89
http://dosbox.sourceforge.net/
-
ZotyaBp4 #89 Sziaszto !
Volna egy olyan kérdésem, hogy tudna e valaki abban segíteni hogyan kell egy játékot DOSBOX-ba integrálni úgy mint a GOG pl.... köszi... -
#88 Arra van valamilyen mód, hogy a játékok ne abban a méretben fussanak amiben eredetileg dosban? úgy értem ha ALT+F4-ezek kiteszi nagyba de semmi értelme mert körbe fekete keret és a kép ugyanolyan pici marad, de ezt csinálja még csak simán is aikor a dosbox üresen fut. fonfigban a képméret felbontásávan is próbáékoztam szintén sikertelenül. -
Hell144 #87 Egy csomó régi játék található itt.
Link:
DosBox Games1
DosBox Games2
DosBox Games3
Magyar felület, kezelhetősége egyszerű viszonylag STB.
-
Hell144 #86 Üdv
Ez alatt mükszik az NBA 89 játé, ha erre gondoltál.
Link
Games NBA
Hali
-
#85 Valakinek sikerült működésre bírni az NBA Jam nevű játékot?
Dosboxba feltelepítve azt írja megy a game de nem megy nem csinál semmit :( -
Klub #84 Most is csak feljött azt kész nem írt sehova, 5 napja jött fel újra. -
Klub #83 Aha értem azért köszi a segítséget.
Próbáltam vele is felvenni, csak mostanába nincsen fent már 10 hónapja és így elég nehéz. -
#82 Mivel magyar fejlesztésű Supaplex-klónról van szó, vedd fel a kapcsolatot a fejlesztővel, ők tudnak a játék futtathatóságában segíteni. -
Klub #81 Itt van a 2.-dik része a játéknak.
A videójuk, a játékot meg tőlem lehet elkérni. -
#80 A Supaplex hivatalos folytatása Igor - The time machine néven fut. Ahhoz nem kell Dosbox, mert Windowsos játék. Itt letölthető a demója, itt meg megvásárolható.
Ha ez valamilyen Supaplex-klón, akkor meg add meg, melyik változat (esetleg honnan érhető el), illetve hogy pontosan hol akadtál el a #73-as hozzászólásomban említett metódus alkalmazása során (illusztrálhatod képernyőképpel is, így segítve a biztosabb segítséget). -
Klub #79 A supaplex 2-őt csak win 7-alatt kéne futtatni valahogy nem az első részét. -
#78 Elvileg a Supaplex DOSBox nélkül is fut Windows 95 és a fölött is.
Én XP alól teszteltem a fejlesztőtől ingyenesen letölthető játékot (letöltöd, kitömöríted, és futtatod az spfix63.exe-t) és DOSBox nélkül is működött.
Van olyan változat is, a DOSBoxxal közös telepítőprogramja van, DOSBoxból indul.
Ha 32 bites processzor van a gépedben ezt töltsd le és telepítsd, ha 64 bites, akkor meg ezt. -
Klub #77 Win7 alatt a supaplex 2 a verzióját nem néztem meg, egyet letöltöttem a netről, azt akárhogy írtam be a sort, nem csinált semmit. -
#76 Milyen operációs rendszeren?
Milyen verziójú Dosbox?
Milyen játékkal?
Mit értesz azon hogy "nem ment"? Hol akadtál el? Milyen hibát eredményezett?
Mert ez így nem vezet eredményre. -
Klub #75 Nem ment. -
Klub #74 Köszike megpróbálom még egyszer. -
#73 1. Fel kell csatolni Dosboxban a játékot tartalmazó könytárat.
Például:
mount c d:\jatek\
2. El kell érni a felcsatolt meghajtót, és ha alkönyvtárban van a játék bele kell lépni az alkönyvtárba.
Például:
c:
cd doom
3. A játéktól függ hogy mit kell elindítani. Valamilyen .com .exe vagy .bat állományt.
Bővebben -
Klub #72 Mit kell beírni a dosboxba ha egy játékot akarunk elindítani vele? -
#71 Üdv!
Floppy-t szeretnék csatolni, de az a bajom vele, hogy mindenképp meg kell "zörgetnie" a lemezt?
Ez zavaró.
És ha nincs benne lemez kiírvagy 3x egy szép kis hibaüzenetet...
A másik bajom, hogy a dosbox.conf-ból nem hajlandó beolvasni a mount-olást.
Írtam bat fájlt onnan beilvassa, miért lehet ez?
A program, amit futtani szeretnék így egy DOS-os leltárprogram, előző gépen 98 alatt jól ment. De most XP alatt kéne összehozni...
kokovi -
R1200Gs #70 Sziasztok!
Meg akartam változtatni a dosbox.conf file-ban néhány beállítást, de nem tudom elmenteni. Jegyzettömbbel, és worddel próbáltam. Hogy lehet elmenteni a változásokat?
Üdv Tibi
-
pala49 #69 kettőspont shift+é, visszaper símán hosszú ű -
pala49 #68 a segítség alapján állítottam be a conf. fájl-t de egyik meghajtómat sem érzékeli! -
#67 Sziasztok!
Be lehet azt állítani, hogy amikor videót-lopok, a játék zenéjét is felvegye? -
komposzt #66 Ha már multi ról volt szó összelehetne hozni valamit,elvileg megy simán is de lehet ,hogy kell hozzá a hamachi nevű program is.transfusion -
#65 Csak szólok, én már megoldottam rég a gondomat. -
#64 Az ilyen segg hülyék kedvéért: DosBox info/segítség...
ja és ha nem tudnád akkor ez egy link amire ha rákattintassz akkor minden bizonnyal meg fog nyílni a böngésződben... ha meg nagyon kell valami akkor olvassál elöbb egy picit majd utána kérdezgessél idiótaságokat :( -
#63 ja és természetesen ez az összes multiplay problémádat megszünteti :) -
#62 off:
Ha doom-oznál akkor próbáld meg letölteni majd telepíteni a DoomsDayHQ oldalról azt a progit, ami az eredeti doom-ot használva (az eredeti WAD file-okra gondolok) opengl-en vagy direct3d-n jeleníti meg Neked a játékot. Bazi klassz cuccos, ha akarod akkor játszhatod teljesen ugyanúgy mint annak idején a DOS korszakban, vagy teljesen új formájában egérrel mint az UT-t vagy Quake-et. Akár tölthetsz le új textúrákat is vagy új 3d-s objektumokat (sztem mondjuk az eredetiek (ha gagyik is) sokkal eredetiebbek és hangulatosabbak). Szal a doomosoknak ajánlom a Doomsday-t.
ON: AWE32 emulációt tud a dosbox? most tervezem a letöltését és kipróbálását ennek a proginak, sajna a retro gép projectem nem jött össze :( (de otthon magyarban van egy voodoo3-as, duron750-es, meg egy awe32-s gépem... az állat nagyon :) ) -
#61 Most már csak a visszaper kell:) -
#60 DosBox-ban miért nem tudok kettőspontot, és visszapert csinálni? -
#59 A DOSBox nekem nem jött be.... én maradtam a DOSnál :D
-
#58 hgy lehet beállitani hogy ne csak 105 megabájtokat lásson? van még jóval több hely a viyón, de csak ennyit lát pedig a dosos játék telepitője kér vagy 400-aT:C -
6600GT #57 -
6600GT #56 k -
zso7x #55 Sziasztok! Remélem van tapasztalatotok a témában, mert bár sokat küzdöttem ,elakadtam. A DOOM 2-vel szeretnék játszani multiplayer hálózatban. Namármost az XP ugye nem szívleli az IPX-t, ezért felraktam egy Dosbox 0.71-et. Mikor elindítom az ipxsetup-ot ezt a (hiba?)üzenetet kapom:
-----------------------------
DOOM II NETWORK DEVICE DRIVER
v1.22
-----------------------------
Communicating with interrupt vector 0x60
Attempting to find all players for 2 player net play. Press ESC to exit.
Looking for a node.SendPacket: 0xff
Már próbáltam direktbe összekötni a két gépet router nélkül is, sőt a tűzfalakat is kikapcsoltam, de semmi! Mindig ugyanezt írja ki!
Nagyon megköszönném ha valamelyik szaki tudna segíteni a témában!:)
-
jeti00 #54 hali!
arra sehol nem találtam megoldást ha 2 cd-t kell használnom. Imperium 1-el nyomom, eljutok az első cd végére, és kéri a másodikat. De azt valahogy nemlátja :S v nemtok váltani, passz.. -
#53 Válasz sehol ?! -
JancsiPapa #52 ezaz falloszkalap ;] gratz. -
#51 kapjátok be! -
#50 VÁLASZOLNA VALAKI?!