37099
-
#1897 ja hát a legveszélyesebb útvonal az országban -
#1896 kár érte
ennek bizony sok vót xDDDDD -
macskajajj #1895 61 http://href.hu/x/83nb -
#1894 Biztos közelebbről is megakarta nézni a fára kiragasztott hírdetést. -
#1893 Nemtudom, hogy-hogy s mint történt, mikor casttanás volt akkor még a sarkon voltam az emeletes házaknál.
De a lén eg, hogy a jobbkormányos evo telibetolta a fát:/
-
#1892 részeg szemét
szerencse,hogy nem voltak a megállóban emberek... -
#1891 sokat járok errefele, mindig van valami baleset :\ -
öregember #1890
képek itt
még több kép, ugyanerről -
öregember #1889 mentőautó borult - képekkel -
További képek: Betegszállító borult fel. -
#1887 :) majd ha lesz olyan kocsim, a te kedvedért kipróbálom :) -
#1886 a kis figyelmességre pont ezekre gondoltam akik csak úgy kimennek más elé, bocs ha félreérthető volt:D
már találkoztam én is 1-2 ilyennel pedig még csak most tanultam vezetni...elképesztő néha mennyire tojnak arra hogy mások is vannak az úton... -
n003 #1885 nah ezt próbáld meg egy új rögzítőfékes kocsival :DDD
amúgy én mindig gps szerinti sebességgel megyek + 10-20% :) -
#1884 néha jó hogy a kevesebbet többnek hiszed...
persze van olyan baleset, ahol jobb lett volna gyorsan hajtani...
vagy fékezésnél nem padlóig nyomni a pedált hanem pumpálni, használni a kéziféket is, azzal is lehet szépen lassítani...
jöttem már le Szamarával hegyről, kéziféket húzogatva :)
-
#1883 az a gördeszkásoknak van -
n003 #1882 120-al ami a valóságban lehetett vagy 110-115 .. alapvető parasztságnak tartom kimenni valaki elé :(
a legtöbbet amúgy az opel órák csalnak .. 50-t mutat de a valóságos 42-43 :O -
#1881 az csak formaság XD -
#1880 lehet, h azért, mert 130 a megengedett? :) -
#1879 ilyen nekem is volt. Balatonra mentem nem mondom hogy lassan, erre egy Honda lazán bejön elém 120 környékén. Villantok mint az állat de csak ott tötyörög tovább -
n003 #1878 kis odafigyelés? :) nézd már meg a sok hujjét pl az m7-n 100-110-el annyira magátólértetődően váltanak be a belső sávba mintha senki nem közlekedne rajtuk kívül .. sokszor én előbb tudom hogy be fog jönni mint ő maga :| -
#1877 ez már az emberi hülyeség.... kis odafigyeléssel mind a 3 elkerülhető lett volna -
#1876 pár videó.
Autópálya
Fail
Terepjáró vs személyautó
-
#1875 apróbb esztétikai hibákkal XD -
#1874 Nem értem a fogalmazásod, még mindig az :D -
#1873 Lánglovagok-os képek alapján vadonat új lehetett a kocsi... -
jeneci #1872 hát ez :S -
#1871 aham... így már értem, mitől volt megkókadvba pesten az a villanypózna :] -
öregember #1870 -
öregember #1869 -
öregember #1868
-
#1867 mindíg a rendes emberek hullanak. A rohadt részeg állatnak kellett volna meghalnia! -
#1866 szerencsétlen még segített is és ő szívta meg
nyugodjon békében! -
jeneci #1865 :S:SS: -
#1864 valaki nemtud valamit volt a héten az M3-ason egy baleset, egyik kollégánk Budapestről a Sprinter raktárból tartott Nyíregyházára mikor a szlovák rendszámú GLS kamion volánjánál elaludt a sofőr és átbaszta a szallagkorláton, hálistek a kollégának nem történt komolyabb baja.
Valaki nem tudja hogy fent van-e valahol a neten? -
#1863 ezt az embert meg kell ölni... -
#1862 -
öregember #1861 Remélem 300 évre bezárják ezt a geci barmot
képek
A Bocskai utcában a műtrágyát szállító Iveco nyerges vontató ittas sofőrje meg akart fordulni a járművel. Egy arra sétáló gyalogos megállt, hogy segítsen a kamionnak a tolatásban. A nyerges vontató azonban eközben a jobb oldali padkára hajtott, ahol a vontatmány jobb hátuljával nekiütközött egy kétlábú villanyoszlopnak. A betonoszlopok ketté törtek, és az egyik rázuhant a tolatásban segítő férfire. A tűzoltók emelőpárnákkal emelték meg a gyalogoson lévő oszlopot, de a 28 éves férfi olyan súlyosan sérült, hogy az életét a mentők már nem tudták megmenteni. -
#1860 kötve hiszem hogy a polákban életben maradtak... -
jeneci #1859 ezt a balesetet, akik a naracssárga kocsiba ültek, túlélte vki?:S -
öregember #1858