Linus Torvalds nem a Linux apja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
"Újra a saját szakmámmal foglalkozhatok: a gõték és szalamandrák lenyûgözõ párzási táncának a tanulmányozása"
rtflmao
Gusztustalan ez az erõlködés az ms részérõl.
Még jó, hogy a "hello world!" programot nem védette le Bill.
Akkor azért is szedhetné a pénzt. :-)
nem. kb:
beismerem. én csak szóvivõje (strómanja, prófétája - bocs reggel van és nem jut jobb az eszembe) voltam a linux igazi apáinak, a fogtündérnek és mikulásnak.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

RelakS
Mit is ír?
ezt?

Ok, beismerem! Én csak az elõfutára voltam a Linux, a Fogtündér és a Mikulás igazi apjának.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nem mindegy?!?

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Ebbõl: "Ok, I admit it. I was just a front-man for the real fathers of Linux, the Tooth Fairy and Santa Claus."

hogyan lett ez:

"Én csak az elõfutára voltam a Linux valódi apáinak, ha úgy tetszik én voltam a fogtündér és a Mikulás."

???

Mindegy, ismerve az SG-t, úgyis törlik ezt a hozzászólást... Mindenesetre Sanyi, egy picit pontosabban kéne fordítani a jövõben.

Egyebkent nem ertem az MS mocskolodasat, eleg jo termekeik vannak ahhoz, hogy ne kelljen nekik ilyen eszkozokhoz nyulni.

Persze ok meg csak most tanuljak, hogy mi is az a "verseny" :o)

Y
"Én csak az elõfutára voltam a Linux valódi apáinak, ha úgy tetszik én voltam a "fogtündér" és a Mikulás." Torvalds élcelõdése szerint a Mikulás hazája Finnország és egyszer csak betoppant a Helsinki Egyetemre, ahol egy segítõt keresett magának. Mivel a "fogtündér" is megállapította, hogy a kiválasztottnak, Linus Torvaldsnak ráadásul még jó fogai is voltak, így õ lett az "elõfutár".

Tokeletes pelda arra, hogy miert ne forditsunk cikkeket direkt angolrol magyarra :o)

Y
fluga
és ha nem õ az atyja akkor mi van? (mellesleg valszeg õ, de ha mégsem...) tényleg nem tudok emiatt alunni...

loa'l

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

[NST]Cifu
Azért ezt csípem: egy intézet, ami semmi produktívat nem csinál, csak mocskolódik. Nem csoda, hogy az M$ bõkezüen támogatja - édestestvérek :))))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

shim
van humora :))

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten