Penge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Penge-sorozat legjobb darabja egyértelmûen a második. Az elsõ kicsit gyenge, a harmadik pedig hihetelen szar. Viszont Guillermo Del Toro profi munkát végzett.
JGTC
Csao a Confusiont valaki át tudná nekem küldeni? Mert már égre földre keresem, torrenten nem talál semmit, vagy csak albumot amire nincs szügségem, dc-m meg sz@r
ha valaki tudna segíteni az írjon egy privit THX!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Voltan
Ezzel meg pláne egyetértek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Heh tényleg. Úgy látszik, megtébolyodtam. Így újraértelmezve a hozzászólásodat, igazat kell adjak. :DD

Davidus

V9ykn8_TZL0

"A Pengét egy lapõn említeni az Interú a vámpírral elég röhejes."

pedig mindakettõ egy film. minkét film vámpírokról szól. az egyik könyvbõl, a másik képregénybõl készült. sok hasonlóság van a két film között. nem röhejes.

ja, és természetesen valakinek az egyik tetszett jobban, valakinek a másik.
Bandew
Most meg mirõl beszélsz? Annyit mondtam, hogy a legjobb vámpírfilm az Interjú a vámpírral.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
minek?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Voltan

Ezt komolyan mondtad? Na ne. A Pengét egy lapõn említeni az Interú a vámpírral elég röhejes.

Jano
Pedig õrült jó ez a topik!!!!4

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PAYNE
hát itt is pangás ban! :((((

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

frodó néni
ja!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

frodó néni
GS-röl!(game star!)

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

ja
Bandew
Az eddigi legjobb vámpírfilm az Interjú a vámpirral.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

info honnan?
frodó néni
aha!

tényleg????
frodó néni
lessz is!

jah, az Underworld se túl jó, de azé 1 fokkal azabb :) a legjobb egy igazi Vampire: THe Masquerade film lenne :)
Bandew
Mindkettõ kaki.

a fílingje a 2nek 1 picit jobb... de akkor már az Underworld is jobb...
PAYNE
az egy szerintem 1kicsit jobb volt!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
én kábé kilencvenszer láttam a filmet! sztem nagyon jó! 1is kettõis! mindenkinek csak ajánlani tudom!

bogyoka
Hellóka
Nekem tetszett a film, fõleg a fõszereplõ, jóképû volt, igaz sötét egy alak, de szimpi volt. Ha ezaz a Penge amit láttam, de más Penge nincs, úgy todom.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

frodó néni
:)

A Confusion zúzós szám, de a film: 1 rakás fos :) Bocs, inkább kettõ...
frodó néni
na mindeggy az a lényeg hogy vesszettül jó film bárki bármit mond!

frodó néni
már mint nem az enyém csak én készitettem!

frodó néni
remélem ebben a forumban is lessz majd több ezer hozzászoolás!(mert ez az én forumom!)

frodó néni
jahh szerintem mindenkinek!:))))))))

DJ Skyline
olyan kard kéne nekem is ami a Pengusnak van!:))

frodó néni
nagyon elrugaszkodik a képregény töl sajna!:(de jó film kivették a csunya beszédet de nem baj és kevés a poén!:(de nagyon jó a 2!:)))))))

DJ Skyline

frodó néni
nekm a 2 is megvan!

DJ Skyline
én nem...de mindjárt beteszem!:))
15 perces!:PPP

DJ Skyline
nekem a második része is megvan!:P
igaz még nem néztem meg de majd sort kerítek arra is!:)

frodó néni
a zene is a z 1-2 dvd -én is!pont azt halgatom!:)

frodó néni
nekem meg van!nagyon jo!

DJ Skyline
Jó film!
nekem tetszik...
pláne a zenéje mikor bemegy a diszkóba az elején...
New Order - Confusion a szám címe!:)