Vampire:The Masquerade Film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl.:
MoHAA
MoHAA
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ott van zárójelben mögötte h. "VG", azaz videogame. 

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://www.imdb.com/title/tt0339851/
Valami film volt már...
Valami film volt már...
Nikásze peeri menó
On: Sztem jó dolgotokban nem tudjátok mit találjatok ki és ilyen hülyeségeknek nyitogattok topicot. Errõl ennyi a véleményem tömören.
nem hinném... nem engednék a közelébe a werewolfosok...
Szerintem olyan ember filmesíti meg, aki csak a játékot látta(talán), de az RPG-rõl életében nem hallott (legjobb esetben látta a könyv borítóját...
jah, ez mondjuk igaz...
Miért akarnak belõle filmet csinálni, úgy sem tudják visszaadni a játék hangulatát(Pc vagy a Szerepjáték, mindegy)! Aki pedig játszott már vele az azt a hatást fogja várni amit már megszokott!
Nagyon könnyen el lehet B*aszni 1 ilyen filmet, a Diabl-ból szerintem még ezért nem csináltak és remélem nem is fognak!!!
Nagyon könnyen el lehet B*aszni 1 ilyen filmet, a Diabl-ból szerintem még ezért nem csináltak és remélem nem is fognak!!!
játékfilm???????? a Vampire RPG világa nem egyszerûen csak egy játék....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
még nem !majd lessz!
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
még nem !majd lessz!
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!