MS Kart Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kijött a 2005 😄
a vásárló megtévesztése ezerrel, ugyanis ez egy az egyben a 2004 .. csak a számot irták át, a pálya, meg ugy minden ugyan az benne ... így is lehet ? 😞
a vásárló megtévesztése ezerrel, ugyanis ez egy az egyben a 2004 .. csak a számot irták át, a pálya, meg ugy minden ugyan az benne ... így is lehet ? 😞
Forza.
van hogy megfagy a szerverük... türelem.
Azóta már biztos lejött nem ?
Azóta már biztos lejött nem ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Warezcenter most nem mûxik? Mert nem tudom letölteni a 6-os darab még lejött de többire azt írja hogy nincs meg.
sziasztok, nekem MS sidewinder force-os kormanyom van, de ez a jatek rohadtul nem akar forcefeedbacket nyomni.
a 2002-ben viszont volt.lehet hogy csak ezt a kormanyt nem tamogatja ?
ha valakinek van hasonlo tapasztalata akkor irjon, ,ert akkor nem miserletezgetek tovabb.
koszi elore is
a 2002-ben viszont volt.lehet hogy csak ezt a kormanyt nem tamogatja ?
ha valakinek van hasonlo tapasztalata akkor irjon, ,ert akkor nem miserletezgetek tovabb.
koszi elore is
Multiban akkor is szórakoztató, amikor 8-an lökdösõdsz, elõzgetsz...
Aki szereti a go-kart-ot annak ez csemege, mivel ezt a témát a játékkészítõk, & kiadók erõsen hanyagolják. Tényleg megcsinálhatták volna jobban az tény, de ha belegondolunk - csak hogy egy rossz példával éljek - anno a Death Rally mégjobban arcade volt, mégis bokánfostam magam tõle. 😊)
Aki szereti a go-kart-ot annak ez csemege, mivel ezt a témát a játékkészítõk, & kiadók erõsen hanyagolják. Tényleg megcsinálhatták volna jobban az tény, de ha belegondolunk - csak hogy egy rossz példával éljek - anno a Death Rally mégjobban arcade volt, mégis bokánfostam magam tõle. 😊)
Hogyhogy mit varok ilyen jatektol?:-) Sokkal jobban meg lehetett volna csinalni, de ez igy egy nagy szar,meg a 2002es sumis is jobb volt ennel:/
Szoval lehetne kevesbe is arcade, de ez annyira bena,arcade,hogy n/c.
Szoval lehetne kevesbe is arcade, de ez annyira bena,arcade,hogy n/c.
sazl : c
Jaja, igaz. Amit én írtam az a 2002-es game. Ez az újabb. A Warezcenteren köszönt rám egy hete...
MS játékok a joak!!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ezt az egyet találtam: 😉
Amúgy a játék neve: Michael Schumacher Racing World Tour Kart 2004 márha a leújabbról beszélünk...
Amúgy a játék neve: Michael Schumacher Racing World Tour Kart 2004 márha a leújabbról beszélünk...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Más go-kart most nincs. Ezt kell szeretni.
Egyenlõre kevés pálya van, de pl. multiban van IP connect...
Zümmög a go-kart... Versenyzek a finn meg a román, meg a német ellen... Mi kell még ?? 😊))))
Egyenlõre kevés pálya van, de pl. multiban van IP connect...
Zümmög a go-kart... Versenyzek a finn meg a román, meg a német ellen... Mi kell még ?? 😊))))
hol? a béka segge alatt? 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.