44
Gta:Film
-
#44 Tekkenből kéne film -
#43 Eric Bana nem jó! Hulk után?:)
Az is egy félresikerült szerencsétlen film lett.
Mel Gibson viszont kaphatna egy szerepet, nem feltétlenül főt, csak vmi tiszteletszerepet. -
#42 de ott nincsenek mutánsok, meg ghoulok! :P
kell 1 Fallout c. film is, amiben vannak még Vaultok is!
főszereplő pedig lehetne: Eric Bana! :) -
#41 Az egy fél mp-es szerep volt, és ha jól csináltuk max 5 mp-ig láthattuk Manny-t a képernyőn.
Míg Grim Fandangoban végignyomhattunk 1 egész játékot 3D-ben, renderelt átvezetőkkel.
2 közül melyik népszerűbb? Nem is sokan ellenkeztek az ellen, hogy miért 3D-ben van a játék és miért nem rajzolt megoldással, ahogyan a MI3-ban előrevetítették. Föleg miután végignyomta vki a GF-et:)) -
#40 Sztem nem. A Monkey Island harmadik részében benne volt Manny (persze holtan :-D) annál a seggvakargató kampókezes kocsmárosnál. Ott ugyebár rajzolva volt, és így elképzelve lehet jót csinálni. -
#39 FIFA filmet akarok :P
egyébként a gta-t nem igazán lehetne megfilmseíteni hogy egyedi legyen..
sima akció film lenne az egész..
-
#38 Tényleg volt Monkey Island filmterv. Aki viszont azt gondolja nem lehet ezt a világot filmen visszaadni az nézze meg az Ollókezű Edwardot vagy a Macska című, nem is olyan régi filmet. Ez utóbbiban a felhők tökéletesen belleillenének a Monkey-ba.
Grim Fandango rajzfilm alatt, mindenki renderelt grafikát ért ugye? Mert szó szerinti rajzfilmnek pocsék lenne:)) -
#37 Sam And Max -
#36 Sokkalta jobb... te tudtad hogy letezik Sam&Max rajzfilm ?:) En egy reszt lattam es felre estem a szekrol ugy rohogtem! Febne tudgya honnan tudnam megszerezni! -
#35 Azt tom, hogy meg akarták filmesíteni, én csak annyit mondtam, hogy sztem jobb lenne rajzfilmben. -
#34 Faszt! 1997-ben Micheal J. Fox kellet volna eljacca Guybrush Treepwood szerepet de a Lucas Arts elhalaszottta a filmet. Volt is par kep akkoribol de csak jelemezprobalrol. Siman megcsinajak a filmet. Szerintem 2008-ig tuti. Grim Fandango tenyleg csak rajzfilm...
Ha mar megfilmesitesnel tartunk szeritnem a FFVII lenne a legjobb otlet :))) -
#33 Sztem a Monkey sorozatból, meg a Grim Fandangoból is csak rajzfilm jöhet szóba!
Színészekkel nem lehet visszaadni azt az agyament világot. -
#32 de az. -
#31 Növényi Norbert! -
#30 hajjjajj ,hát remélem ,h ez nem "bunda" -
#29 Ennél ütősebb a világon nincs :D -
#28 Dolph Lundrgren. :) Neki való. :D -
#27 Akkor legyen Duke Nukem :) De kié legyen a főszerep??? -
#26 igazat beszélsz! -
#25 Szten a Resident Evil se volt rossz. -
#24 "Fallout film kéne :)"
Ott a Mad Max :P -
#23 A Mortal Kombat volt eddig az egyetlen jól eltalált játék film. -
#22 Fallout film kéne :)
Amúgy volt már:
Street Fighter, Mortal Kombat, Wing Commander, Super Mario, ... -
#21 Syberiából lehetne király filmet csinálni. Meg az Arcanumból is. Monkey sorozatról nem is beszélve. -
#20 lol. 2 órás tetrisz film :DDDDDDDD -
#19 Na jo, de ilyen alapon akarelyik jatekot qwa jo lenne megfimlesiteni (nem a pacmanre gondolok). Soha nem voltam Qweker de erdekelne egy ilyen trilogia Q/Q2/Q3A.
Erdekelne a Full Throttle, Grim Fandango, Driv3r
Es jon a Silent Hill is.
Filmen meg a FarCry is jol mutatna annak ellenere, hogy kritikan alulian szar/elcsepelt a sztori. Hollywood kajalna az tuti.
Telleg melyik jatekokbol lett/lesz film?
1 - Tomb Raider (csak karakter, a sztori nem)
2 - -
#18 csak azt tunnám, hogy a Vampire filmet honnan szedted -
#17 De kira :D -
#16 mafia-t kéne megfilmesíteni, az biztos qrva jó lenne -
#15 hát ez nagyon lol! -
#14 "The rumor is completely false" -
#13 Hardwired:
A Blade, Rush Hour 2, Austion Power 2 és a Boogie Nights producere, Michael DeLuca az Aint' It Cool News bennfentesei szerint rátette a kezét a Grand Theft Auto filmjogaira. DeLuca nevezetes a tehetséges rendezők (Andrew Niccol - S1m0ne, Guillermo Del Toro - Blade 2, Tony Kaye - Amerikai História X, Ted Demme - Betépve, Brian Koppelman - Knockaround Guys) támogatásában, így akár félsikernek el is könyvelhetjük az egyelőre csak néhány pénzember fejében kavargó filmváltozatot. -
#12 thx. :) -
Gandibá #11 Stílus odabasz.. -
#10 bizonyíték. -
#9 Rockstar denies earlier reports that Mike Deluca and Dreamworks would be producing a Grand Theft Auto film.
TE KIS HÜLYE IKÚFÁJTER! -
#8 Nesze. GTA film :DDDDDDDDDDDD -
#7 húú azt én is nagyon bírnám!! legfaszább az lenne ha a gta 3 ból nyomnának egy filmet! sztem szerintetek???
már ha így fobban belegondolok akkor inkább a vájsz szitit szeretném inkább megnézni filmen! -
#6 aha!
gtagaming-on nézd meg az infót!(jo nagyon!) -
soldier #5 Amuyg lesz Gta film?Az jo lesz:)