40
Penge
-
nihillus #40 A Penge-sorozat legjobb darabja egyértelműen a második. Az első kicsit gyenge, a harmadik pedig hihetelen szar. Viszont Guillermo Del Toro profi munkát végzett. -
#39 Csao a Confusiont valaki át tudná nekem küldeni? Mert már égre földre keresem, torrenten nem talál semmit, vagy csak albumot amire nincs szügségem, dc-m meg sz@r
ha valaki tudna segíteni az írjon egy privit THX!! -
#38 Ezzel meg pláne egyetértek. -
#37 Heh tényleg. Úgy látszik, megtébolyodtam. Így újraértelmezve a hozzászólásodat, igazat kell adjak. :DD -
#36 -
winnie #35 "A Pengét egy lapőn említeni az Interú a vámpírral elég röhejes."
pedig mindakettő egy film. minkét film vámpírokról szól. az egyik könyvből, a másik képregényből készült. sok hasonlóság van a két film között. nem röhejes.
ja, és természetesen valakinek az egyik tetszett jobban, valakinek a másik. -
#34 Most meg miről beszélsz? Annyit mondtam, hogy a legjobb vámpírfilm az Interjú a vámpírral. -
#33 minek? -
Ezt komolyan mondtad? Na ne. A Pengét egy lapőn említeni az Interú a vámpírral elég röhejes. -
#31 Pedig őrült jó ez a topik!!!!4 -
#30 hát itt is pangás ban! :(((( -
#29 ja!
-
#28 GS-röl!(game star!) -
Takezó #27 ja -
#26 Az eddigi legjobb vámpírfilm az Interjú a vámpirral. -
Takezó #25 info honnan? -
#24 aha!
-
Takezó #23 tényleg???? -
#22 lessz is!
-
Takezó #21 jah, az Underworld se túl jó, de azé 1 fokkal azabb :) a legjobb egy igazi Vampire: THe Masquerade film lenne :) -
#20 Mindkettő kaki. -
Takezó #19 a fílingje a 2nek 1 picit jobb... de akkor már az Underworld is jobb... -
#18 az egy szerintem 1kicsit jobb volt! -
#17 én kábé kilencvenszer láttam a filmet! sztem nagyon jó! 1is kettőis! mindenkinek csak ajánlani tudom! -
#16 Hellóka
Nekem tetszett a film, főleg a főszereplő, jóképű volt, igaz sötét egy alak, de szimpi volt. Ha ezaz a Penge amit láttam, de más Penge nincs, úgy todom. -
#15 :)
-
Takezó #14 A Confusion zúzós szám, de a film: 1 rakás fos :) Bocs, inkább kettő... -
#13 na mindeggy az a lényeg hogy vesszettül jó film bárki bármit mond! -
#12 már mint nem az enyém csak én készitettem!
-
#11 remélem ebben a forumban is lessz majd több ezer hozzászoolás!(mert ez az én forumom!)
-
#10 jahh szerintem mindenkinek!:)))))))) -
#9 olyan kard kéne nekem is ami a Pengusnak van!:)) -
#8 nagyon elrugaszkodik a képregény töl sajna!:(de jó film kivették a csunya beszédet de nem baj és kevés a poén!:(de nagyon jó a 2!:))))))) -
#7 #4 -
#6 nekm a 2 is megvan!
-
#5 én nem...de mindjárt beteszem!:))
15 perces!:PPP -
#4 nekem a második része is megvan!:P
igaz még nem néztem meg de majd sort kerítek arra is!:) -
#3 a zene is a z 1-2 dvd -én is!pont azt halgatom!:)
-
#2 nekem meg van!nagyon jo!
-
#1 Jó film!
nekem tetszik...
pláne a zenéje mikor bemegy a diszkóba az elején...
New Order - Confusion a szám címe!:)