37099
-
öregember #2258 -
öregember #2257 -
öregember #2256 -
#2255 Nem lehetett egyszerű kiszedni a maradványokat :/ -
#2254 nna és ebben hol ült az ember? -
#2253 Jézus Atya Úr Isten, hát az a valami volt valamikor valami?
Borzalom! -
#2252 *-magának -
#2251 Dugja fel magának az EURONCAP a csillagait magának. -
#2250 Úgy értettem hogy most biztos 5 csillagot kapnaXD -
n003 #2249 "#2221: AZTAQVA Euro NCAP 5* ...."
:DD akkor még nemis létezett ijjesmi :DD -
#2248 Hát nem lennék a vétkes kamionos helyében:/
#2240: Volvo vagy Suzuki tök mindegy. 40 tonna mind a kettőt szarrá töri...
#2247: Biztos hogy nem 30-al ment. Ha jeges az út és megcsúszik 30-nál akkor sem törte volna össze ennyire a Suzukit. Kivéve ha betolja maga előtt a töltés mellé és ráesik.
#2221: AZTAQVA Euro NCAP 5* .... -
n003 #2247 kis adalék: szar kátyús út .. tv-ben mutatták a 30-s tábla kinn volt :| .. vajh mennyivel is mehetett a kaion? -
#2246 akár 40 is:D -
#2245 mindig a vétlen... -
#2244 nyílván belegondoltam, de azért nemhinném, hogy egy "komolyabb" autó így nézne ki, ezt szószerint összetrancsírozta...
-
öregember #2243 úúúúúúúúúúúúúúúúúúú bmeg -
#2242 vétlen szuzis csúnyán végezte :/ -
#2241 Lehetne az akár Volvo is, az se nézne ki szebben, egy ilyen kamion megrakva 24 tonna is lehet. -
#2240 azért itt látszik, hogy mi a baj egy suzukival :c -
#2239 nah olvasd még el párszor... -
#2238 Ehhh...itt se ért sokat a légzsák. -
#2237 vaze, ezen mit nem értesz? -
#2236 Nem értettem,hogy mit mondtál. -
#2235 miért? -
#2234 Kicsit törni magyar? -
#2233 uhhh....ez a meleg nem a nap! -
#2232 Horrorbaleset Szolnok és Abony között, egy halott - fotók:
Összetört személygépkocsi, árokban fekvő kamion a 4-es út Szolnok és Abony közötti elkerülő szakaszon, ahol a kamion eddig tisztázatlan okból, a vasúti felüljárón áttért a menetiránnyal szemközti sávba és ott összeütközött a szabályosan közlekedő autóval, amit rászorított a szalagkorlátra. A teherjármű ezt követően átszakította a korlátot és lezuhant a töltésre, ahol az oldalára borult. A baleset következtében a vétlen személyautó vezetője a helyszínen meghalt.
-
#2231 kollégám kapta ismerősétől mail-ben és megmutatta....ez amolyan rotten.com-os cucc -
#2230 komoly :| -
#2229 Hol láttál te ilyet? -
#2228 hát..én nemrég láttam hasonló balesetet(képekben persze), ott a hátsó ülés és az autó hátulja egyben maradt ugyan de az emberről is készültek képek és szószerint kettészakadt a teste.....itt nemtom mi lehetett, de képzelem csúnyább volt -
#2227 Kíváncsi lennék milyen állapotban volt a csóka a fiátban amikor kiszedték...Gyanítom élettel össze nem egyeztethető sérülései voltak. -
#2226 volt itt energia, hogyha így összetomorítette, az biztos, hogy a söfőr semmit sem érzett -
Aszittem valami kisautó, ilyen kétajtós sufni vacak!
Durva... -
#2224 ha valakit érdekel így nézett ki valaha az autó:
Fiat Regata
-
#2223 A fiat mit keresett a szembesávban? Ehhh... durva! -
#2222 Ennél durvábbat nem nagyon látni...
RIP -
#2221 Alsószentiván és Előszállás között, Előszállás közelében a Fiat személyautó egy rakomány nélküli teherautóval frontálisan ütközött, amely ezután a személygépkocsit körülbelül harminc méteren át maga előtt tolta és teljesen maga alá gyűrte. A tehergépkocsi üzemanyagtartálya az ütközéskor megrongálódott, s nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra. A teherautót a tűzoltók daruval emelték fel a Fiatról, s ezután az összeroncsolódott kocsit a gépjárműfecskendővel húzták ki alóla. A személygépkocsi sofőrje, egy 32 éves sárbogárdi férfi a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.
-
n003 #2220 höh :| aza zöld micsoda jól elhajlott :O -
n003 #2219 bakter de a sevis le se reagálta :O bár lehet az A oszlop holtterében jött a motoros