Sky Captain: TWoT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan volt mintha tényleg egy képregény elevenedett volna meg.
ÉN kb. egy éve láttam, és ahhoz képest, hogy a képregényverziót egyáltalán nem ismerem, nagyon tetszett a film.
Azért beszarás, hogy ez a film összesen ennyi kommentet kapott!
Szégyen gyalázat. (meg az is, hogy én még csak most néztem meg 😊
A film utolsó mondata nagyon ott volt!:-)
Egyébként nekem tetszett,érdekes megvalósítás,és olyan kikapcsoló volt.
Egyébként nekem tetszett,érdekes megvalósítás,és olyan kikapcsoló volt.
Go Jeff Go!!!!
Na végre leszedtem rendes Screener változatban (nagyon jó minõség), és csak belenézegettem, nagyon király. Kicsit emlékeztett a Vidocq képtechnikájára. Nagy jók a 30-as évek retró színei!
Majd jövõ hétvégén megnézem.
Majd jövõ hétvégén megnézem.
Nekem is bejött az Immortel, fõképp ezért vagyok kíváncsi a Sky captain-re is. Az Immortelben fõképp az az egyedi elgondolás tetszett, hogy valós és animált szereplõk egyaránt voltak benne. A sztori számomra nem volt akkora durranás, mint a látvány, sajnos sok kérdést hagyott a film megválaszolatlanul, de olyat is hallottam már, hogy folytatások várhatók.
Ha neked tetszett ez a film, akkor legalább egyszer vesd bele magad a Sky Captain-be is 😊)
Ha neked tetszett ez a film, akkor legalább egyszer vesd bele magad a Sky Captain-be is 😊)
Nekem az naon bejott! De erre egyaltalan nem vagyok kivancsi 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
jaja, ezért is volt elõre borítékolható a bukás. erõteljesen rétegfilm, de ha bejön a látvány, akkor király
Így a trailer meg a képek alapján a látványvilág engem leginkább a kevésbé ismert francia Immortel-re emlékeztet. Akinek bejön az ilyen stílus, annak ez a film egy vizuális "orgazmus" lesz 😊)
mar hetek ota latom a tv ben a bemutatojat.. nekem nem tetszik annyira... tulsagosan munek tunik a tv ben..
ku* nagy film. persze, akinek bejön a mûfaj, füstös 30-as évekbeli full cgi scifi.
minden trailer alatt filmzenék szoktak általában lenni. általában más filmekbõl. ld pl. a sikoly filmzenéje a velencei kurtizán alatt, vagy a rekviem egy álomért zenéje a két torony alatt, vagy, hogy aktuálisabb legyek a pókember 2 trailer alá az utolsó szamurájból van betéve egy pici, de a sky captainben is ott van egy final fantasy zene😊
Joleszez csak nemertem mer van a Stargate SG1 zeneje beteve a traiel ala😛
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
valami kib* jól néz ki, rohadt hangulatos, hihetetlen a látványvilága, viszont irgalmatlanul nagyot fog bukni, mert a kommersz nézõ erre nem lesz kíváncsi.
De csak azért, mert a nyári kavalkádban nem rúghatott volna labdába a szuperprodukció Csodálatos Pókember mellett.
kár, hogy el lett tolva a premier szeptemberre😞
Jónak tûnik. Nekem is bejön az ilyen múlt keverése a modern technikával.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
nekem kicsit sok(k) volt ez a képregény feeling, de majd meglátjuk mi sül ki belõle... 😊
(egyébként a trailer télleg 4 vagy 5 hónapos)
(egyébként a trailer télleg 4 vagy 5 hónapos)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
THE WORLD OF TOMORROW
(utómunkálatok alatt)
tervezett bemutató: 2004. május 14. (USA)
sci-fi thriller
rendezõ, forgatókönyvíró: Kerry Conran
fõszereplõk:
Jude Law - Sky Captain
Gwyneth Paltrow - Polly Perkins
Angelina Jolie - Frankie
Casey Affleck - Dex
forgatási helyszín: London, Anglia
(utómunkálatok alatt)
tervezett bemutató: 2004. május 14. (USA)
sci-fi thriller
rendezõ, forgatókönyvíró: Kerry Conran
fõszereplõk:
Jude Law - Sky Captain
Gwyneth Paltrow - Polly Perkins
Angelina Jolie - Frankie
Casey Affleck - Dex
forgatási helyszín: London, Anglia
Az 1930-as évek New Yorkjában játszódó történetben ugyanis a légcsavaros repülõgépek harcolnak robotok ellen. A film érdekessége, hogy rendezõje a teljes ismeretlenségbõl robbant be Hollywoodba.
A 29 éves Kerry Cornanról egyelõre nem tudni sokat, csupán annyit, hogy a kaliforniai egyetem CalArts szakán diplomázott, s, hogy a film történetéül szolgáló forgatókönyvért is õ volt a felelõs. A filmezés iránt érdeklõdõ fiatalember egy olyan számítógépes programot írt, amely lehetõvé tette számára, hogy a teljes filmet kék háttér elõtt forgassa le, s utána adja hozzá a szintén általa készített háttereket. Cornan bemutatkozása meggyõzte a produceri teendõket ellátó Aurelio De Laurentiist, hogy 60 millió dollárral támogassa meg a produkciót. A Sky Captain and the World of Tomorrow címre keresztelt film látványos hátterein a fiatal mûvész évekig dolgozott, s így csupán a hús-vér szereplõk részvételét igénylõ jeleneteket kellett leforgatni, s már el is készült a kultuszgyanús alkotás, amelynek bemutatóját 2004. június 25-ére tervezik.
A történet szerint a Gwyneth Paltrow által alakított Polly Perkins New York-i riporternek ki kell derítenie, mi történhetett néhány igen ismert tudóssal, akiket a közelmúltban eltûntnek nyilvánítottak. Hamarosan elkezd összeállni a kép, amikor különös repülõ jármûvek és harci robotok jelennek meg a város felett. Polly egykori szerelmét a Sky Captain névre is hallgató Joseph Sullivan századost (Jude Law) bízzák meg, hogy vadászpilótáival vegye fel a harcot az ellenséggel. Polly és Sky Captain útja Nepálba vezet, ahol rájönnek, hogy az õrült dr. Totenkopf át akarja venni az uralmat a világ felett.
A filmben feltûnik a vakmerõ pilótát, Franky Cook századost alakító Angelina Jolie, a Vörös sarok-ban szereplõ Bai Ling, illetve Giovanni Ribisi is, akit Angelina Jolie oldalán már láthattak a mozirajongók a Tolvajtempó-ban.
A filmet jegyzõ Paramount vezetõi a hírek szerint elégedettek Cornan filmjével, olyannyira, hogy az elsõfilmes rendezõ már meg is kapta a beleegyezést a Sky Captain and the World of Tomorrow második részének elkészítéséhez, sõt az értesülések szerint trilógiává bõvülhet majd a jelenleg még bemutatásra váró retró-sci-fi alkotás.
A 29 éves Kerry Cornanról egyelõre nem tudni sokat, csupán annyit, hogy a kaliforniai egyetem CalArts szakán diplomázott, s, hogy a film történetéül szolgáló forgatókönyvért is õ volt a felelõs. A filmezés iránt érdeklõdõ fiatalember egy olyan számítógépes programot írt, amely lehetõvé tette számára, hogy a teljes filmet kék háttér elõtt forgassa le, s utána adja hozzá a szintén általa készített háttereket. Cornan bemutatkozása meggyõzte a produceri teendõket ellátó Aurelio De Laurentiist, hogy 60 millió dollárral támogassa meg a produkciót. A Sky Captain and the World of Tomorrow címre keresztelt film látványos hátterein a fiatal mûvész évekig dolgozott, s így csupán a hús-vér szereplõk részvételét igénylõ jeleneteket kellett leforgatni, s már el is készült a kultuszgyanús alkotás, amelynek bemutatóját 2004. június 25-ére tervezik.
A történet szerint a Gwyneth Paltrow által alakított Polly Perkins New York-i riporternek ki kell derítenie, mi történhetett néhány igen ismert tudóssal, akiket a közelmúltban eltûntnek nyilvánítottak. Hamarosan elkezd összeállni a kép, amikor különös repülõ jármûvek és harci robotok jelennek meg a város felett. Polly egykori szerelmét a Sky Captain névre is hallgató Joseph Sullivan századost (Jude Law) bízzák meg, hogy vadászpilótáival vegye fel a harcot az ellenséggel. Polly és Sky Captain útja Nepálba vezet, ahol rájönnek, hogy az õrült dr. Totenkopf át akarja venni az uralmat a világ felett.
A filmben feltûnik a vakmerõ pilótát, Franky Cook századost alakító Angelina Jolie, a Vörös sarok-ban szereplõ Bai Ling, illetve Giovanni Ribisi is, akit Angelina Jolie oldalán már láthattak a mozirajongók a Tolvajtempó-ban.
A filmet jegyzõ Paramount vezetõi a hírek szerint elégedettek Cornan filmjével, olyannyira, hogy az elsõfilmes rendezõ már meg is kapta a beleegyezést a Sky Captain and the World of Tomorrow második részének elkészítéséhez, sõt az értesülések szerint trilógiává bõvülhet majd a jelenleg még bemutatásra váró retró-sci-fi alkotás.
ANGELINA JOLIE ??????
MEGNÉZZÜK !
MEGNÉZZÜK !
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Én nagyon várom már ezt a filmet! Mindig is szerettem az ilyen "modern technika vegyítése a múlt technikájával" dolgokat.