81
Passzív/Ultra halk Processzorhűtők
-
#41 a cooler master a vilag egyik legnagyobb huto gyartoja :)
nagyon jo hutoket gyart :) -
#40 http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm
Van ez mindenre. -
davos80 #39 P4- re nincs?Ennek még az ára is elfogadhatóbb. -
#38 olyan mint egy csomo vinyo korong egymáson :D -
#37 passziv hűtőt keresett, abban ez az egyik legjobb -
#36 ha ezt meglátja bin laden, tuti nekivezet egy repülőt! :))) -
#35 Pontosan! Nekem egy P4P800 Dlx szabályoz egy gyári Intel hűtőt egy 2.8C-n és mondanom sem kell, hogy a vinyók hangosabbak... -
#34 aeorocool
-
davos80 #33 Nekem szerintem nincs ilyen extra az alaplapban (Abit SA-7.)
Valszeg szerzek majd egy gyári Intel hűtőt valahonnan, ha tényleg olyan halk. Most egy Cooler Master van benne, biztos nagy márka...Iszonyat hangja van, azóta zavar, mióta megvettem a Samsung vinyót, ugyanis a régi elnyomta a procihűtőt, de most fordítva van. -
#32 Gyári Intel hűtő teljesen jó. jól hűt és nem is hangos ha nem pörög mint állat... Ha van hozzá egy jó alaplapod (pl Asus, mint az enyém) akkor az szépen megcsinálja azt hogyha nincs terhelve a proci, akkor leveszi a fordulatszámot (olyan 1700 körülire), és akkor kedvesen halk :))) -
#31 De vigyázz, mert van olyan alaplap, ami be sem bootol, ha nem forog a procihűtő! Amúgy sok hűtő van, ami min. fordulaton hangtalan. -
#30 Az Efter versenyzőtöl tudsz ilyen rézblokkokat rendelni!Ha érdekel? -
davos80 #29 Értem, köszi. -
#28 Felejetsd el hogy forrasztasz!Így legalább nem vágod tönkre a hütőbordát se!Így:
Szerintem az a legjobb megoldás ha csipesszel rakod fel a hütőbordára blokkat!Valahogy ugy kéne megoldanod mint a Vizhütés topicban a 97#-es képen lévő memórián látható "csipeszekel" összefogó rézblokkokat!
Érted? -
Takezó #27 nem peltier s nem vízhűtés...... de holnap tényleg megnézem :) -
#26 ha variálsz, szerintem kinyirod a procidat -
davos80 #25 A peltier nem túl drága?
Vizhűtés: az is drága, meg minek az celkára...
Olyasmire gondoltam, amit lejjebb írtak: a bordának az oldalára kisebb bordákat forrasztok, többet összerakok...stb. -
Cat #24 peltier?
egyébként vizhutés? később is jó lesz az... -
davos80 #23 Ha barkácsolni szeretnék, akkor mi a legobb megoldás szerintetek?
Van vkinek tapasztalata ilyen téren? -
#22 Pűtő? :) -
Takezó #21 de van vmi P betűvel kezdődő hűtő, ami 11 dB-s asszem... bár 11-12 alatt az sincs... azé megnézem holnp
-
#20 Én sem hiszem. -
Takezó #19 11-12 alatt nem kapsz sztem.. -
#18 Hát!!!??
Akkor vedd meg a legnagyobb bordázatú proci hütőt és szedd le róla ventit!De én szerintem erre az már nem fog müködni hogy még egy bordát rábarkácsolsz!
Végül is ha azt meg tudnád csinálni,hogy a hütőborda két oldalára kisebb hütőblookokat raksz az talán még jobban segít a hűtésben!
Talán!?
-
#17 Mistralnál nézheted, az a legrosszabb bolt a városban. Ha a Miklandnál nem találtál az nem jó, nézd meg a Depo-n, ahogy Borg is mondja. Vagy még boltok: Bluefish, Aqua, User's. -
#16 Tudom, hogy vannak passzív procihűtők :D -
#15 Vegyél rá olyan hűtőt ami csak 2-3k körül pörög. -
#14 van egy ilyen topic, hogy Hangos a gépem!
esetleg probálkozz ott,
vagy tegyed távolabb a gépet magadtól, akkor kisebb a hangja (nem viccből irtam) -
#13 Ott vannak a gyári Intel hűtők. Halkak is, jók is. Minden dobozos procihoz jár. A dobozos procik 2-3 kHUFfal drágábbak, mint az OEM-ek. -
davos80 #12 Komolyabban...
-
davos80 #11 Mivan? -
#10 Én azt javaslom rakjad rá a saját hűtőtöket! :-)) -
davos80 #9 Sikerült találnom, 11-12 ezer HUF körül mozog az ára.Fasza.Zalman ugrott.
Akkor azt kérdezném, mit lehetne barkácsolni az én Celeronomra, hogy halk legyen, minimális befektetéssel?
Esetleg aki tud valami jó és egyszerű hűtőt rá szóljon.Az sem baj, ha gyenge a hűtőteljesítménye, nem egy melegedős fajta a Celka. -
Borg #8 Én nem vagyok pesti, szal boltot tőlem ne kérdezz:)
Azért irtam a depot. -
davos80 #7 Megnéztem Mistralnál, Miklandnál, több vidékinél és nem találtam sehol.Gondoltam te tudod. -
Borg #6 Hamburgert ne süssek?:)
google, depo, stb... -
davos80 #5 Hol lehet venni ilyet?Nem tudsz boltot? -
Borg #4 Zalman 7000... -
davos80 #3 Az is jó, ha valaki valami házi-barkácsmegoldást ajánl a halk működésre. Mondjuk leveszem a ventit, és rányomok még1 bordát, meg ilyenek. -
davos80 #2 Hozzátenném, hogy egy 1,7-es celeront kell hűteni.
Azért van rá szükség, mert már baromira zavar esténként alváskor a hangos-noname hűtő.