37099
-
öregember #1417 -
öregember #1416 uuuuuuuuuuuuuuuuupsz
-
#1415 Dátum:
2008. október 30.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Leírás:
Az Ifjúság utcán a Damjanich utca felől a Jókai Mór utca felé haladó Suzuki személyautó a Búzakalász utca kereszteződésénél egy jobb kanyarban a vizes úton átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező Toyota terepjáróval. A Suzukiban ülő két férfi - 54 éves sofőr és 62 éves uts - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban mindketten életüket vesztették.
-
#1414 valami kulturált bannert össze tudna valaki dobni? -
#1413 ezek valami kábeleket szállítottak:
Leírás:
A Székesfehérvár felől Csór irányába tartó Citroën Jumper Csór közelében lehajtott az útról, s a vízelvezető árokba csapódott. A furgon rakományának egy része - köztük kábelkötegek - az árokba szóródott. A Citroënt vezető férfit a mentők kórházba szállították. -
#1412 jó de egy zsák pénzel nem túl nyerő korzózni:D -
#1411 tisztában vagyok vele
a mentősök sokkal fontosabb célért közlekednek mégis kultúráltabban mászkálnak... -
#1410 pénzt szállítanak -
-
#1408 Rühellem ezeket a Groupposokat...
Bárhol megállnak pofátlanul.Úgy közlekednek mint a kiskirályok
pfejj -
n003 #1407 :) majha -
#1406 Az jó jelenet volt:D -
#1405 mivel törött a kocsi, gondolom a vizsgálatok elvégzése közben nehogy magától beinduljon azt baj legyen belőle, lásd Végső Állomás 2 :) -
#1404 -
#1403 elrettentésképp
hátha legközelebb valaki meggondolja hogy vezet -
n003 #1402 vajh azért rakták oda azt az izét a kormányra mert nem durrant el a lufi és nehogy véletlen valakit szájbaüssön mentés közben??
-
#1401 Tegnapiról nem találni semmit? bent volt bokodon a TSZ előtt. nagy elterelés alig tudtam hazajönni -
öregember #1400 Bokodi baleset -
#1399 Halottakat miért is kell?
Bárhogyan is történt biztos,hogy most egy család romokban hever.
Szerintem ilyet semmiképp sem kéne :/ -
öregember #1398 több kép -
#1397 -
#1396 -
-
öregember #1394 -
#1393 Valaki tud bvlaamit a mai Bokodi esetről?
Bent a falu belsején terelés TSZ mellett, rendőrség, este is végig villogóm, terelés, cska egy kistrakort láttam, elég ilyesztő volt -
#1392 ez kemény
szétszakadt a rákba
-
öregember #1391 hirkereso.hu ... fejér megyében történt, keress utána -
#1390 hát szépen kiszakadt az a kerék :DDDD
-
#1389 hányan haltak itt meg? -
öregember #1388 sosem fogom megérteni h hány ember kell h meghaljon h végre ne történjenek ilyen balesetek ?????
-
öregember #1387 -
öregember #1386 képek -
öregember #1385
-
#1384 azért ez nem olyan poénos -
#1383 Örüljön hogy szép halála volt, gyors, fájdalommentes (lehetett volna tüdőrák is, az húzósabb...), nem úgy mint a helyükből kiütött árvácskáknak, amit a család segélyéből ültetnék újra
Hódmezővásárhely balesethez!!! -
#1382 Naja, az alap, de ha valaki ül melletted, értelemszerűen még óvatosabb vagy. -
#1381 nem csak akkor kell szabályosan közlekedni ha ül az ember mellett valaki... mások is közlekednek az utakon. Most képzeljétek el mi lett volna ha Palcsóék ilyen vehemenciával telibedurrantanak valakit a szembe jövő sávban... -
#1380 Én igazából úgy gondolom, hogyha valaki mellé beül valaki, akkor azért felelősséget vállal.
Nem száguldozik 170 el....
De hát van ez a sok hülye..: C -
#1379 Eléggé életszerűen megrendezték.
Lehet,hogy egy-két gyereknek ez durván sokkoló.
Azt sem lehet,hogy rettegve üljenek a kormány mögé... -
#1378 azért a kommenteket érdemes elolvasni sztem