Airborne Troops a Playlogic-tól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N.E.O.!!!
Ki a f*sznak van kedve lopakodni a II. VH-ban, de most tényleg? MoH meg CoD-os emberek ezt szerintem messze el fogják kerülni és akkor nem fognak sokat veszíteni. Ez a játék is nagy bukás lessz😊(de meg tudom ezt jósolni)

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

PREMIERE1
Ja. Mindig csak a szövik. Azért a németeknek is volt egy Hollandiájuk, Krétájuk stb ...

Ahogy rtsben beleteszik õket, semmivel nem fasisztább - ha esetleg ez lenne a baj -, ha beletennék õket egy fpsbe ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

HuAn82
Ja. Jöhetne már valami német oldalról is.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Nyers
Oké sok van, de ki mondta hogy játszani kell vele? 😉

My Life for Freedom!

HuAn82
Gyenge próbálkozás.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

nekem már egyenesen herótom van az FPSektõl, minden hétre jut belõle kettõ

N.E.O.!!!
Lopakodásra ott van a splinter cell emberek, és annak legalább faszább a grafikája. Egyedül a lopakodás meg az különbözteti meg a II. világháborús játékoktól, hogy ez TPS. Mondjuk én jobban örültem volna ha FPS lessz, de majd meglátjuk. De legalább reális lessz és nem mi egyedül fogjuk megnyerni az Omaha Beacht 20-30 ember ellen.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(