The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amúgy:berengart megkíméltem,szerintem fog õ még segíteni,csak tudnám most hova menyjek :Sigaz még nem mozdultam el a szigetrõl de akkor is😄
9 farkasprémem van, hogy lessz ebbõl bunda?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Lourker
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Yaevin meg nem csaj;p és így nemtom most hogy mit kell adni neki
Lourker
2 gyors kérdés; Yaevinnek mit kell adni? (mocsárban a harcos csaj, valami felkelés vezetõje)
Hol találok farkasbundát?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
(Engem inkább az bosszantott, amikor múltkor egy legális demótól meghalt az egész gépem, mely az összes többi a letöltõnél tökéletesen mûködött.)
Egyébként én is vidéki vagyok, a lakóhelyemen még soha nem is vettem szoftvert. Türelmes vagyok és/vagy rendelek. Talán valóban félreértettem a hozzászólásodat, mert nem értettem, hogyan jönnek a határidõk a különbözõ verziókhoz.
A játékot egyébként itt, Miskolcon hajtom már napok óta, de egyetlen hipermarketben sem kapható.Sajnos nálunk nincs egyetlen játékprogramokra specializálódott szaküzlet sem(PC-Dome, 576 Kb)
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Biztos volt már róla szó, de én sajnos nem találom. Meg tudná mondani valaki, hogy a magyar verzióba az angolból hogyan rakjam át a mentéseimet?
Odáig eljutottam, hogy az angol a "...\dokumentumok\the witcher\saves\" mappába ment. De a magyar mentései nincsenek ott nekem. A magyar hova ment?
történet:
berugós napom volt, leittam magam a részegessel a külvárosi kocsmában, majd 5 orenért lehevertem a kandalló elé meditálni kicsit és kotyvasztani a fõzeteimet, a lombikokkal meg a füvekkel...fõleg a füvekkel (<#zavart1>#zavart1>) elszöszöltem egy órát.
Hát nem kitisztult a fejem? kerestem egy játékost és nyertem egy kis pénzt, majd leültem a törpe cimborámmal inni,..hát nagyon berugtam, de leittam egy törpét!
kimentem kiszellõztetni a fejem kicsit a kocsma elé, ahogy ott bambulom a tûzet a szent kábulatomban, hát azt látom hogy kijön a részeges cimborám, és bevizel a bokorba 😄
Be is kisértem a kocsmába és ittam vele még egy kört 😄DD, aztán kidöltem a kandalló elõtti állatprémen és aludtam reggelig.
Zakatoló fejjel ébredtem. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
(a térkép szerint meg Mikul benn van a városban)
Vkinek vmi tippje?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hány napig tárolják ott amúgy? Mert holnap esélyes, hogy nem tudok menni.
Szõrös Maciban van 1 pincérlány õ "elérhetõ"
illetve mond vmi olyat h este szét kéne nézni a raktárban, de az meg zárva van :S
Én is megvetem a másolásvédelmeket, de vásárlás nélkül nehogy feljebb álljon már valakinek, ha a letöltött játék nem mûködik.
Az eddigiekbõl számomra 2 dolog derül ki: 1.Ahogy azt már más játékoknál is megszoktuk, a beígért határidõre nem jelent meg a szinkronos változat. 2.Nincs olyan letölthetõ, mûködõképes, szinkronos verzió, amivel nem kell össze-vissza trükközni ahhoz, hogy fagyásmentesen fusson.
Ha a fentiek mégsem igazak, kérem, cáfoljatok meg!Én örülnék naki a legjobban, ha már megvehetném végre!Egyébként mi a fenének kell folyton-folyvást olyan határidõkkel hülyíteni a jónépet, amirõl a marketingesek már a bejelentéskor tudják, hogy betarthatatlan?!Nem unják még...??
bazeg, ha a magyarrá válás ezt okozza, akkor én már soha nem veszek játékot 😞
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"