Ajándékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a túracipõ nem árthat jobb,ha abban indultok útnak!
Nekem is inkább Teva,mint márka😊
Nekem is Merrell bakancsom van,szerintem neked sem fog csalódást okozni😉
A másik kérdésedre pedig a válasz, hogy igen még adhatod ezeket ajándékba, csak gyorsan használják fel,mert január 23.-án bezár mind a három kiállítás...
http://ajandek.uhh.hu
__|__ ________(*)________
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ugyis kidobjak 😞((
vagy szarnak ra
(persze nem mindenki)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Kezdem is az enyémmel, ami évek óta ugyanaz 😊 A jelmondat: "Másolt Dvd filmet, nyomtatott borítóval, a család apraja-nagyjának!" 😊))
Persze ezt csak kiegészítésként, de mindenki nagyon szokott örülni 😊
bár több tonna virágot kiosztottam ajándék gyanánt😊
de ezt a sajátmagam csinálom az ajándékot télleg érdemes tovább fejleszteni
bár én idõ hiányában jobban szeretem megvenni a dolgokat😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
azok egyszerûbbek voltak, mint saját ötlet alapján megcsinálni valamit a nulláról😊
de azért ez sok meló (viszont akinek csináltam nagyon örült 😊 )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A közeljövõben lesz a család jónéhány tagjának születésnap, névnap, házassági évforduló stb-stb...
Ráadásul a karácsony is közeleg...😊
Én viszont úgy éerzem, hogy az évek múltával ellõttem minden ötletemet. így lassan már csak ismételni tudom magam ajándékozásilag😊 Az meg nem jó.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ti kinek mitszoktatok vásárolni, hol érdemes körülnézni meg minden ilyes mi😊
Mivel tudom, hogy szó éri a ház elejét, utánanéztem és csak karácsonyi ajándék topikot találtam...