Legrosszabb filmek

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Az RTL Klub által tegnap este mûsorra tûzott Kapás van c. amerikai romantikus vígjáték? Inkább egy tál fos.
ENNYIRE SZAR filmet ritkán látni. 1-2 ilyen csajozós Freddie Prinz-es filmen nevettem párat, ezért gondoltam megnézem ezt is. Elrettentõ példának remek volt.
A történetet sablonossága miatt nem is nagyon kell megemlíteni, de erre legalább számítottam.
Amire viszont nem, hogy a film teljesen szar. A párbeszédek összefüggéstelenek, néha totál bugyuták, vagy éppen abszolúte oda nem illõ mondatok hagyják el a szereplõk száját. Borzalmas az egész, de muszáj volt végignéznem. :-|

Ennyi elég is. -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Legrosszabb film a Szép még lehetsz, amit eddig láttam. Persze itt van még Uwe Boll, Reszkessetek betörõk 4, A maszk fia, meg volt valami nagyon szar horror, a Túlélõ sziget.

Petruska
Egyébként azt hiszem ez a cím a 'Rosszfiuk'-at illeti ugyanis kimentem közben cigizni, kukoricát enni,meg minden..wc címén mert a haverom akkor élte a kartell fan korszakát...😊

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Petruska
két szó - Uwe Boll😛

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Ördögüzõ 2,3

Az elsõ rész annyira tetszett h nyomban nekik estem...hiba volt, mert h még ördög se nagyon volt bennük, nem h Ûzés...
Voltan
"BÕRPOFA NÕI RUHÁBAN VAN!!!! ÚÚÚRISTEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!"

Az eredeti filmben is van olyan jelenet, hogy nõi ruhában van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A legrosszab filmeket az rtl és a tv2 sugározza.Surrog valami lötty az éteren de az embert nem köt le egyáltalán:-(
zaki
A rajongó nem volt olyan rossz WS-tól szvsz (de lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert De Niro az 1ik kedvencem)

PetruZ
Snipes-hoz: New Jack City, Demolition Man, Rising Sun, Money Train, Blade 1, ... ezek azért nem olyan rosszak. Oké, van egy csomó rossz filmje is ezeken kívül. Szerintem. 😊
Bármelyik film amiben Wesley Snipes vagy Steven Seagal szerepel.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Látta valaki a túlélõsziget címû alkotást? Na az a világ legszarabb filmje. Pontosabban egyik legszarabb filmje. Én is láttam a texasi láncfûrészes gyilkos visszatér-t, és...hát..huhh. Ocsmány, mocskos, szaros egy film. Értelmetlen zagyvaság. De mindenkinek ajánlom a Túlélõszigetet is, ha megnézitek, át fogjátok értékelni a szar filmrõl alkotott fogalmat.
Bandew
Ugyanmár! Én baromi jót mulattam rajta! <#vigyor>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Karez
Huh tegnap énis láttam a texasi láncfûrészes visszatér...ami jókis marketingel eredetileg a texasi láncfûrészes mészáros visszatér votl régen.Csak hát a magyar forgalmazó így akarta eladni ez a f*shalmat.

Egy semmi köze a texasi mitológiához
Kettõ egy erdõben játszódik az egész és alig van benne gyilok...nahjó a végén mikor bõrpofa nekimegy egy focicsapatnak az tetszet <#hehe>.
Három BÕRPOFA NÕI RUHÁBAN VAN!!!! ÚÚÚRISTEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!
Négy Az rtl adta le szal ígyis betete nálam a mindenidõk legsz*rabb csatornáját.

Sok rosszat hallotam a filmrõl és azthittem hogy egy nbézhetõ darabb.Hát nagyot tévedtem,a felénél már elkezdtem aludni.De mégis végignéztem a focicsapat mészárlásig 😊 utána kikapcsoltam semmi értelme nem volt.

Bandew
Jah az elején a Texasi láncfûrészes-rõl van szó. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Emlékszem, amikor megnéztem, majd összefostam magam a nevetéstõl, szal ilyen értelemben szórakoztató volt.
Én viszont a héten néztem meg az egyik legszarabb filmet az életemben:
Csajozós film

ISZONYAT GÁÁÁÁZ!!!
Annyira szar poénok vannak benne, hogy azt hittem megölöm magam. Mindvégig vártam egy jó kis viccet, de SEMMI!
Mindenki kerülje el jó messzire ezt a "filmet".

Dynamic
Most ment az rtl-en a texasi láncfûrészes visszatér.Azt hiszem megvan életem legszarabb filmje.Ilyen értelmetlen, se füle-se farka, szánalmas, nevetséges faszságot nem is tudom mikor láttam utoljára.Egek, mi volt ez a fosadék?Még mindig nem tértem magamhoz<#wilting>
Nagy kár akkor már nem kell h elhivjalak moziba. <#ravasz1><#taps>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

katze
Lehet. 😊

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

most nézegetem a Na, megállj csak! 1. és 2. kiadását dvdn , hát elkell mondanom 60as 70es évek ruszki mesefilmjei jóknak tûnnnek , dwe gagyik , mindenesetre egyszer nézhetõsek

Es akkor még sokat adtal neki. 😄
macsek #424: Moziba lehetett csak igazan aterezni a fílinget.

Sati84
Hmm... A mag nekem itthon megvan, akkor azt is elõrébb kell vennem (mert a jobb filmeket hagyom a végére), pedig azt hittem, egy 6/10-et látatlanban megérdemel. Ezek szerint tévedtem :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

BADE
Én A magtól szoktam kiakadni,iszonyat szar egy film,az HBO-n fosásig nyomatták,gondolom azt hitték mekkora premier.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Off:
Igaz 1 éve kérdezted,de itt a válasz:
Gyûrûk Ura trilógia,Star Wars,Ryan közlegény megmentése,Elit Alakulat,Stallone filmek,Schwarzi filmek,Bud Spencer és Terence Hill filmek,Álarc,Kiképzõtábor,Nemzet Aranya,Indiana Jones,Keresztapa trilógia,A Szikla,Titokzatos folyó,Titkos Ablak(általában a Depp filmek)
Így hirtelen ennyi,de lenne még bõven...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

katze
Erõltetetten a 'poénok' 90%-át értem, de lehet, hogy azokat nem is annak szánták, és akkor én értettem félre.
Hogy moziba más lett volna? Lehet. ahogy néztem, 10 éves lehettem mikor moziba adták.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Sati84
Most néztem meg a Kevin és Perry a csúcsra tör címû mûremeket.

Váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááhhh!!!

Ennyire fájt...

3/10, mert voltak benne jó klubzenék.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Rengeteg film volt mar ami moziba jo volt teccett, de itthon tuti nem teccett volna.

Bandew
Nem értem ezt a "szint" dolgot. Csak mert nem moziban nézte meg? Na és?
Amúgy meg ha neki egyáltalán nem tetszett, kétlem, hogy a moziban tetszett volna neki.

Pontosan azert mondtam h moziba kellett volna nezni nem tvbe.

Egyaltalan nem eroltetett film nemtudom mirol beszelsz.

katze
Ilyen alapon a te szinted is meglehet ha egy ilyen erõltett filmet jónak találsz...

katze
Te mirõl beszélsz? Ha már moziba illik megnézni, mutass már egyet ami adja 😄D
Tehetek arról 96-os? ...

Kalóz Pepi
A Megtorló.
Az egy....<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

a pite es tsai tenyleg minosithetetlenul sux filmek. 😊

mi, a legrosszabb film??? az amerikai taxi szerintem
JGTC
Nem tudom említette e már valaki a A világ vége után címû jeles alkotást ami olyan rossz volt szerintem, hogy a tékákban nyugodtan adhattak volna mellé egy kukát is!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

az amerikai pite eleve nem lehet tucat, hiszen megújította a szexvígjáték mûfajét, amit a 80-as években a porky's teremtett.

a reszkessetek betörõket meg fõleg nem gondolja ide a többség, szerencsére😊
Gorvik
Ne má, amcsi pite?
Betegre röhögtem magam.

Azért nem tetszik, mert amcsi, vagy mer szar? Kíváncsi...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Az nagyonnagy film. A reszkessetek betorok 1-2is nem itt a helyuk. 😊

Bezzeg a dawn of the dead remake, the ring1-2 (ámerikán verzsön), sok xar film van még. 😄

Jano
Az IMDB Top filmek topikból kopizta a kommentet (és beleszerkesztett egy kicsit).

<#nemtudom>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

IlluminatoR
Amit utálok az a Reszkessetek betörõk széria, és az ilyen tucatfilmek, pl. Amerikai pite, és társai.

Tucatgagyi amerikai vígjátékok
Ja, meg persze a Texasi láncfûrészes visszatér 2.

Jano
Nahát, egész jól kopizol, és manipulálsz kommenteket. 😮)))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sati84
Ha a legrosszabb filmekrõl van szó, akkor a Sötétség leple és a Félelem.com a két befutóm.
A Félelem.com az egyetlen film, amire 1-est adtam az IMDb-n...

pedig mindkettõ nagyon nagy
IlluminatoR
Dolf Lundgren-es filmek annyira szarok, hogy már jók. Haverral beülünk és szétröhögjük a fejünk a Vörös Skorpió 115.-ik részén. 😊

AnuluWork
Csendes pusztító

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Nézd meg a Csendes pusztatót vagy bármilyen Dolf Lundgren filmet. (Bár a szereplõt lecserélheted Lorenzo Lamasra, vagy innen sok emberkére.)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nekem a Támad a Mars életem egyik legrosszabb filmje volt. Még csak el se mosolyodtam rajta, 5 percet nem bírnék belõle nézni. Ehhez hasonló érzéseim talán csak az Agyatlan apartman c. film után voltak, az is egy förtelem.

Nagyonnagy film, moziba illendo megnezni. En keccer is lattam.

IlluminatoR
Nem a legnagyobb szar, de nagyon kúszik le.

miért baj az hogy TV-ben látta? fejtsd ki bõvebben plz.....

Oldal 1 / 9Következő →