18
Michael Schumacher Kart Racing
-
#18 kijött a 2005 :D
a vásárló megtévesztése ezerrel, ugyanis ez egy az egyben a 2004 .. csak a számot irták át, a pálya, meg ugy minden ugyan az benne ... így is lehet ? :( -
#17 igen, azóta már lejött -
#16 van hogy megfagy a szerverük... türelem.
Azóta már biztos lejött nem ? -
#15 Ja,ez igaz:) -
#14 Warezcenter most nem műxik? Mert nem tudom letölteni a 6-os darab még lejött de többire azt írja hogy nincs meg. -
#13 sziasztok, nekem MS sidewinder force-os kormanyom van, de ez a jatek rohadtul nem akar forcefeedbacket nyomni.
a 2002-ben viszont volt.lehet hogy csak ezt a kormanyt nem tamogatja ?
ha valakinek van hasonlo tapasztalata akkor irjon, ,ert akkor nem miserletezgetek tovabb.
koszi elore is
-
#12 Multiban akkor is szórakoztató, amikor 8-an lökdösődsz, előzgetsz...
Aki szereti a go-kart-ot annak ez csemege, mivel ezt a témát a játékkészítők, & kiadók erősen hanyagolják. Tényleg megcsinálhatták volna jobban az tény, de ha belegondolunk - csak hogy egy rossz példával éljek - anno a Death Rally mégjobban arcade volt, mégis bokánfostam magam tőle. :)) -
#11 Hogyhogy mit varok ilyen jatektol?:-) Sokkal jobban meg lehetett volna csinalni, de ez igy egy nagy szar,meg a 2002es sumis is jobb volt ennel:/
Szoval lehetne kevesbe is arcade, de ez annyira bena,arcade,hogy n/c. -
#10 miért, mit vártál egy ilyen játéktól, most őszintén? -
#9 En kiprobaltam a jatekot,hat nagyon nagyon arcade... -
#8 Jaja, igaz. Amit én írtam az a 2002-es game. Ez az újabb. A Warezcenteren köszönt rám egy hete... -
#7 MS játékok a joak!!!! -
#6 ms ellenére ez joak? ;) -
#5 ezt az egyet találtam: ;)
Amúgy a játék neve: Michael Schumacher Racing World Tour Kart 2004 márha a leújabbról beszélünk... -
#4 Más go-kart most nincs. Ezt kell szeretni.
Egyenlőre kevés pálya van, de pl. multiban van IP connect...
Zümmög a go-kart... Versenyzek a finn meg a román, meg a német ellen... Mi kell még ?? :))))) -
#3 képeket! :) -
#2 hol? a béka segge alatt? ;) -
#1 Senki nem játszott még vele ? Pedig multiban eléggé ott van.