Passzív Processzorhűtők

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
De vigyázz, mert van olyan alaplap, ami be sem bootol, ha nem forog a procihûtõ! Amúgy sok hûtõ van, ami min. fordulaton hangtalan.

Gabesz amd64
Az Efter versenyzõtöl tudsz ilyen rézblokkokat rendelni!Ha érdekel?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Értem, köszi.

Gabesz amd64
Felejetsd el hogy forrasztasz!Így legalább nem vágod tönkre a hütõbordát se!Így:
Szerintem az a legjobb megoldás ha csipesszel rakod fel a hütõbordára blokkat!Valahogy ugy kéne megoldanod mint a Vizhütés topicban a 97#-es képen lévõ memórián látható "csipeszekel" összefogó rézblokkokat!
Érted?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

nem peltier s nem vízhûtés...... de holnap tényleg megnézem 😊
Gerzson
ha variálsz, szerintem kinyirod a procidat

A peltier nem túl drága?
Vizhûtés: az is drága, meg minek az celkára...
Olyasmire gondoltam, amit lejjebb írtak: a bordának az oldalára kisebb bordákat forrasztok, többet összerakok...stb.

peltier?

egyébként vizhutés? késõbb is jó lesz az...

Ha barkácsolni szeretnék, akkor mi a legobb megoldás szerintetek?
Van vkinek tapasztalata ilyen téren?

Taranov
Pûtõ? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

de van vmi P betûvel kezdõdõ hûtõ, ami 11 dB-s asszem... bár 11-12 alatt az sincs... azé megnézem holnp
Taranov
Én sem hiszem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

11-12 alatt nem kapsz sztem..
Gabesz amd64
Hát!!!??
Akkor vedd meg a legnagyobb bordázatú proci hütõt és szedd le róla ventit!De én szerintem erre az már nem fog müködni hogy még egy bordát rábarkácsolsz!
Végül is ha azt meg tudnád csinálni,hogy a hütõborda két oldalára kisebb hütõblookokat raksz az talán még jobban segít a hûtésben!
Talán!?

Taranov
Mistralnál nézheted, az a legrosszabb bolt a városban. Ha a Miklandnál nem találtál az nem jó, nézd meg a Depo-n, ahogy Borg is mondja. Vagy még boltok: Bluefish, Aqua, User's.

Taranov
Tudom, hogy vannak passzív procihûtõk 😄

stone
Vegyél rá olyan hûtõt ami csak 2-3k körül pörög.

Gerzson
van egy ilyen topic, hogy Hangos a gépem!
esetleg probálkozz ott,
vagy tegyed távolabb a gépet magadtól, akkor kisebb a hangja (nem viccbõl irtam)

Pheel
Ott vannak a gyári Intel hûtõk. Halkak is, jók is. Minden dobozos procihoz jár. A dobozos procik 2-3 kHUFfal drágábbak, mint az OEM-ek.
Komolyabban...

Mivan?

Gabesz amd64
Én azt javaslom rakjad rá a saját hûtõtöket! :-))

Sikerült találnom, 11-12 ezer HUF körül mozog az ára.Fasza.Zalman ugrott.
Akkor azt kérdezném, mit lehetne barkácsolni az én Celeronomra, hogy halk legyen, minimális befektetéssel?
Esetleg aki tud valami jó és egyszerû hûtõt rá szóljon.Az sem baj, ha gyenge a hûtõteljesítménye, nem egy melegedõs fajta a Celka.

Én nem vagyok pesti, szal boltot tõlem ne kérdezz😊
Azért irtam a depot.
Megnéztem Mistralnál, Miklandnál, több vidékinél és nem találtam sehol.Gondoltam te tudod.

Hamburgert ne süssek?😊
google, depo, stb...
Hol lehet venni ilyet?Nem tudsz boltot?

Zalman 7000...
Az is jó, ha valaki valami házi-barkácsmegoldást ajánl a halk mûködésre. Mondjuk leveszem a ventit, és rányomok még1 bordát, meg ilyenek.

Hozzátenném, hogy egy 1,7-es celeront kell hûteni.
Azért van rá szükség, mert már baromira zavar esténként alváskor a hangos-noname hûtõ.

Kérdésem :
Van-e P4-re passzív ( nem kell röhögni, vannak már passzív procihûtõk ), vagy nagyon halk hûtés?

← ElőzőOldal 2 / 2