4
Miskolc, internet, szélessáv->melyiket válasszam?
  • Taranov
    #4
    Ha korlátlanul akartok tölteni, akkor nyilván gyorsan is, tehát alapvetően 3 lehetőségetek van, ami megfizethető lakossági előfizetők számára is.

    1., ADSL (előnye, hogy korlátlan, megbízható, ha kiépíthető, akkor oké. Hátránya: Vezetékes telefonvonal kell hozzá.)
    2., Kábel TV-s net (pl. Axelero KábelNET vagy a helyi kábelszolgáltató nete, ha van., Chello nem jön szóba a forgalmi korlát miatt)
    3., Mikrohullámú, azaz WLAN net (előnyök: ha szerencséd van olcsóbb lehet az előző 2-nél, vagy gyorsabb. Hátrányok: 1) Kis szolgáltatók árulják, ha nálatok van ilyen kis szolgáltató, meg kell tudni, hogy nálad kiépíthető-e. 2) Van egy kis rizikó, hogy rossz lesz a minősége a szolgáltatásnak, ezért nem érdemes hűségnyilatkozatot aláírni, ígyhát a kedvezményeket se nagyon lehet igénybevenni)
  • The Garrett
    #3
    ha korlátlanul akkor adsl.
  • traXion
    #2
    -2 mobil előfizetés = szélessáv otthonra :)
  • chriss
    #1
    A sasser porig rombolta a céges hálózatot, ezért tiltották a proxy-n az összes portot a 80-as kivételével! Eredmény->internet light. Se ftp, se dc++, de még icq se! Elhatároztam hogy otthonra szereltetek netet. Miskolc, avas, 2-es ütem. A választék lehangoló. A chello a 15GB-s limitjével szerinte már átlagos szörfölésre sem alkalmas. Az adsl-hez még plusz költségként jön ugye a matávos telefon bekötési+havidíj. Ez igazából nem volt tervben, a barátnőmmel élek, kettőnknek 4 mobil előfizetése van. Tehát: ki mit ajánl? Filmeket, zenéket szeretnék töltögetni korlátlanul!