37099
-
zoolee #457 Környéken van egy 640 LC4 es KTM.. Az általában betartja a sebességkorlátot....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert éppen kerekezik... -
#456 senki se mondta,hogy gyorsan ment
de nem láttam még KTM crossmotort szabályosan közlekedni...
gyorsasági motorok kb 70%-ban gyorsabban mennek a kelleténél
a chopperesek kulturáltabbak szvsz -
#455 biztos 250el hajtott, ha már így tudjátok. -
#454 na azzal meg főleg nem megy senki egyenes vonalon 50-el... -
zoolee #453 Ktm 640 az nem speedmoci...
Az supermoto/enduro -
#452 Persze hogy az autósnál van a labda, mert kötelessége elngedni, csak énis tapasztalom hogy sokszor qrva nehéz észrevenni, főként meghallani őket, ha meg aztán így érkezik, merőlegesen az én haladási irányomra, akkor még kevesebb idő van észlelni, hogy ezt bizony el kell engedni.. És sokszor énsem nézek be zöld lámpánál jobbra vagy balra, "ott úgyis piros" alapon.. -
#451 egy árva kérdést tettem fel vazze
ami a látottak alapján kíváncsisággal töltött el a válaszra vonatkozóan :D -
#450 1. szerinted a nőn segít valamit?
2. láttál te már megengedett sebességgel speedmocist közlekedni? -
#449 hogynem? a kocsik teteje felett azért simán látszik a kék villogás, meg kemény hangjelzést is használt a rendőr, szerintem nem nála van a labda. -
#448 lehet tudni ki volt a hibás ? -
dieselG #447 Az azért még durvább lenne. Szerintem a viselő feje a sisakkal együtt a baleset után olyan helyzetbe állt, amitől például a halott orrából vagy a szájából ömlő vér a sisak fenekén gyűlt össze. Miután lehúzták a fejéről és letették a földre a képen látható módon, a sisakban összegyűlt vér szépen elfolyt.. -
#446 az uccsó képen bennevan a feje a bukósisakban vagy hogy? -
#445 a megkülönböztető jelzést használó autónak kötelessége megbizonyosodni arról,hogy az elsőbbséget megadják-e neki.
Ez itt szerintem elmaradt. -
#444 te zöldnél mindig megállsz a lámpánál? szerethetnek :)
Megkülönböztető jelzést használta, de hát akkor is a saját érdekében, mikor egy számára piros lámpán megy át, evidens hogy ő is óvatosabb.. Mert ugye motorzaj + rádió, legtöbb esetben csak azt hallja az ember, hogy valami sziréna hang, de hogy pontosan honnan, azt már általában nem... -
#443 balfasz volt de nagyon a piros kocsis
jogsit elvenném tőle
mivel megkülönböztett jelzést használt a rendőr
és a piros kocsis körül se nézett
és megálnni az útkersztezősésbe meg is kellett volna
szal 3x hibázott a piros kocsis -
öregember #442 konkrétan sztem a rendőr baszta el mert még fékezni se nagyon fékezett -
#441 ez nagyon borzalmas
utolsó két kép üt :( -
#440 ehh, szegény autós azért most cikiben van... Gondolom zöld volt neki, és a dugóban álló kocsiktól nem láthatta a rendőrt :S -
öregember #439 halálos motoros baleset szentendrén -
zoolee #438 Pff... -
#437 pont telibe kapta... -
öregember #436 mai baleset -
#435 azt hittem a francia kocsik biztonságosak mert 5 csillagosak
bár az 1 teszt csak
ezen meg ott volt a tetőablak is -
#434 szerencsétlennek esélye sem volt :(
206-os nem épp a biztonságáról híres... -
#433 :
A Bodajk irányába haladó Peugeot 206-os Fehérvárcsurgó után a jobb útpadkára hajtott, a bal oldalára borult, majd visszabillent. Az autó végül körülbelül 75 méterrel távolabb, 25 méterre az úttól a réten a kerekein állt meg. A Peugeot-t vezető férfi a súlyos fejsérülése miatt a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Az autóban elöl utazó nőt a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A sofőr használta a biztonsági övet. -
#432 -
#431 -
#430 ebbe se -
#429 nem lennék a kocsiba -
#428 Ez nagyon durva...
"A Mazda sofőrje megpróbálta kikerülni az előtte, az út jobb szélén kivilágítatlanul haladó kerékpárost, de nem sikerül, halálra gázolta a kerékpárost és karambolozott a szemből érkező Opellal."
... -
#427 -
#426 -
#425 -
#424 http://uk.youtube.com/watch?v=btGV_xhNXRY&feature=related -
#423 nagyon veszélyes nem? -
#422 http://uk.youtube.com/watch?v=5pqGaMpCGQo&NR=1 -
#421 http://uk.youtube.com/watch?v=AkpDi_RwVx8&feature=related -
motor -
#419 nem lett jó :-( -
motoros