14
  • Tetsuo
    #14
    ja NEO légy te is optimista, max csalódnod kell..
  • M@TriX
    #13
    háát, sztem az nem intro, elég megnézned a hátér textúráit, ez a játék mocija, petrsze lehet, hogy az átvezető részkhez vannak hipoly modellek, de ez majd úgyis akkor derül ki, amikor majd látjuk élőben. addig szerintem kár leértékelni, fő az optimizmus.
  • N.E.O.!!!
    #12
    Szerintem a képen az első ember intro, vagy miafasz, de játékban tuti nem így fog kinézni.
    A warcraftot meg ne hasonlítsd ide mert az 2 éves játék, és sokkal több sikere volt, mint ennek valaha is lessz. A grafikáját meg a spellforce is veri, na ennyit, ide sem írok mán többet.
  • N.E.O.!!!
    #7
    Ne reménkedj, legalább is abban, hogy a víz remegni fog. Nézd meg a vizet a 14-es képen. Vagy ilyen szar, vagy ultralowra van állítva, de inkább az első.
  • Loxa
    #6
    A jurassic wars nagyon jó játék volt, az ősember tenyérrel lenyomott egy triceratopszot, aztán annyit fejlődött, hogy akkora lett, mint egy dinó :)
    A másik játék a Turok volt, amit emlegettél.
    Szerintem ez most más lesz. Be kell fogni dinót, aztán azzal harcbarohanni. Már el is képzeltem, ahogy 5 velociraptorral rohanok az ellenre, persze pórázon lesznek és fütyülök nekik hogy jobra vagy balra :)
    Biztos új játékélmény lesz! Nem kell mindíg nagy durranást várni, néha elég egy kis PARA.
  • M@TriX
    #3
    de ha belegondoltok tényleg nem volt még szépen kivitelezett, említésre méltó dínós játék, az összesben a dinók kidolgozása harmatgyenge.
    Ez szeritnem azokhoz képest jó, persze még nem biztos, hogy király lesz, mert sokmindent elronthatnak, de a dinók legalább jól néznek ki. ;)
  • Tetsuo
    #2
    Pixelesek a textúrák, vagy csak a kép felbontása kicsi? Szerintem ez utóbbi, ill attól félek hogy a poligonszám kevés, ez majd videón látszik leginkább (de remélem nem).
    S remélem a mozgásokat is fszán megoldják, pl az óriás dínó lép 1et, beleremeg a föld, rezeg a vízfelszín meg qrva mély hangot hallunk.
    Mijen yo lenne!
    És kíváncsi vok a történetre is ami miatt dínók és emberek egy időben élnek!
  • N.E.O.!!!
    #1
    A képek pixelesek, és szerintem nem is olyan szépek. A Generalst alig veri, pedig abba kurvára kidolgozatlanok az egységek. Az ötlet érdekes, bár volt már jurassicparkos startégia, igaz abban dínóparkot kellett építeni. De én mindig is szerettem az őslényeket, úgyhogy ha lehet majd megszerzem. Jópár órát biztos el fogok vele tölteni.