The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég a farkasbõrt vinni neki, az a bunda is.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

fog bizony. én nagyon megörültem amikor feltûnt, pont amikor kellett.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

bardocz
csak vidd el neki és próbálj stresszt oldani😛

amúgy:berengart megkíméltem,szerintem fog õ még segíteni,csak tudnám most hova menyjek :Sigaz még nem mozdultam el a szigetrõl de akkor is😄
Dante73
Óóóó, na ezt mossam le.... De van ott a mocsári táborban egy csaj is, Yaervinnel, Na neki, mi a gyengéje?
9 farkasprémem van, hogy lessz ebbõl bunda?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

simán ölni kell(lehet be kell kerülnie a beastiary-ba elötte de úgy emlékszem nem)

Lourker

farkas simén öl v vmi nyúzás skill / penge is kell?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ennek az a titka, hogy ne szedj le valamit, amíg nincsen jópár forrából megerõsítve, hogy jól mûködõ dologról van szó. A kiadók is felnyomnak néha kamurelease-ket, mert tudják, hogy van olyan hülye, aki letölti, s bosszankodik rajta. Anno asszem A Kaazaa-nál volt ez egy idõ után jellemzõ a "jogvédõk" részérõl.

Farkasokat ölsz és onnan lehet "lootolni" farkasbundát(a druidák környékén van jó pár farkas)

Yaevin meg nem csaj;p és így nemtom most hogy mit kell adni neki

Lourker

Dante73
hali!
2 gyors kérdés; Yaevinnek mit kell adni? (mocsárban a harcos csaj, valami felkelés vezetõje)
Hol találok farkasbundát?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Úgy látszik túl nyugodt vagy az ilyen dolgokon való bosszankodáshoz 😊
(Engem inkább az bosszantott, amikor múltkor egy legális demótól meghalt az egész gépem, mely az összes többi a letöltõnél tökéletesen mûködött.)

Egyébként én is vidéki vagyok, a lakóhelyemen még soha nem is vettem szoftvert. Türelmes vagyok és/vagy rendelek. Talán valóban félreértettem a hozzászólásodat, mert nem értettem, hogyan jönnek a határidõk a különbözõ verziókhoz.
A mûködésképtelen törésekért SOHA nem az eredeti játék készítõi a felelõsek.Az viszont több, mint bosszantó, ha egy-másfél napig töltesz valamit, majd utólag, fórumokat böngészve tudod meg, hogy, ja, hát ez a verzió sajna úgy sz.r, ahogy van!Akkor ne tegyék fel sehová!
A játékot egyébként itt, Miskolcon hajtom már napok óta, de egyetlen hipermarketben sem kapható.Sajnos nálunk nincs egyetlen játékprogramokra specializálódott szaküzlet sem(PC-Dome, 576 Kb)

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Gubberx
nm^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nem, nem kerülte el a figyelmemet, a problémádat is megértem. De az elégtelen törésért (bár másoknál szemmel láthatóan gond nélkül mûködik), nem helyes a kiadót/fejlesztõt/forgalmazót hibáztatni, nem releváns a kérdést tekintve. Egyébként a sima verzió már kapható egy ideje, holnaptól a CE is - persze attól is függ, hogy hol keresi az ember.
Köszi, tényleg....<#taps>
Gubberx
oda ahol az exe fájl is van a saját mappájában (ott keres egy witcher mappát)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nagy Varázsló, talán elkerülte a figyelmedet, hogy én épp vásárolni szeretnék...A véleményem mindössze arra vonatkozott, hogy bizonyos esetekben rendszerprogramozói kvalitások kellenek(ez nyilván túlzás!) egy "olyan" verzió elindításához.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Hali!
Biztos volt már róla szó, de én sajnos nem találom. Meg tudná mondani valaki, hogy a magyar verzióba az angolból hogyan rakjam át a mentéseimet?
Odáig eljutottam, hogy az angol a "...\dokumentumok\the witcher\saves\" mappába ment. De a magyar mentései nincsenek ott nekem. A magyar hova ment?
nem tudom nekem tökéletesen megy, csupáncsak a grafikát kellett 1024*768ra leszedni, mert szaggatott

Gubberx
fura, nekem is az van és nem mûködött 😊

nekem a plehr hun van meg, és úgy képzeljétek el nem kell neki daemon tools pro, ott a crack a dvd-képen, és tökéletesen müxik. szóval igenis va jó szinkronos verzió. egyébként én nem vgayok olyan nagy magyar nyelvû játék fan, de most ez volt kéznél, meg azért egy rpgben kell eléggé tudni az idegen nyelvet hogy midnent meg lehessen érteni

b-type
ilyet te ...
történet:
berugós napom volt, leittam magam a részegessel a külvárosi kocsmában, majd 5 orenért lehevertem a kandalló elé meditálni kicsit és kotyvasztani a fõzeteimet, a lombikokkal meg a füvekkel...fõleg a füvekkel (<#zavart1>) elszöszöltem egy órát.
Hát nem kitisztult a fejem? kerestem egy játékost és nyertem egy kis pénzt, majd leültem a törpe cimborámmal inni,..hát nagyon berugtam, de leittam egy törpét!
kimentem kiszellõztetni a fejem kicsit a kocsma elé, ahogy ott bambulom a tûzet a szent kábulatomban, hát azt látom hogy kijön a részeges cimborám, és bevizel a bokorba 😄
Be is kisértem a kocsmába és ittam vele még egy kört 😄DD, aztán kidöltem a kandalló elõtti állatprémen és aludtam reggelig.
Zakatoló fejjel ébredtem. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kösz. Valahogy sejtettem, hogy róluk van szó.
na hát ez állati jó gamma. kérdeznék valamit: ha az elején a csajjal megyek és enm a sáskát leölni, akkor Leo nem hal meg?

Köszi szépen a segítséget! Megtaláltam Mikult, eddig nem jöttem rá h a híd mellett van 1 lépcsõ ott lehet lejutni a túlparton 😊)) Na mind1. Most már pöröghet a játék 😊
rotator
Ja, most jött a levél 7 perce, hogy feladták a csomagot, GLS holnap hozza. Mondjuk vicces ez a 8-17 óráig intervallum, oszt dógozni mikor menjen az ember? 😊

Nekem a malom melletti kapunál állt.

Csero90
Ez vmi hihetetlen...nincs már semmi más küldetés csak a felhívások (alghoul és szúróbozót) meg a kockapókeres meg a verekedõs! a többihez mind bekéne jutnom a toronyba!!! és azt írja h már megvan 8 és kell még 2 (pedig már 9 van meg ,ez is vmi hihetetlenül felidegesít!!) és a küldetés nyomonkövetésénél pedig a gólemre mutat ...és ottvagyok szépen eltöltök ott napokat is akár vagy aztcsinálhatok amit csak akarok 1xerûen semmi sem történik ha nappal vok ott ha éjszaka semmi sem történik.....ez vmi kibebaszott bug lehet mert nincs a küldinél is hülyeségeket ír már 1 szafirával ezelõtt sem frissült a napló...ez most mé van így vagy most micsináléjak? ennyi volt a játék?

rotator
PC Dome és még délelõtt szóltak, csak akkor nem voltam SG közelben.

BaLeeX
Akkor ott lesz a Malomnál lévõ középsõ bejáratnál.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ott tartok h Mikult áthelyezték. A folyó mellett meg Haren háza van, és sem napközben sem éjjel nem találom Mikult sehol. Mind2 hídnál 2-2 õr áll, de persze nem engednek be (gyûrûm is megvan amit a tiszteletestõl kaptam).
(a térkép szerint meg Mikul benn van a városban)
Vkinek vmi tippje?
Jó kérdés. :-) Remélem megtartják az enyémet, mert én meg holnap nem tudok menni, azt nem szeretném, hogy kihozzák, mert itthon nem nagyon tárolok kp-t soha.

Én meg egész héten, telefonon le kell beszélni velük. Ha nem sikerül, akkor én egy pár hónapra kihagyom a vásárlást, majd vadászok használt CE-re.
bardocz
remélem holnap egérkezik mindenhova,mert ma úgyse tudtam volna értemenni,amúgfy pólók hogy lesznek intézve?
BaLeeX
Mikul a nyugati, városba vezetõ hídon található.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

uv
cáf-cáf

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Holnap meg már kiírják, hogy majd 22-én... :S:S:S Így megy ez pár napja...
Hány napig tárolják ott amúgy? Mert holnap esélyes, hogy nem tudok menni.

Mikul nem a városban van ^^ a halászos rész mellet van 1 háza

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lenne 1 kérdésem:
Szõrös Maciban van 1 pincérlány õ "elérhetõ"
illetve mond vmi olyat h este szét kéne nézni a raktárban, de az meg zárva van :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nekem csak egy olyan egyszerû kérdésem lenne, h az bug-e a játékban, h Vizima külvárosában járok, megcsináltam az összes küldetést, csak az a baki, h Mikullal kéne beszélnem, de a városba nem engednek be az õrök. Vmit elrontottam? A barlangon keresztül is már próbáltam átjutni, de a beomláson nem tok (még) átmenni semmmilyen varázslattal sem. Mindennek a megoldása az a rohadt Mikul!!! Remélem tud vki segíteni, mert a játék naggyon jó, csak már boszant h órák óta rohangálok, és 50x beszélek mkivel, és NEM JUTOK ELÕBBRE!
Néhány órája még nem volt kiírva, de értesítés nélkül nehéz biztosra venni.
"2.Nincs olyan letölthetõ, mûködõképes, szinkronos verzió, amivel nem kell össze-vissza trükközni ahhoz, hogy fagyásmentesen fusson."

Én is megvetem a másolásvédelmeket, de vásárlás nélkül nehogy feljebb álljon már valakinek, ha a letöltött játék nem mûködik.
Már az van kint, hogy csak holnap lesz. :S Pont amikor nem tudok értemenni.

norbi4567
Valaki küldene 1 képet az 5.részben a 2.barikádról mer nem tok átjutni de abba se vagyok bisztos hogy jó hejen próbálkozok.

Úgy látom, szép kis lavinát indítottam el a kérdésemmel...
Az eddigiekbõl számomra 2 dolog derül ki: 1.Ahogy azt már más játékoknál is megszoktuk, a beígért határidõre nem jelent meg a szinkronos változat. 2.Nincs olyan letölthetõ, mûködõképes, szinkronos verzió, amivel nem kell össze-vissza trükközni ahhoz, hogy fagyásmentesen fusson.
Ha a fentiek mégsem igazak, kérem, cáfoljatok meg!Én örülnék naki a legjobban, ha már megvehetném végre!Egyébként mi a fenének kell folyton-folyvást olyan határidõkkel hülyíteni a jónépet, amirõl a marketingesek már a bejelentéskor tudják, hogy betarthatatlan?!Nem unják még...??

bardocz
baszus még ma sem szóltak 576-ból :S
BlackShadow
nem mondjátok, hogy a magyar witcherben csak magyar nyelv található?
bazeg, ha a magyarrá válás ezt okozza, akkor én már soha nem veszek játékot 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Gubberx
Én torrentrõl szedtem le magyar verziót de crackel hajlandó csak elindulni és kifagy az elsõ beszélgetésnél :S Aztán kiszedtem belõle a magyar hang fájlt, feltettem az angol verziót, patcheltem utána a magyar hang fájlt átneveztem olyan nevûre mint az angol, felülírtam vele az eredetit és van egy tökéletesen mûködõ teljesen magyar Witcherem😊

Gondolom a magyar nyelvi verzióban csak a magyarra lokalizált fileok vannak benne. A korábbi verizó viszont 5 nyelvû úgyhogy azért nagyobb.

nekemc a magyar van meg, reggel nyomtam fel, most kezdem el nyomni

Honnan szóltak? CD Galaxis még hallgat.