Hírös emberek onlájn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap elérhetetlen lesz a trefi a nagy "érdeklõdés" hatására 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A www.trefort.net-en és a www.chat.hu-n szokott ez lenni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
jah, sztárcset, ha jól tom...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A Treforton minden héten van valaki. Holnap a Unique együttessel chatelhetsz.
http://epica.nl
Na jól van, akkor kérdezzetek. Van egy kis szabadidõm. 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
szinte minden nagyobb portálon van ilyen
index, origo, magyarorszag.hu, stb.
egyszerüen hetente rá kell nézni, és láthatod
index, origo, magyarorszag.hu, stb.
egyszerüen hetente rá kell nézni, és láthatod
Az origon rendszeresen szoktak lenni ilyen vendégek.Bár ott nem a szó szerinti chatelésrõl van szó, de lehet kérdéseket feltenni.
MSN en megvan gulu (monkz) es james zabiela
bar zabielaval egyszer dumcsiztunk csak..azota nem foglalkoztunk vele...
bar zabielaval egyszer dumcsiztunk csak..azota nem foglalkoztunk vele...
Rádióban, TVben és itt a Neten is gyakran hallom utólag, hogy híres emberekkel lehetett chatelni ill kérdezni õket.
Nem a Valóvilág szereplõire gondolok, hanem mondjuk Kokóra (nem a drogra), Csányi Vilmosra (etológus), Kömlõdi Ferencre (film (és zene) kritikus), DJ Palotaira (hazánk nagy szelektora) vagy éppen politikusokra (akiket lehet szívatni😊.
Szóval, ha tudtok ilyen eseményrõl akkor írjátok le ide!
Sehol a neten nem találtam ezzel kapcsolatos elõrejelzõ infót..
Nem a Valóvilág szereplõire gondolok, hanem mondjuk Kokóra (nem a drogra), Csányi Vilmosra (etológus), Kömlõdi Ferencre (film (és zene) kritikus), DJ Palotaira (hazánk nagy szelektora) vagy éppen politikusokra (akiket lehet szívatni😊.
Szóval, ha tudtok ilyen eseményrõl akkor írjátok le ide!
Sehol a neten nem találtam ezzel kapcsolatos elõrejelzõ infót..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8