44
Gta:Film
  • Prince of Máté
    Tekkenből kéne film
  • Waterhorse
    Eric Bana nem jó! Hulk után?:)
    Az is egy félresikerült szerencsétlen film lett.
    Mel Gibson viszont kaphatna egy szerepet, nem feltétlenül főt, csak vmi tiszteletszerepet.
  • Sadun Tryst
    de ott nincsenek mutánsok, meg ghoulok! :P
    kell 1 Fallout c. film is, amiben vannak még Vaultok is!
    főszereplő pedig lehetne: Eric Bana! :)
  • Waterhorse
    Az egy fél mp-es szerep volt, és ha jól csináltuk max 5 mp-ig láthattuk Manny-t a képernyőn.
    Míg Grim Fandangoban végignyomhattunk 1 egész játékot 3D-ben, renderelt átvezetőkkel.

2 közül melyik népszerűbb? Nem is sokan ellenkeztek az ellen, hogy miért 3D-ben van a játék és miért nem rajzolt megoldással, ahogyan a MI3-ban előrevetítették. Föleg miután végignyomta vki a GF-et:))
  • Bandew
    Sztem nem. A Monkey Island harmadik részében benne volt Manny (persze holtan :-D) annál a seggvakargató kampókezes kocsmárosnál. Ott ugyebár rajzolva volt, és így elképzelve lehet jót csinálni.
  • hen-tes
    FIFA filmet akarok :P
    egyébként a gta-t nem igazán lehetne megfilmseíteni hogy egyedi legyen..
    sima akció film lenne az egész..
  • Waterhorse
    Tényleg volt Monkey Island filmterv. Aki viszont azt gondolja nem lehet ezt a világot filmen visszaadni az nézze meg az Ollókezű Edwardot vagy a Macska című, nem is olyan régi filmet. Ez utóbbiban a felhők tökéletesen belleillenének a Monkey-ba.

Grim Fandango rajzfilm alatt, mindenki renderelt grafikát ért ugye? Mert szó szerinti rajzfilmnek pocsék lenne:))
  • Sephi
    Sam And Max
  • Sephi
    Sokkalta jobb... te tudtad hogy letezik Sam&Max rajzfilm ?:) En egy reszt lattam es felre estem a szekrol ugy rohogtem! Febne tudgya honnan tudnam megszerezni!
  • Bandew
    Azt tom, hogy meg akarták filmesíteni, én csak annyit mondtam, hogy sztem jobb lenne rajzfilmben.
  • Sephi
    Faszt! 1997-ben Micheal J. Fox kellet volna eljacca Guybrush Treepwood szerepet de a Lucas Arts elhalaszottta a filmet. Volt is par kep akkoribol de csak jelemezprobalrol. Siman megcsinajak a filmet. Szerintem 2008-ig tuti. Grim Fandango tenyleg csak rajzfilm...

Ha mar megfilmesitesnel tartunk szeritnem a FFVII lenne a legjobb otlet :)))
  • Bandew
    Sztem a Monkey sorozatból, meg a Grim Fandangoból is csak rajzfilm jöhet szóba!
    Színészekkel nem lehet visszaadni azt az agyament világot.
  • traXion
    de az.
  • Davidus
    Növényi Norbert!
  • ricsi1
    hajjjajj ,hát remélem ,h ez nem "bunda"
  • Taranov
    Ennél ütősebb a világon nincs :D
  • traXion
    Dolph Lundrgren. :) Neki való. :D
  • guardian hero
    Akkor legyen Duke Nukem :) De kié legyen a főszerep???
  • PAYNE
    igazat beszélsz!
  • Voltan
    Szten a Resident Evil se volt rossz.
  • Davidus
    "Fallout film kéne :)"

Ott a Mad Max :P
  • Davidus
    A Mortal Kombat volt eddig az egyetlen jól eltalált játék film.
  • guardian hero
    Fallout film kéne :)

Amúgy volt már:
    Street Fighter, Mortal Kombat, Wing Commander, Super Mario, ...
  • I.C.ram
    Syberiából lehetne király filmet csinálni. Meg az Arcanumból is. Monkey sorozatról nem is beszélve.
  • nemcsakfeel
    lol. 2 órás tetrisz film :DDDDDDDD
  • Vernoon
    Na jo, de ilyen alapon akarelyik jatekot qwa jo lenne megfimlesiteni (nem a pacmanre gondolok). Soha nem voltam Qweker de erdekelne egy ilyen trilogia Q/Q2/Q3A.
    Erdekelne a Full Throttle, Grim Fandango, Driv3r
    Es jon a Silent Hill is.
    Filmen meg a FarCry is jol mutatna annak ellenere, hogy kritikan alulian szar/elcsepelt a sztori. Hollywood kajalna az tuti.
    Telleg melyik jatekokbol lett/lesz film?
    1 - Tomb Raider (csak karakter, a sztori nem)
    2 -
  • shaba23 #18
    csak azt tunnám, hogy a Vampire filmet honnan szedted
  • Ottto
    De kira :D
  • zaki
    mafia-t kéne megfilmesíteni, az biztos qrva jó lenne
  • Dzsega #15
    hát ez nagyon lol!
  • traXion
    "The rumor is completely false"
  • Bandew
    Hardwired:

A Blade, Rush Hour 2, Austion Power 2 és a Boogie Nights producere, Michael DeLuca az Aint' It Cool News bennfentesei szerint rátette a kezét a Grand Theft Auto filmjogaira. DeLuca nevezetes a tehetséges rendezők (Andrew Niccol - S1m0ne, Guillermo Del Toro - Blade 2, Tony Kaye - Amerikai História X, Ted Demme - Betépve, Brian Koppelman - Knockaround Guys) támogatásában, így akár félsikernek el is könyvelhetjük az egyelőre csak néhány pénzember fejében kavargó filmváltozatot.
  • traXion
    thx. :)
  • Gandibá
    Stílus odabasz..
  • traXion
    bizonyíték.
  • traXion
    Rockstar denies earlier reports that Mike Deluca and Dreamworks would be producing a Grand Theft Auto film.

TE KIS HÜLYE IKÚFÁJTER!
  • Ottto
    Nesze. GTA film :DDDDDDDDDDDD
  • PAYNE
    húú azt én is nagyon bírnám!! legfaszább az lenne ha a gta 3 ból nyomnának egy filmet! sztem szerintetek???
    már ha így fobban belegondolok akkor inkább a vájsz szitit szeretném inkább megnézni filmen!
  • frodó néni
    aha!
    gtagaming-on nézd meg az infót!(jo nagyon!)
  • soldier
    Amuyg lesz Gta film?Az jo lesz:)