Autó 200.000 Ft alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de van csak szar. Street legal redline. az Invictus-os srácok csinálták. az a szar hogy sok a polygon és szaggat.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
A Tranyóról meg a nyomatékról jut eszembe:
Faternek van egy 98'-as.
2.5-ös TD,múltkor 9(!!)emberrel a nálunk lévõ basszott meredek emelkedõn 100-al téptem felfelé 4.-be...
Faternek van egy 98'-as.
2.5-ös TD,múltkor 9(!!)emberrel a nálunk lévõ basszott meredek emelkedõn 100-al téptem felfelé 4.-be...

igaz az NFS család "árkád(arcade)"...de szvsz nem lett olyan rossz az NFS U...jó most oldalakat írhatnék a hibáiról...de egy olyan tuner játékra vágyom ami szimulátor és nem "árkád"...tehát kibeb*szott realisztikus...csak ilyen nem lesz szvsz soha...

az a klafa! nekem is ajánlottak ilyent csak itt a légszûrübe kellet nyomni. asszem

Hát majdnem így van. 😊 Unokatesóm vett egy flakonnal spray formájában. Kivezetett egy csövet a motorból, és abba nyomja spray-jel a nitrót, ha nem indul télen a Ford Transit 😊
olyan jól eldumcsizunk. fogok nyitni egy ilyen topicot. "Szídjuk a ... ot!" vagy "Pofázzunk csak!"
ja bazz...sokan tolták az nFS U-t és olvastak ott ilyeneket hogy Sparco,Street Glow,Greedy,stb...és most õ lett a nagy tuner tudós über tuner kódex varászló sztrít harcos...
ja persze azt se tudja hol vannak. én sem sajna mivel nincs rá zsém hogy megvegyem a tuning & stereót. asszem abban írják. áááááá jut eszembe van itt komlón egy fiat puntó nagyon klafa elõrrõl, és a hátsó ablakán egy Need For Speed Underground-os matrica van. nagyon klafa.
nekem olyan nincs...nekem olyan van hogy nincsen semmi csak a háttér,meg a felsõ banner és kiírja alul hogy "Kész"!
aztán pár sec múlva bejön a topik..de az a netem miatt van szerintem!
aztán pár sec múlva bejön a topik..de az a netem miatt van szerintem!
nem baj...
annyit olvastam még hogy kint volt egy csomó kiállításon találkozón...attól hogy én kimegyek xy találkozóra attól még nem leszel sokkal okosabb...ott csak megnézed a kocsit...néha egy kis info is van de nem sok...
annyit olvastam még hogy kint volt egy csomó kiállításon találkozón...attól hogy én kimegyek xy találkozóra attól még nem leszel sokkal okosabb...ott csak megnézed a kocsit...néha egy kis info is van de nem sok...
nálatok nincs olyan hogy néha kiirja hogy nincs ilyen topic. eddig azé nem kérdeztem meg mert nem volt rá lehetõség.
ja na mind1. a legjobb dolgok rövid életûek mivel "kiszívjuk a vérét"!
de eddig milyen klafa vót.
egy kicsit a lényegrõl lecsúsztál de nem gáz!
egy kicsit a lényegrõl lecsúsztál de nem gáz!
Autó 200.000 Ft alatt--> fikázzuk a támaindítót
csak megnelássa egy moderátor akinek ez nem tettszik!
csak megnelássa egy moderátor akinek ez nem tettszik!