Majmok bolygója

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Elkezdtem nézni az eredeti filmeket
Az elsõ rész szódával elmegy
De a második?! Mi a szar ez?! Szinte alulmúlhatatlan...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Magoo
szerintem is marha jo lett! Egy percet sem unatkoztam rajta. Remekul mutattak be Ceaser fejlodeset es ugyesen hintettek el minden apro porszemet a jovore valo utalaskent. Franko film lett!

Nagyon jó lett a 2011-es változat. Tetszett.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

http://shtrend.hu/index.php/Film/majomtamadas-augusztusban.html

az eredetit és a remake-et is láttam, hát nem tudom, talán ez sem lesz rossz😊
zoliii
Az új Majmok Bolygója magyar nyelvû elõzetese

Szerintem a legjobb része az elsõ, mert mindegyik filmnek általában az elsõ része a legjobb! De kár, hogy az egész résznek nincsen még folytatása. Nagyon jó ötletem támadt!
Szerintem gáz a remake. Alapból azért, mert az emberek beszélnek.
akyyy
Nem tudja valaki lesz a foyltatása?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
Nah én most néztem meg a felujítottat( a régieket iis már láttam), és tetzett nagyon, de a vége valoban eléggé zûros.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

fm
topicom up 😊

fm
legalább

fm
senkinek sincs ötlete akkor,hogy mi a vége? legaláb írjatok elképzeléseket...hátha összehozunk vmit.

fm
akkor biztos,csak nem emlékszem rá,pedig valszeg láttam is...

Bandew
Az egy Tarantino film, szal a Négy szoba és a Ponyvaregény után szinte biztos, hogy játszott benne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fm
de lehet,nemtom pontosan. néhány film amiben játszott: Ponyvaregény, Négy szoba, Gridlock'd, Majmok bolygója, Az óceánjáró zongorista legendája ... stb. sztem ezek mind igen jó filmek!

de amit Te említessz nem ugrik be,hogy mi is az.

Bandew
Nem ez a csávesz játszott a Kutyaszorítoban-ban?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fm
ez nem megy 😞 az imdb-rõl nem tudok képet linkelni a régi filmbõl összehasonlításképp..

fm

fm

régi és új.

fm
fúha..akkor nem véletlen,hogy nem értettem...
de megdöbbentõ és kérdésekkel teli vég az tuti 😊

Seth
Tim Burton is eltért a válasz elõl.
Állítólag az eredeti novellából szedte az ötletet.
Egy megdöbbentõ és kérdésekkel teli véget akart,õ maga se tudja a választ, " Csak Úgy!"-mondta

PSN ID.: Beegabor

Seth
Hát ennek most olvastam utána de sehol se volt válasz. Csak találgatások.

fm

íme Tim Roth..

fm
a legvége,mikor újra beleszáll a mezõbe,hogy visszatérhessen. a dátum visszafelé pörög a kijelzõn,azonban mikor a földre száll teljesen más világ fogadja,ahol a Thade-nek állítottak szobrot,miszerint megvédte a Földet vagymi..ez nem világos

fm
nekem is tetszik,de a régi sajna nagyon rég láttam. az újat viszont mostanában többször is..

Seth
Melyik része nem világos?

Seth
Kövezzetek meg, de nekem tetszik a film. A régi is(itt most csak az elsõ részre gondolok),meg az új is.

fm
a te mikroszkópikus jelentõségedhez képest mondhatjuk hogy az enyém bolygó méretû.

fm
pár hónapja láttam a felújított Mark Wahlberg-es Majmok bolygóját és sztem nagyon jól meg lett csinálva,a majmok hihetetlen állatiasan és emberiesen viselkednek egyszerre. a színészek közül a legjobb a Thade-et alakító Tim Roth,nagyon brutálisra sikeredett.

de 1 gondom van és nem is kicsi: vki elmagyarázná a végét? mert nem teljesen világos...

ThePartyFace
TE vagy az

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!