11
tudtok olyan progit amivel egyszerüen lehetne remote monitoringolni, egy tűzfal nélküli gépet?(kliens install nélkül)
-
#11 Megoldodott a problema. A szerver gepen nem volt beaalitva jelszo, viszont a kliens gep mindenkepp keri, hogy irjam be. Ha megadok a serveren egy jelszot, akkor mar megy. -
drag #10 HI!
Amelyik gépre csatlakozni akarsz és azon xp van akkor:
Sajátgép/job klik távoli asztal és ott beállítod, hogy fogadja a távoli bejelentkezést.
üdv. drag -
#9 Nekem is van, de nekem csak ez johet szoba mert csak MS-t rakhatok fel. -
#8 Van jopar progi amivel taviranyitani tudod a gepet, amihez kell kliens + szerver fajl. Egy ilyet tegyel fel mindket gepre.
NetBus,... egy tuzfal azert nem art melle hogy netre ne engedd ki... -
#7 De info szintet erdekel az is, hogy esetleg milyen nagy hianyossagai vannak, ami miatt nem ajanljatok, ill. milyen alternativak vannak. -
#6 Nekem az lenne a kerdesem, hogy a gyarilag beipitettet:
Kellekek/Kommunikacio/Remote Desktop Connection -t
hogy tudom mukodesre birni.
Ja, ez sajat gep csak masik szobaban van, nem kell, hogy titokban meg effele faszsagok, csak tudjam hasznalni.
Ahogy latom a "benti gepen", illetve minden gepen alapbol csak kliens van. Amelyiket iranyitani akarom, arra le kel tolteni a szervert? Tudom, hogy vannak tok tuti progarmok erre, de engem a gyarilag beepitett MS alkalmazas mukodese erdekel. -
#5 ilyen "háttérrel" (még azt sem tudod, hol keress ilyen segédeszközöket) neki se állj! -
#4 Szóval valakinek a gépét akarod annak tudta nélkül figyelni. Én ebben nem segítek, már bocs. -
Prof-X #3 és vmi olyan kliens, ami egybeforrasztható másik fájllal? -
#2 Kliens install nélkül nem. Gondolj már bele! Akkor egy default install XP-t lazán lehetne távirányítani. Nem kellene még egy remote exploit sem :) -
Prof-X #1 lehetőleg feltünésmentesen:D
a gépen win xp van, no tűzfal, no antivírus...