Passzív Processzorhűtők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Szerintem az a legjobb megoldás ha csipesszel rakod fel a hütõbordára blokkat!Valahogy ugy kéne megoldanod mint a Vizhütés topicban a 97#-es képen lévõ memórián látható "csipeszekel" összefogó rézblokkokat!
Érted?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Vizhûtés: az is drága, meg minek az celkára...
Olyasmire gondoltam, amit lejjebb írtak: a bordának az oldalára kisebb bordákat forrasztok, többet összerakok...stb.
egyébként vizhutés? késõbb is jó lesz az...
Van vkinek tapasztalata ilyen téren?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Akkor vedd meg a legnagyobb bordázatú proci hütõt és szedd le róla ventit!De én szerintem erre az már nem fog müködni hogy még egy bordát rábarkácsolsz!
Végül is ha azt meg tudnád csinálni,hogy a hütõborda két oldalára kisebb hütõblookokat raksz az talán még jobban segít a hûtésben!
Talán!?
esetleg probálkozz ott,
vagy tegyed távolabb a gépet magadtól, akkor kisebb a hangja (nem viccbõl irtam)
Akkor azt kérdezném, mit lehetne barkácsolni az én Celeronomra, hogy halk legyen, minimális befektetéssel?
Esetleg aki tud valami jó és egyszerû hûtõt rá szóljon.Az sem baj, ha gyenge a hûtõteljesítménye, nem egy melegedõs fajta a Celka.
Azért irtam a depot.
google, depo, stb...
Azért van rá szükség, mert már baromira zavar esténként alváskor a hangos-noname hûtõ.
Van-e P4-re passzív ( nem kell röhögni, vannak már passzív procihûtõk ), vagy nagyon halk hûtés?