37099
-
szieszáj #1137 nem hinném hogy láma vagyok, másrészt nem arra értettem hogy kinek van igaza hanem arra hogy itt a fórumon 1 kurva értelmes hozzászólásod nem volt eddig. -
öregember #1136 maszak mondjon le, ennyi faszságot amit összehordtál...... agyvíz meg hasonlók ....
"az is elképzelhető hogy elbutult a balesetből kifolyólag ha túlélte"
sőt az is elképzelhető h leszakadt a méhlepénye
fog és orrtörés sztem alap ennél az ütközésnél, rosszabb esetben állkapocs -
#1135 igen mert te nem annyival mentél
és az házfal volt és ahogy nekimehettél mindenképp veszthettél az eredeti lendületedből
itt meg elég nagy sebességgel egyenesen neki fejjel a falnak
-
n003 #1134 ezen hozzászólásodból ha kiemelnék két sort valszeg nagyon meg tudnálak vele bántani :|
:DD -
#1133 szerintem akinek jogsija volt, mind volt ilyen elsősegélynyújtáson, és egyiknek sem az jut eszébe, hogy elfolyt az agyvize és társai. Ha volt gyerekkorod, még veled is történhetett hasonló... Én is egyszer mentem elég szépen egy biciklivel, majd jött egy padka a kanyar után, mögötte a házfal, az is fejes lett, mégis élek, még az agyvizem is megvan, talán.. -
#1132 nem vagyok dr
de a videóból is
látszik hogy komoly baja lett az embernek
ami egyáltalán nem vicces
ha veletek történne biztos másképp látnátok
az is elképzelhető hogy elbutult a balesetből kifolyólag ha túlélte
fél éve voltam elsősegélynyújtáson
de ettől függetlenül nem azt mondom, hogy értek hozzá
de próbálj meg lefejelni 20km/h-val 1 fix betonfalat és megtudod miről beszélek -
n003 #1131 Tisztelt Dr Maszka!
szerintem itt mindegyikünk "láma" ennek a dolognak a megítéléséhez így te se akard eldönteni egy youtube-s video meg internetdokorid alapján hogy mi baja is lett a srácnak :) -
#1130 te láma
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/accidents_trauma/fractures/head/?article_hid=21475
elég nagy sebességgel ment a feje neki a BETONfalnak
biztos hogy súlyos sérüléseket szenvedett -
#1129 akkor egyből görcsöt kötök rá az tuti :) -
#1128 Mivel a nyál fertőtlenÍt, de ha elharapod az artériád akkor várhatsz.XD -
#1127 Hát nem szeretném,hogy megsérüljön...
Egyébként ha kajálás közben elharapom és vérzik akkor pár másodperc alatt eláll.Gyorsan gyógyul -
#1126 Ahamm.Ha odamész tökürbe, kinyújtod úgy a nyelved mintha az orrod végét akarnád megnyalni látod a kék artériát: P -
#1125 a nyelv sérülése ilyen veszélyes?
durva :/ -
n003 #1124 mán doktorid is van? :O
:DD -
#1123 Hát, ezek közüll amit mondassz a nyelvharapás lenne a legrosszabb, mert ha elharapja a nyelvben lévő artériát 1 perce van, hogy elköszönjön mindenkitől, ha nincs ott egyből segÍtség, mint versenyeken...
De amúgy ja, kb annyi baja lett. -
#1122 Barátom, te most akkora hülyeséget mondtál, mint a sz@r!
Semmi baja nincs a gyereknek, csak kiverte alul-felül mint a 4-4 első fogát.
Mutterom fogorvos 17 éve, és valahogy rámragadnak azok amiket nekem magyaráz..
Ha az agyvÍz elfolyik, akkor a gyerek nem kel Így fel, és ahhoz, hogy úgy betörjön a fej, hogy az agyvÍz is elfollyon, ahoz akkora ütés kell, hogy az esetek nagyrészében az agy leszakad a gerincről, és egyből meghal. -
szieszáj #1121 temeg egy balfasz vagy neharagudjál -
#1120 ez hülyeség amit mondasz
-
#1119 ha koponyatörés és az agya is sérül, akkor nem ált volna föl egyből.... valszeg kitört pár foga, meg betört az orra, esetleg elharapta a nyelvét.... -
#1118 de hallod, nem azon nevetek h most baja történt mert sajnálom, hanem azon h hogy lehet vki ekkora balfasz, minimum fullface sisakot vett volna fel ha ilyeneket csinál, látszik h eszetlenül nekivágott a dolognak. Én is bmx-ezek de alap a védőfelszerelés.:)
Ő viszont egy örök életre megtanulta hogy is van ez a dolog -
#1117 ezen ne nevess
sztem meg is hallhatott mert ha szádból így csöpög a vér akkor koponyatörés és az agyvíz is elfolyik és akkor
orvos nem ment meg :( -
#1116 Vaduúl Renault Lagunát szét törni:( -
#1115 amíg nem a te kocsid törik addig jah xD -
#1114 azért kicsit már vicces :) -
öregember #1113 looooser -
öregember #1112
-
#1111 Már csak az lett volna a jobb, ha elindulnak a kocsival: DDD -
#1110 ezek full idióták xD -
#1109 -
#1108 Ők mik? :D -
#1107 régi, csicskakecy, h lehet vki ekkora balf@sz?:D -
#1106 ezek szerintem nem idióták inkább szerencsétlenek...
lehet megcsinálták már a trükköket 20X hibátlanul... -
n003 #1105 miva nem bírsz aludni? :)
ezt is ott találtam :O -
#1104 http://www.youtube.com/watch?v=d2VaUYGhAKo&NR=1 -
öregember #1103 ilyenkor is érvényes a jobbkéz szabály elve -
#1102 nekem mikor nem volt jogsim akkor akármilyen hihetetlen jobban vezettem,mert jobban odafigyeltem mindenre -
gotchaaa #1101 Jaja. Mást se hallok az oktatómtól: "tükör-holttér, tükör holttér, tükör holttér". Kb százszor mondja el minden vezetésnél. -
#1100 Ettől én is mindig tartok,hogy ha a háromsávos úton haladunk ketten a két szélső sávban és a középső üres akkor nehogy egyszerre akarjunk a középső sávba menni.
Egyszer elő is fordul már ez de mindketten észrevettük,hogy közeledünk egymáshoz és gyorsan visszamentünk a szélső sávokba. -
#1099 de úgy nem lehet közlekedni hogy nem figyelek
ha holtérbe van akkor elöbb meg kell győződni nincse ott valami -
#1098 Egyépként nem a kamionos nemis láthatta a személykocsit mert teljesen holttérben volt a sofönek.
Sziasztok amúgy:)
Nemszoktam írni ide csak olvasgatok meg nézegetek:)