Legrosszabb filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENNYIRE SZAR filmet ritkán látni. 1-2 ilyen csajozós Freddie Prinz-es filmen nevettem párat, ezért gondoltam megnézem ezt is. Elrettentõ példának remek volt.
A történetet sablonossága miatt nem is nagyon kell megemlíteni, de erre legalább számítottam.
Amire viszont nem, hogy a film teljesen szar. A párbeszédek összefüggéstelenek, néha totál bugyuták, vagy éppen abszolúte oda nem illõ mondatok hagyják el a szereplõk száját. Borzalmas az egész, de muszáj volt végignéznem. :-|
Ennyi elég is. -.-
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
Az elsõ rész annyira tetszett h nyomban nekik estem...hiba volt, mert h még ördög se nagyon volt bennük, nem h Ûzés...
Az eredeti filmben is van olyan jelenet, hogy nõi ruhában van.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Stephen(Sing Chi) Chow forever
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Egy semmi köze a texasi mitológiához
Kettõ egy erdõben játszódik az egész és alig van benne gyilok...nahjó a végén mikor bõrpofa nekimegy egy focicsapatnak az tetszet <#hehe>#hehe>.
Három BÕRPOFA NÕI RUHÁBAN VAN!!!! ÚÚÚRISTEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!
Négy Az rtl adta le szal ígyis betete nálam a mindenidõk legsz*rabb csatornáját.
Sok rosszat hallotam a filmrõl és azthittem hogy egy nbézhetõ darabb.Hát nagyot tévedtem,a felénél már elkezdtem aludni.De mégis végignéztem a focicsapat mészárlásig 😊 utána kikapcsoltam semmi értelme nem volt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én viszont a héten néztem meg az egyik legszarabb filmet az életemben:
Csajozós film
ISZONYAT GÁÁÁÁZ!!!
Annyira szar poénok vannak benne, hogy azt hittem megölöm magam. Mindvégig vártam egy jó kis viccet, de SEMMI!
Mindenki kerülje el jó messzire ezt a "filmet".
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
macsek #424: Moziba lehetett csak igazan aterezni a fílinget.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Igaz 1 éve kérdezted,de itt a válasz:
Gyûrûk Ura trilógia,Star Wars,Ryan közlegény megmentése,Elit Alakulat,Stallone filmek,Schwarzi filmek,Bud Spencer és Terence Hill filmek,Álarc,Kiképzõtábor,Nemzet Aranya,Indiana Jones,Keresztapa trilógia,A Szikla,Titokzatos folyó,Titkos Ablak(általában a Depp filmek)
Így hirtelen ennyi,de lenne még bõven...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Hogy moziba más lett volna? Lehet. ahogy néztem, 10 éves lehettem mikor moziba adták.
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááhhh!!!
Ennyire fájt...
3/10, mert voltak benne jó klubzenék.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Amúgy meg ha neki egyáltalán nem tetszett, kétlem, hogy a moziban tetszett volna neki.
Egyaltalan nem eroltetett film nemtudom mirol beszelsz.
Tehetek arról 96-os? ...
Az egy....<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
a reszkessetek betörõket meg fõleg nem gondolja ide a többség, szerencsére😊
Betegre röhögtem magam.
Azért nem tetszik, mert amcsi, vagy mer szar? Kíváncsi...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Bezzeg a dawn of the dead remake, the ring1-2 (ámerikán verzsön), sok xar film van még. 😄
<#nemtudom>#nemtudom>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ja, meg persze a Texasi láncfûrészes visszatér 2.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A Félelem.com az egyetlen film, amire 1-est adtam az IMDb-n...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB