Autó 200.000 Ft alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
15 suttyó szar de káromkodni már tud! de ha jön az ököl az arcába feküdni is fog tudni
(nyugodt vagyok)
(nyugodt vagyok)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
olvasás elsõ leckéje....
álltalános iskola elsõ osztály...ja te neked csak ovis végzettséged van!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
álltalános iskola elsõ osztály...ja te neked csak ovis végzettséged van!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
tudod inkább van egy trabim mint hogy egy... áá nem éri meg hogy felbasszam az agyam egy ilyen ... miatt.
A trabit ne szídd te geci!!!!!!!!!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
add meg a címed egyszer felmegyek és megnézem mit tudsz. te.................
Így tiszta szar a topik, hogy szétoffoljátok!!!!!!!!!
Verjétek már meg, vagy valami...
Verjétek már meg, vagy valami...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
beilyedtem ly-jé vel...
Ezaz!.DDDD
Ezaz!.DDDD
Haggyátok már a pötsöt!
szal ez hogy most valakinek BMW-je van az egy bunkó paraszt...ez hülyeség...
nem kell ahoz BMW hogy barom legyél...te is Puntóval nyomod még is barom vagy!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
nem kell ahoz BMW hogy barom legyél...te is Puntóval nyomod még is barom vagy!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
ne aggya az isten hogy találkozzunk élõben mert a szart is kitaposom belõled!!!!!