The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bubsy
hopp, bocsi, most látom hogy nem kell! köszi!

Bubsy
üdv.
tudna nekem valaki küldeni egy crack-et a magyar verzóhoz ide: [email protected]
elõre is köszönöm!

Bucser
elég lenne annyival frissíteni, hogy vedd meg!.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Megjegyzem (amellett, hogy tényleg idegesítõek ezek warezos kérdések), a FAQ-ban szó nincsen a mini image-rõl, az még egyértelmûen a "rendes" angol nyelvû képfájlra céloz. A magyar verzió viszont nem mûködik ily módon, de a FAQ sajnos nem volt frissítve a magyar megjelenés óta.
köszi szépen
bardocz
az hogy enyit nem tudsz kitalálni,vagy megkeresni egyéni szocproblem,már ezerszer le lett írva,hogy hogyan kell csinálni,és ha tényleg elolvatad volna a faqot,akkor nem keresnél crack-et hozzá
gamecopyworld.com

köszönöm szépen kedves válaszod, akkor légyszives monddmeg honnan tölthetem le?, ja és a faq-t elolvastam
kezdem már nagyon unni, már nyolcszázszor megkérdezték söt legalább 7x-er levan irva az utsó pár oldalon....
de tudom hogy hiába beszélek mert úgyis megkérdezik mégvagy ezerszer...

bardocz
igen és miniimagenek hívják,és ha elolvasnád a FAQ-ot ami nem dísz,rájönnél,mekkora faszságot kérdeztél
az 1.2 patch-hez van crack?
Köszi
A Tó Úrnõjének szigeténél ahol a királyvivernek vannak. Ne a vivernek felé menj, hanem próbállj az eleje táján feljutni a sziklás részre. Kapcsold be az objektumok megjelenítését vagy nyomd az altot, és látszanak a fákon keresztül.

atkaq: Yaevinn kell, Vivaldi házában van.

Merre találok baziliszkuszokat a 4.fejezetben (Juliannak kellene)?
Azt írja a szörnyhatározó hogy barlangok, csatornák de merre? Itt csak mezõ van!
Segítsen nekem valaki légyszives!Salamandrák ellen kéne összefognom a tündékkel de nem találom meg õket hol lehetnek?
Dante73

http://www.freetvmaci.info/

Nálam ugyen ez van, de XP alatt, erre nincs valami megoldás, mert baromi idegesítõ így játszani.

Andris22 tegnap 22:01 | privát | válasz erre | #7333

Az lenne a problémám, hogy nagyon gyakran kilép a játék, általában akkor, amikoe helyszínt váltok, de volt már olyan is, hogy harc kezdetetekor, vagy a legidegesítõbb: mentéskor. Olyan félóránként történik. A játék eredeti, fönn vann az 1.2-es patch, a gépemmel nincs gond, hacsak az nem, hogy Vista van rajta. Valaki tud segíteni?

Ha van nálad 3 runa akkor a kovácsnál megjelenik megvásárolható ezüstkard. Rúnák szinétõl(fajtájától) függõen többfajta extrát kaphat a kard. A rúnák mellé kell pénz is 800-1000 oren kb.Acélkardnál ugyanez csak oda meteorit kell 3 + a zsé😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

ult1mate
utananeztem de nem nagyon talaltam csak ilyen felmondatokat.
1 runat is bele lehet kovacsolni vagy 3 kell abbol is ?

Bucser
Olvass vissza az elmúlt 2 napban kb 4-5-ször le lett írva.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ult1mate
Hi!
1 kerdesem lenne egyelore. hogy lehet runat belekovacsoltatni a kardba?
mert nekem csak azt irja ki hogy nem erdekelt targy eladasban a kovacsnal.persze nem is azt akarom, de akarhogy neztem sehogy nem akar kovacsolni. =(

AntiHero
Akkor is gonosz leszek<#gonosz1><#eplus2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bucser
nincs jó és rossz a játékban. hiszen végletek között kell választani morális alapokon.

AntiHero
Nem nem ismerem😊

bardocz
látsdzik nem ismered a végét,de nem baj😊
lázadó/lovagok
az sztem nem jó/rossz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

AntiHero
Szvala kkor úgy értem hogy nem a jót fogom választani hanem a rosszat. Sok helyen lehett ilyet. Mint pl majd a játék vége fele lehet választani hogy kivel elszel lázadók, Lovagog (vagy kik), vagy semleges. NA itt én tuti a lázadókkal elszek és hadd szenvedjenek az "jók" (de amúgy fura hogy most oylan mitn ha rosszat tettem volna a boszorkány megölésével, de vissza mentem a házába és tényleg ott volt egy mini ODO bábu. Ki tudja mire használta fel, lehet a boszorkány hazudot (ezért is öltem meg😄) )

mi számít rossz oldalnak ?
pl nem adod oda az orvosságot?
mert itt nincs jó meg rossz oldal 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

AntiHero
Valaki kinyirta a barlongból kimenet a boszorkányt?😊 Mert én jól meghúztam aztána városiaknak adtam😊 (most direkt ilyen rossz utakon fogok járni, mert act2-ig 1x már elviitem csak utána letörlödöt az elmentésem és most újra kezdtem. Direkt a rossz oldalon leszek végig😊) A boszorkány megártkozott, kiváncsi elszek mikor ütt vissza rám😊

rotator
Csak kár, hogy az a film és sorozat kb. a gyengébb Xéna epizódok szintjén sincs.

Bucser
Engem egyszer nem ütött meg😊

Betoltam tawny owl-t aztán eltoltam az Yrden-t és kész. üthet fellökhet,de sebezni nem fog. aztán ha elmúlt a hatás lehetett kezdeni elõlrõl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Koscheyval a végén viszont szoptam sokat mert kibleedeltetett és a +50 Bleed resistance upgrade nem volt meg és kiss sem vbolt nálam.

*csak három alapanyagot
Valakinek volt már olyan, hogy nem volt egy aktív küldije sem mer én a harmadik fejezetben járok de csak bolyongok mint gólya f..s a levegõben...Függõben lévõ küldik vannak de azokkal semmit nem érek!!!<#nemtudom>
hát igy már világos

Dehogy bug, a Fecskéhez egyszerûen jobb minõségû fõzetalap kell, az egyszerûbb itókák csal alapanyagot tudnak koldani, míg ehhez négyet kell. Egyszerû, mint az egyszeregy.
sharpwrz
Nagyon szépen köszönöm a választ!

...

Éjfélkor ott lesz a striga....
Elõtte a szokásos löttyök /fecske rõtbagoly/.
Én nem öltem meg. hagyni kell, hogy idõnként megsebezzen, majd az Aardal odébblököd. Ki kell tartani amíg a gyertyák elalszanak.

Volt aki megpróbálta megölni, hogy alakul a történet?
A játék kiváló.
A lengyelek csináltak egy filmet is belõle /2001/. Elvégre az alapmû lengyel irótól származik, majd kicsit kibõvítve egy 13 részes filmsorozatot is /2002/.
Geralt elõéletébõl megtudunk pár dolgot.
A 8. epizod pld Adda a striga átkának eltávolítása, amivel a játék nyitóanimációja kezd.
BlackShadow
találsz a kriptában tûzhelyet, meditálj mondjuk éjfélig, és menj be a nagyterembe 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tinman
Bestia nekem 3-4 ütés volt, lehet, hogy minden gagyi küldit nem kellett volna megcsinálnom <#vigyor2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sharpwrz
Sziasztok ismét...
Strigának a kriptájába mit kell csinálni?
Lent vagyok, ki nem enged Velerad (Fõ a biztonság) amig nem ölöm meg a Strigát...
De a strigát nem találom séhol....

...

rotator
Egyszerûen kiborító ebben a játékban ez a gány inventory!

gabo91
A papot hol találom? Bejártam a külsõ városrészt, kipakoltam már a plébános házát 😄 a pincében is kerestem 2 napot töltöttem el azzal, hogy a háza elött dumálgatok mindenkivel és a házában futkorászok, de még mindig nem lett meg...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

legelsõ patch végigjátszást megakadályozó hibát is javít, de nyugodtan rakd fel az 1.2-est, sokat javít mindenen (5. fejezetben van valahol, pontosan nem tudom mi a hiba, de lehet, te pont ráakadtál). mentéseidet biztonság kedvéért rakd át máshova is, ha bezavarna véletlen a frissítés ne vesszenek el.
bár nekem mûködött angol 1.1-es patch összes mentése 1.2-es magyarral is, nem biztos, hogy mindenki ugyanilyen szerencsés 😊

Zan
Lehet az lesz a baj...Megpróbálom azzal is,ha nem megy,jelzek.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Szerintem patcheld,az mindenre jo😊(csak vicc).Én ugyan még nem tartok ott.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Amikor megölik Fehér Raylát és belépnék a mocsári temetõbe kifagy a game.Elõfordult ez másnál is?Van erre vmi megoldás? Nincs fenn egyik patch sem...Ha tudtok lécci segítsetek!
patch

bardocz
1.2 patch
betöltéseket lehet valahogy gyorsítani?

bardocz
jó minõségû a fõzetalap?