41
Végre egy minőségi képregény adaptáció
-
Seten #41
Olyan volt mintha tényleg egy képregény elevenedett volna meg.
-
Vlala #40 ÉN kb. egy éve láttam, és ahhoz képest, hogy a képregényverziót egyáltalán nem ismerem, nagyon tetszett a film. -
Seten #39
Azért beszarás, hogy ez a film összesen ennyi kommentet kapott!
Szégyen gyalázat. (meg az is, hogy én még csak most néztem meg :)
-
#38 Mi is volt az utolsó mondat? Ja a lencsevédős? -
#37 A film utolsó mondata nagyon ott volt!:-)
Egyébként nekem tetszett,érdekes megvalósítás,és olyan kikapcsoló volt. -
#36 Privát FTP-ről.
Nem nagy szám film. Nagyon durván csalódtam benne. -
#35 Honnan ?
Nagyon várom már ezt a filmet....na és Angelina.... -
#34 Na végre leszedtem rendes Screener változatban (nagyon jó minőség), és csak belenézegettem, nagyon király. Kicsit emlékeztett a Vidocq képtechnikájára. Nagy jók a 30-as évek retró színei!
Majd jövő hétvégén megnézem. -
#33 Nekem is bejött az Immortel, főképp ezért vagyok kíváncsi a Sky captain-re is. Az Immortelben főképp az az egyedi elgondolás tetszett, hogy valós és animált szereplők egyaránt voltak benne. A sztori számomra nem volt akkora durranás, mint a látvány, sajnos sok kérdést hagyott a film megválaszolatlanul, de olyat is hallottam már, hogy folytatások várhatók.
Ha neked tetszett ez a film, akkor legalább egyszer vesd bele magad a Sky Captain-be is :)) -
#32 Már van is telesync. -
#31 Nekem az naon bejott! De erre egyaltalan nem vagyok kivancsi :) -
winnie #30 jaja, ezért is volt előre borítékolható a bukás. erőteljesen rétegfilm, de ha bejön a látvány, akkor király -
#29 Így a trailer meg a képek alapján a látványvilág engem leginkább a kevésbé ismert francia Immortel-re emlékeztet. Akinek bejön az ilyen stílus, annak ez a film egy vizuális "orgazmus" lesz :)) -
#28 mar hetek ota latom a tv ben a bemutatojat.. nekem nem tetszik annyira... tulsagosan munek tunik a tv ben.. -
winnie #27 ku* nagy film. persze, akinek bejön a műfaj, füstös 30-as évekbeli full cgi scifi. -
#26 múlthéten volt a premier.
látta vki ? -
winnie #25 minden trailer alatt filmzenék szoktak általában lenni. általában más filmekből. ld pl. a sikoly filmzenéje a velencei kurtizán alatt, vagy a rekviem egy álomért zenéje a két torony alatt, vagy, hogy aktuálisabb legyek a pókember 2 trailer alá az utolsó szamurájból van betéve egy pici, de a sky captainben is ott van egy final fantasy zene:) -
#24 Joleszez csak nemertem mer van a Stargate SG1 zeneje beteve a traiel ala:P -
winnie #23 valami kib* jól néz ki, rohadt hangulatos, hihetetlen a látványvilága, viszont irgalmatlanul nagyot fog bukni, mert a kommersz néző erre nem lesz kíváncsi. -
#22 Jó nagy fos lesz ez... :-) -
#21 Sky Captain tréler 2 -
#20 aztat megse néztem -
#19 hát pl. hivatalos oldalról amit belinkeltél... -
#18 De csak azért, mert a nyári kavalkádban nem rúghatott volna labdába a szuperprodukció Csodálatos Pókember mellett. -
winnie #17 kár, hogy el lett tolva a premier szeptemberre:( -
#16 ezt honnan veszed? -
#15 Érdekessége még, hogy Gotham City-ben játszódik. -
#14 Jónak tűnik. Nekem is bejön az ilyen múlt keverése a modern technikával. -
#13 nekem kicsit sok(k) volt ez a képregény feeling, de majd meglátjuk mi sül ki belőle... :)
(egyébként a trailer télleg 4 vagy 5 hónapos) -
#12 hivatalos oldal -
#11 THE WORLD OF TOMORROW
(utómunkálatok alatt)
tervezett bemutató: 2004. május 14. (USA)
sci-fi thriller
rendező, forgatókönyvíró: Kerry Conran
főszereplők:
Jude Law - Sky Captain
Gwyneth Paltrow - Polly Perkins
Angelina Jolie - Frankie
Casey Affleck - Dex
forgatási helyszín: London, Anglia
-
#10 3 poszter is :) -
#9 -
#8 Az 1930-as évek New Yorkjában játszódó történetben ugyanis a légcsavaros repülőgépek harcolnak robotok ellen. A film érdekessége, hogy rendezője a teljes ismeretlenségből robbant be Hollywoodba.
A 29 éves Kerry Cornanról egyelőre nem tudni sokat, csupán annyit, hogy a kaliforniai egyetem CalArts szakán diplomázott, s, hogy a film történetéül szolgáló forgatókönyvért is ő volt a felelős. A filmezés iránt érdeklődő fiatalember egy olyan számítógépes programot írt, amely lehetővé tette számára, hogy a teljes filmet kék háttér előtt forgassa le, s utána adja hozzá a szintén általa készített háttereket. Cornan bemutatkozása meggyőzte a produceri teendőket ellátó Aurelio De Laurentiist, hogy 60 millió dollárral támogassa meg a produkciót. A Sky Captain and the World of Tomorrow címre keresztelt film látványos hátterein a fiatal művész évekig dolgozott, s így csupán a hús-vér szereplők részvételét igénylő jeleneteket kellett leforgatni, s már el is készült a kultuszgyanús alkotás, amelynek bemutatóját 2004. június 25-ére tervezik.
A történet szerint a Gwyneth Paltrow által alakított Polly Perkins New York-i riporternek ki kell derítenie, mi történhetett néhány igen ismert tudóssal, akiket a közelmúltban eltűntnek nyilvánítottak. Hamarosan elkezd összeállni a kép, amikor különös repülő járművek és harci robotok jelennek meg a város felett. Polly egykori szerelmét a Sky Captain névre is hallgató Joseph Sullivan századost (Jude Law) bízzák meg, hogy vadászpilótáival vegye fel a harcot az ellenséggel. Polly és Sky Captain útja Nepálba vezet, ahol rájönnek, hogy az őrült dr. Totenkopf át akarja venni az uralmat a világ felett.
A filmben feltűnik a vakmerő pilótát, Franky Cook századost alakító Angelina Jolie, a Vörös sarok-ban szereplő Bai Ling, illetve Giovanni Ribisi is, akit Angelina Jolie oldalán már láthattak a mozirajongók a Tolvajtempó-ban.
A filmet jegyző Paramount vezetői a hírek szerint elégedettek Cornan filmjével, olyannyira, hogy az elsőfilmes rendező már meg is kapta a beleegyezést a Sky Captain and the World of Tomorrow második részének elkészítéséhez, sőt az értesülések szerint trilógiává bővülhet majd a jelenleg még bemutatásra váró retró-sci-fi alkotás.
-
#7 a fenét...még decemberben láttam:)
-
#6 már tök régen megnéztem a trailert (kb 1-2 hónapja) és tök jó lesz:)
(hacsak halivúd elnem rontja) -
cyrus #5 ANGELINA JOLIE ??????
MEGNÉZZÜK !
-
#4 Itt van a Trailer, ha valakit érdekel:
Sky Captain TRAILER
-
#3 Én nagyon várom már ezt a filmet! Mindig is szerettem az ilyen "modern technika vegyítése a múlt technikájával" dolgokat. -
#2 Szemetek... nem lehet képet lopni :(