Autó 200.000 Ft alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ááá ezek ilyen burzsuj köcsögök azé ilyen öntelt kis fasz! elkényeztetett kis szarcsimbók!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
én majd kapok(remélem)valami guruló 4kerekût ha leteszem a jogsit....addig télleg nincs értelme hogy parlokjon a garagéba...
de te nem vagy ekkora fasz mint ez
(bocs hogy káromkodok de felbaszta az agyam!!! (rolspeed))
(bocs hogy káromkodok de felbaszta az agyam!!! (rolspeed))
Én bezzeg 15 évesen még csak egy biciklirõl se álmodhattam nagyon nem,hogy egy autóról. Amúgy azt nem értem ha most 15 évesen megveszed akkor 2 évig ameddig a garázsban áll az autó addig mindent fizetnek rá a szüleid (kötelezõ,súlyadó stb...)
hát ezek után ahogy itt viselkedsz még azt is megtiltanám hogy biciglire üljél. ilyen hülye kis üntelt faszt mint te!
a faszt nem! voltam a genfi autókiálításon is és 97 óta járok a pestire + más tuning találkozókra, kiállításokra
ésszel pofázzál mert megereslek és kitaposom a beled! mit pattogsz te kis szaros?
Szar ügy, mit tehetek?
Azt értsd meg, hogy az NCAP független szervezet, egységes tesztrendszerrel. Az autógyár nem tudja 5csillagosnak hazudni a 2 csillagos autót, mivel nyilvánosak az eredmények. És vedd észre azt a folyamatot, ami az utóbbi néhány év(tized)ben lezajlott/zajlik: egyre inkább felértékelõdik az emberélet és a biztonság kérdése, olyannyira hogy majdnem elsõdleges marketing szempont lett egy autó törésteszten elért eredménye.
Természetesen az is igaz, hogy valós szitációkban feltehetõen nem 64km/hval részátfedésben fogsz frontálisan ütközni, de ha egy autó 5 csillagot ér el (ami egy átlagolt pontszám, minimum 3 féle szituációt takar), akkor az feltehetõen bármikor hatékonyabban védi a bent ülõk védelmét, mint egy régebbi, vagy akár 'kortárs' de gyengén szereplõ autó.
Azt értsd meg, hogy az NCAP független szervezet, egységes tesztrendszerrel. Az autógyár nem tudja 5csillagosnak hazudni a 2 csillagos autót, mivel nyilvánosak az eredmények. És vedd észre azt a folyamatot, ami az utóbbi néhány év(tized)ben lezajlott/zajlik: egyre inkább felértékelõdik az emberélet és a biztonság kérdése, olyannyira hogy majdnem elsõdleges marketing szempont lett egy autó törésteszten elért eredménye.
Természetesen az is igaz, hogy valós szitációkban feltehetõen nem 64km/hval részátfedésben fogsz frontálisan ütközni, de ha egy autó 5 csillagot ér el (ami egy átlagolt pontszám, minimum 3 féle szituációt takar), akkor az feltehetõen bármikor hatékonyabban védi a bent ülõk védelmét, mint egy régebbi, vagy akár 'kortárs' de gyengén szereplõ autó.
menta minta manta
bazd meg! Ki a faszom az a LOKISTA mindenki vele jön, hogy milyen debil meg köcsög stb. Had tudjam már én is ha mindig õt hozzátok fel.
már nem veszek, már van