vaultok is!
fõszereplõ pedig lehetne: Eric Bana! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Waterhorse
Az egy fél mp-es szerep volt, és ha jól csináltuk max 5 mp-ig láthattuk Manny-t a képernyõn.
Míg Grim Fandangoban végignyomhattunk 1 egész játékot 3D-ben, renderelt átvezetõkkel.

2 közül melyik népszerûbb? Nem is sokan ellenkeztek az ellen, hogy miért 3D-ben van a játék és miért nem rajzolt megoldással, ahogyan a MI3-ban elõrevetítették. Föleg miután végignyomta vki a GF-et😊)

Bandew
Sztem nem. A Monkey Island harmadik részében benne volt Manny (persze holtan :-D) annál a seggvakargató kampókezes kocsmárosnál. Ott ugyebár rajzolva volt, és így elképzelve lehet jót csinálni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hen-tes
FIFA filmet akarok 😛
egyébként a gta-t nem igazán lehetne megfilmseíteni hogy egyedi legyen..
sima akció film lenne az egész..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Waterhorse
Tényleg volt Monkey Island filmterv. Aki viszont azt gondolja nem lehet ezt a világot filmen visszaadni az nézze meg az Ollókezû Edwardot vagy a Macska címû, nem is olyan régi filmet. Ez utóbbiban a felhõk tökéletesen belleillenének a Monkey-ba.

Grim Fandango rajzfilm alatt, mindenki renderelt grafikát ért ugye? Mert szó szerinti rajzfilmnek pocsék lenne😊)

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Sokkalta jobb... te tudtad hogy letezik Sam&Max rajzfilm ?😊 En egy reszt lattam es felre estem a szekrol ugy rohogtem! Febne tudgya honnan tudnam megszerezni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Azt tom, hogy meg akarták filmesíteni, én csak annyit mondtam, hogy sztem jobb lenne rajzfilmben.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Faszt! 1997-ben Micheal J. Fox kellet volna eljacca Guybrush Treepwood szerepet de a Lucas Arts elhalaszottta a filmet. Volt is par kep akkoribol de csak jelemezprobalrol. Siman megcsinajak a filmet. Szerintem 2008-ig tuti. Grim Fandango tenyleg csak rajzfilm...

Ha mar megfilmesitesnel tartunk szeritnem a FFVII lenne a legjobb otlet 😊))

Bandew
Sztem a Monkey sorozatból, meg a Grim Fandangoból is csak rajzfilm jöhet szóba!
Színészekkel nem lehet visszaadni azt az agyament világot.

traXion
de az.

Davidus
Növényi Norbert!

V9ykn8_TZL0

ricsi1
hajjjajj ,hát remélem ,h ez nem "bunda"

Taranov
Ennél ütõsebb a világon nincs 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

traXion
Dolph Lundrgren. 😊 Neki való. 😄

guardian hero
Akkor legyen Duke Nukem 😊 De kié legyen a fõszerep???

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

PAYNE
igazat beszélsz!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Voltan
Szten a Resident Evil se volt rossz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Davidus
"Fallout film kéne 😊"

Ott a Mad Max 😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
A Mortal Kombat volt eddig az egyetlen jól eltalált játék film.

V9ykn8_TZL0

guardian hero
Fallout film kéne 😊

Amúgy volt már:
Street Fighter, Mortal Kombat, Wing Commander, Super Mario, ...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

I.C.ram
Syberiából lehetne király filmet csinálni. Meg az Arcanumból is. Monkey sorozatról nem is beszélve.
nemcsakfeel
lol. 2 órás tetrisz film 😄DDDDDDD

*hihi ** *

Vernoon
Na jo, de ilyen alapon akarelyik jatekot qwa jo lenne megfimlesiteni (nem a pacmanre gondolok). Soha nem voltam Qweker de erdekelne egy ilyen trilogia Q/Q2/Q3A.
Erdekelne a Full Throttle, Grim Fandango, Driv3r
Es jon a Silent Hill is.
Filmen meg a FarCry is jol mutatna annak ellenere, hogy kritikan alulian szar/elcsepelt a sztori. Hollywood kajalna az tuti.
Telleg melyik jatekokbol lett/lesz film?
1 - Tomb Raider (csak karakter, a sztori nem)
2 -

shaba23
csak azt tunnám, hogy a Vampire filmet honnan szedted
Ottto
De kira 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

zaki
mafia-t kéne megfilmesíteni, az biztos qrva jó lenne

Dzsega
hát ez nagyon lol!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

traXion
"The rumor is completely false"

Bandew
Hardwired:

A Blade, Rush Hour 2, Austion Power 2 és a Boogie Nights producere, Michael DeLuca az Aint' It Cool News bennfentesei szerint rátette a kezét a Grand Theft Auto filmjogaira. DeLuca nevezetes a tehetséges rendezõk (Andrew Niccol - S1m0ne, Guillermo Del Toro - Blade 2, Tony Kaye - Amerikai História X, Ted Demme - Betépve, Brian Koppelman - Knockaround Guys) támogatásában, így akár félsikernek el is könyvelhetjük az egyelõre csak néhány pénzember fejében kavargó filmváltozatot.

traXion
thx. 😊

Stílus odabasz..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

traXion
traXion
Rockstar denies earlier reports that Mike Deluca and Dreamworks would be producing a Grand Theft Auto film.

TE KIS HÜLYE IKÚFÁJTER!

Ottto

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

PAYNE
húú azt én is nagyon bírnám!! legfaszább az lenne ha a gta 3 ból nyomnának egy filmet! sztem szerintetek???
már ha így fobban belegondolok akkor inkább a vájsz szitit szeretném inkább megnézni filmen!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

frodó néni
aha!
gtagaming-on nézd meg az infót!(jo nagyon!)

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Amuyg lesz Gta film?Az jo lesz😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

frodó néni
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Bunda😄DD

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

traXion
bunda? Ezt nem erre használják te kis ikú harcos. 😄

frodó néni
info:gtagaming.com!(nem bunda!)