11
tudtok olyan progit amivel egyszerüen lehetne remote monitoringolni, egy tűzfal nélküli gépet?(kliens install nélkül)
  • Vernoon
    Megoldodott a problema. A szerver gepen nem volt beaalitva jelszo, viszont a kliens gep mindenkepp keri, hogy irjam be. Ha megadok a serveren egy jelszot, akkor mar megy.
  • drag
    HI!

Amelyik gépre csatlakozni akarsz és azon xp van akkor:
    Sajátgép/job klik távoli asztal és ott beállítod, hogy fogadja a távoli bejelentkezést.
    üdv. drag
  • Vernoon
    Nekem is van, de nekem csak ez johet szoba mert csak MS-t rakhatok fel.
  • nemcsakfeel
    Van jopar progi amivel taviranyitani tudod a gepet, amihez kell kliens + szerver fajl. Egy ilyet tegyel fel mindket gepre.
    NetBus,... egy tuzfal azert nem art melle hogy netre ne engedd ki...
  • Vernoon
    De info szintet erdekel az is, hogy esetleg milyen nagy hianyossagai vannak, ami miatt nem ajanljatok, ill. milyen alternativak vannak.
  • Vernoon
    Nekem az lenne a kerdesem, hogy a gyarilag beipitettet:
    Kellekek/Kommunikacio/Remote Desktop Connection -t
    hogy tudom mukodesre birni.
    Ja, ez sajat gep csak masik szobaban van, nem kell, hogy titokban meg effele faszsagok, csak tudjam hasznalni.
    Ahogy latom a "benti gepen", illetve minden gepen alapbol csak kliens van. Amelyiket iranyitani akarom, arra le kel tolteni a szervert? Tudom, hogy vannak tok tuti progarmok erre, de engem a gyarilag beepitett MS alkalmazas mukodese erdekel.
  • rushman
    ilyen "háttérrel" (még azt sem tudod, hol keress ilyen segédeszközöket) neki se állj!
  • Pheel
    Szóval valakinek a gépét akarod annak tudta nélkül figyelni. Én ebben nem segítek, már bocs.
  • Prof-X
    és vmi olyan kliens, ami egybeforrasztható másik fájllal?
  • Pheel
    Kliens install nélkül nem. Gondolj már bele! Akkor egy default install XP-t lazán lehetne távirányítani. Nem kellene még egy remote exploit sem :)
  • Prof-X
    lehetőleg feltünésmentesen:D
    a gépen win xp van, no tűzfal, no antivírus...