Mégis lesznek Európában szoftverszabadalmak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvetoen azert tudhatod kevesbe, hogy a jovobe hogy allok anyagilag, es hogy pl lesz a penzem ilyesmire, mert azt sem tudod, hogy jelenleg hogy allok penzugyileg, vagy hogy milyen kialtasaim vannak igy nemileg kevesebb eselyed van, hogy megsaccold, hogy a jovoben ez hogyan fog megvaltozni 😊 - igy mar vilagos a dolog?
Hehe, nyilvan sok ilyet tudsz meg mondani. Ertelmetlen, de azert jol hangzik.
Hehe, nyilvan sok ilyet tudsz meg mondani. Ertelmetlen, de azert jol hangzik.
caddie
Nem tudom, te meg foleg nem tudhatod, hogy mi lesz a jovoben, igy kar is errol beszelni, mindenesetre, a szoftver egy termek, ergo technikara, technologiara van szukseg az elkesziteseben... melyeket joszerivel ha egy mod van ra, akkor le is lehessen vedeni.
Nem ertem miert altok ilyen hulyen ehhez a dologhoz...
Nem ertem miert altok ilyen hulyen ehhez a dologhoz...
caddie
😊 Hehe, orom azert folyton folyvast ilyen magas intellektussal megaldott emberekbe utkozni 😊
caddie
Jah, es csak hogy ramutassak, hogy egy azon dologrol ket cikkben, hogyan lehet teljesen mashogy írni:
http://index.hu/eu/patent0519/ - Szabad marad a szoftver - illetve SG-n: Mégis lesznek Európában szoftverszabadalmak
Index cikk nemileg objektivebb, az van benne amirol szo van, es nem a sufnibol elokapott remisztgetesek kellektara van felsorolva egy kis politikai közhányással.
FeREE21 😊 - thx, jol esett.
http://index.hu/eu/patent0519/ - Szabad marad a szoftver - illetve SG-n: Mégis lesznek Európában szoftverszabadalmak
Index cikk nemileg objektivebb, az van benne amirol szo van, es nem a sufnibol elokapott remisztgetesek kellektara van felsorolva egy kis politikai közhányással.
FeREE21 😊 - thx, jol esett.
caddie
Sajnalom, hogz ugy nyilatkoztok dolgokrol, hogy igazabol elkepzelesetek sincs az egeszrol... mind1, ez a ti saratok.
En szemely szerint programozonak, illetve programtervezo matematikusnak keszulok, es nem tervezek palyat valtani, sott, orulok ennek a dolognak...
Ami meg az "informatikus"-okat illeti, annyit a dologrol, hogy a nem feltetlenul a pappir hanem a mogotte levo tudas a lenyeg... siman el tudom kepzelni, hogy egy 2 eves okj-s programozo siman ugyesebb / jobb egy adott nyelvben, mint egy progtervmatot vegzett vagy akar villanymernokot vegyzett ember. Persze ha komoly, netan kulfoldi munkahoz akarsz jutni, akkor nem art egy normalis diploma - es tudom most nehany embernek lelkebe taposok, azt a diplomat nem GDF-el, sot talan nem is BMF-el femjelzik.
Sztem ebben a szakmaban nem nehez gyakorlatot szerezni, nem hinnem, hogy van ember aki gyakorlat nelkul hagyja el pl. progmatot... ha igen... az csak az ember hibaja.
En szemely szerint programozonak, illetve programtervezo matematikusnak keszulok, es nem tervezek palyat valtani, sott, orulok ennek a dolognak...
Ami meg az "informatikus"-okat illeti, annyit a dologrol, hogy a nem feltetlenul a pappir hanem a mogotte levo tudas a lenyeg... siman el tudom kepzelni, hogy egy 2 eves okj-s programozo siman ugyesebb / jobb egy adott nyelvben, mint egy progtervmatot vegzett vagy akar villanymernokot vegyzett ember. Persze ha komoly, netan kulfoldi munkahoz akarsz jutni, akkor nem art egy normalis diploma - es tudom most nehany embernek lelkebe taposok, azt a diplomat nem GDF-el, sot talan nem is BMF-el femjelzik.
Sztem ebben a szakmaban nem nehez gyakorlatot szerezni, nem hinnem, hogy van ember aki gyakorlat nelkul hagyja el pl. progmatot... ha igen... az csak az ember hibaja.
caddie
Dehogynincs, csak kijon a fosulirol / 1etemrol, es aszongyak neki az 1. helyen: van gyakorlatod? nincs? akkor viszlat. Hat igy nem is lesz. Meg allasa se. Mar most is csak protekcioval lehet programozoi allashoz jutni, oda meg felveszik a segghulyet is, mer jo elvtars.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
"informatikus" már most is túl sok van , lásd 2 hetes OKJ-s képzésre megkapja a papírt amit lobogtathat hogy Õ az _INFORMATIKUS_ persze programozóból sosincs elég szvsz
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
a cikket nem csak a címét olvastam el , de ebben biztos voltam... van egy fõszakértõnk (kovács kálmán mint informatikai és hírközlési miniszter, igaz õ tûzfallal védekezik a vírusok ellen , és mindig peccsel , de attól még nem jelenti azt hogy érti is amit mond...)
Szerintem összesen egy tolvaj banda van, aminek néha az egyik fele van ellenzékben, néha a másik.
Nem mondjátok komolyan, hogy ha kimaradtunk volna az EU-ból, akkor azok a drága jó politikusaink nem nyaltak volna be a nagyoknak... dehogynem, sokkal mélyebben.
Így még bízhatunk az EU Parlamentben, hogy hátha ott nem a korrupt lefizethetõ megélhetési politikusok vannak többségben (na persze azért erre sem vennék mérget).
Így még bízhatunk az EU Parlamentben, hogy hátha ott nem a korrupt lefizethetõ megélhetési politikusok vannak többségben (na persze azért erre sem vennék mérget).
Semmi extra nincs ebben
eddig is kellett licenszet fizetni szoftverekért, ezután is
pl a video és hang szerkesztés, tömörítés
CCE, MP3 stb
a Linuxot meg békénhagyták
eddig is kellett licenszet fizetni szoftverekért, ezután is
pl a video és hang szerkesztés, tömörítés
CCE, MP3 stb
a Linuxot meg békénhagyták
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
De legalább nyithatunk cukrászdát bécsben 
Ha ráértem volna szavazni, én is nemmel szavaztam volna. Nem azért, hogy ne csatlakozzunk, hanem hogy észrevegye ez a tolvaj banda, hogy nem mindenki vette be a hülye kampányát az EUs csodáról. Lassan minden ember keze beleér a bilibe...

Ha ráértem volna szavazni, én is nemmel szavaztam volna. Nem azért, hogy ne csatlakozzunk, hanem hogy észrevegye ez a tolvaj banda, hogy nem mindenki vette be a hülye kampányát az EUs csodáról. Lassan minden ember keze beleér a bilibe...
Ha neki nincs 10000 Eurója, akkor majd szerez egy tõkeerõs befektetõt. Vagy nem 😞
Gyalázatos, hogy a saját képviselõink simán megszavazták! Legszívesebben lehánynám õket mind egytõl egyig! Én már jóideje eldöntöttem, hogy senkire sem fogok szavazni ezután, most aztán tányleg megerõsítettek ebben az elhatározázomban.
#12 komolytalan pedig nagyon is reálisan látod a helyzetet, mégha a neved komolytalan is... 😉
#12 komolytalan pedig nagyon is reálisan látod a helyzetet, mégha a neved komolytalan is... 😉
A microsoftnak jó lesz...
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
hát mennyenek a picsába , eddig se nagyon rajongtam hogy a kormány/politikusok/akárki mindenbe beleugat , de hogy pont a programozásba hát ez azért kicsit durva... végülis nem muszály hogy legyenek programozók, majd amerikába m$ mindent levéd és kiadja az aktuális szuper OSét és játszhatsz XBoxon is ...bazdmeg