Remote Monitoring
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldodott a problema. A szerver gepen nem volt beaalitva jelszo, viszont a kliens gep mindenkepp keri, hogy irjam be. Ha megadok a serveren egy jelszot, akkor mar megy.
HI!
Amelyik gépre csatlakozni akarsz és azon xp van akkor:
Sajátgép/job klik távoli asztal és ott beállítod, hogy fogadja a távoli bejelentkezést.
üdv. drag
Amelyik gépre csatlakozni akarsz és azon xp van akkor:
Sajátgép/job klik távoli asztal és ott beállítod, hogy fogadja a távoli bejelentkezést.
üdv. drag
Van jopar progi amivel taviranyitani tudod a gepet, amihez kell kliens + szerver fajl. Egy ilyet tegyel fel mindket gepre.
NetBus,... egy tuzfal azert nem art melle hogy netre ne engedd ki...
NetBus,... egy tuzfal azert nem art melle hogy netre ne engedd ki...
*hihi ** *
De info szintet erdekel az is, hogy esetleg milyen nagy hianyossagai vannak, ami miatt nem ajanljatok, ill. milyen alternativak vannak.
Nekem az lenne a kerdesem, hogy a gyarilag beipitettet:
Kellekek/Kommunikacio/Remote Desktop Connection -t
hogy tudom mukodesre birni.
Ja, ez sajat gep csak masik szobaban van, nem kell, hogy titokban meg effele faszsagok, csak tudjam hasznalni.
Ahogy latom a "benti gepen", illetve minden gepen alapbol csak kliens van. Amelyiket iranyitani akarom, arra le kel tolteni a szervert? Tudom, hogy vannak tok tuti progarmok erre, de engem a gyarilag beepitett MS alkalmazas mukodese erdekel.
Kellekek/Kommunikacio/Remote Desktop Connection -t
hogy tudom mukodesre birni.
Ja, ez sajat gep csak masik szobaban van, nem kell, hogy titokban meg effele faszsagok, csak tudjam hasznalni.
Ahogy latom a "benti gepen", illetve minden gepen alapbol csak kliens van. Amelyiket iranyitani akarom, arra le kel tolteni a szervert? Tudom, hogy vannak tok tuti progarmok erre, de engem a gyarilag beepitett MS alkalmazas mukodese erdekel.
és vmi olyan kliens, ami egybeforrasztható másik fájllal?
Kliens install nélkül nem. Gondolj már bele! Akkor egy default install XP-t lazán lehetne távirányítani. Nem kellene még egy remote exploit sem 😊
lehetõleg feltünésmentesen😄
a gépen win xp van, no tûzfal, no antivírus...
a gépen win xp van, no tûzfal, no antivírus...