A Codename: Panzers hamarosan a boltokban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon lement az ára. 900 ft Cdgalaxisnál, boltba gondolom 1090
Ennyiért egy ilyen remek játékot?
Csak azt tudom mondani hogy ezt már torrenten keresni szégyen.
Riszpekt Stormregion! Az rugós játékot már csak akkor érdemes torrentezni ha már nem lehet kapni sehol

Cogito Ergo Sum

Gamespot 8.8 !!

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

Leszedtem a Codename.Panzers.Phase.One.Hungarian.PROPER.Alcohol.Clone-Glef verziót. De nem jó a szériaszám. Tudna valaki küldeni nekem egy másik sz.számot?
megjelent? mer a gamestar már ír róla, nem tudja valaki honnna lehet leszedni? és hogy van e magyar verzió?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

N.E.O.!!!
Hmmm... sok ember beszólt nekem😄

Mondjuk ezt a mondatomat:"Hát ez a továbbfejlesztett swine-motor nem sokkal jobb, mint az eredeti" úgy értettem, hogy még mindig nagyon szép. Bár nekem képekrõl a generals is istenfaszának tûnt, élõben már nem estem hanyat.

A MoH a II. VH-s játékok terén verni fogja 100%

Egy játékot meg a vízeffekt alapján ne ítélj meg, bár a graf sokat számít.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

SwITcHMaN
Én nem szeretem az ilyen játékokat, de ez így elsõre érdekelne...

Király lesz ez...

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

ha láttad már a swine-t akkor tudnád, hogy ég és föld, szerintem ez nagyon jól néz ki, és a generalst is üti grafikában igy a képekrõl.
Én nagyon remélem, hogy végre elvonulnak a felhõk a magyar fejlesztõk fejei fölül, talán majd ez meghozza a szomszédainkhoz hasonló sikereket. Apropó láttátok az egyik képen a GÉMESKUTAT? Igazi magyar game le sem lehet már tagadni 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Figyi, olyan primi volt ez a hozzászólid.
N.E.O.!!!
Hát ez a továbbfejlesztett swine-motor nem sokkal jobb, mint az eredeti, de mivel ilyen II. VH-s játék 1-2 van fogják venni, mint a cukrot, legalább is magyarországon, mert hazánk fiai csinálják ezt a játékot, de külföldön nem lessz nagy sikere😞

Amúgy az Airbrone Troops-t verni fogja mint a szart, csak hát jön majd az új Medal of Honor...

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

tigeroo
magyar lesz kiri, megveszem erdi.ben