17
-
Mice #17 köszi azzal kitörölhetem/heti mki mire lejön -
#15 Tudom hogy azért kérik a pénzt de UHU is árul pénzért, meg ingyenesen is letölthető. Jó, most akkor meg Fedora :-)
De ha nem kérek hozzá ilyeneket, Suse-t akkor sem kapok... -
#13 Amit mások ingyen megcsináltak, te kicsit feldíszíted, és eladod? Azért ne már... -
#8 Éppen annak köszönhetően javult az MS oprendszerek megítélése, hogy végre nem erőltetik azokat a szerencsétlenégeket. (Win9x vonal) Azóta stabil és megbízható oprendszereket árulnak. :) Persze úgyis lesz, aki belémköt, mert ez itt az SG fóruma... -
Cat #6 szerintem meg nem, mivel ez akkor lenne így, ha korábban a w98/me vonal ingyenes lett volna
azért balhéznak, mert korábban ingyenes volt, és utána meg pénzt is akarnak látni a munkájukból, a tulajdonosok meg nyereséget
pfuj, profit, pfuj :) -
#5 Mondjuk te biztosan nem :-P
"A Red Hat számos hibát követett el, lépéseikkel rengeteg ügyfelüket kényszerítettek - az azok által amúgy korábban nem tervezett - váltásra és sokáig úgy tűnhetett, hogy nem is tervezik újabb asztali disztribúció megjelentetését.
Mindenesetre a lépés maga szükséges volt, mivel a vállalat elsősorban a csúcstechnológiájú, üzleti alapon nyugvó disztribúció tervét támogatta, ezért nem volt más választásuk, meg kellett szüntetni a két vonal versengését."
Ez szerintem lazán párhuzamba állítható egy Win9x-es vonal leállítással és az NT-s vonal "erőltetésével". -
#4 miféle indokok ? a cikket ki olvassa el ? :D -
#2 Érdekes, hogy ugyanezek az indokok a Microsoft esetében mennyivel nagyobb anyázást váltanak ki... -
#1 Hat nem hihetetlen, hogy az emberek kozhangulata mekkorat tud fordulni, meg akkor is ha sajat soraik kozul kell valakit lefikkantani? :(