37099
-
#2338 de most akkor ki nyert? -
#2337 CS-on fenn van?, csakhogy milyen volt, beömlőt leszámítva nem tűnik rossz gépnek... -
#2336 nem kár a hókotróért az elején
inkább ABSre költött volna xD -
#2335 Ez honnan jött? szemből vagy a villamos sín felől?
Biztos nem 50-el ment. -
Szabi1991 #2334 off:
-
#2333 -
Szabi1991 #2332 ezt a képet látva, elkezdtem dúdolni a vissza a jövöbe zenét.. :DDDD
-
öregember #2331 azigeeeeeeeeeeeeeen -
#2330 Pözsó kéccázhat :D -
Szabi1991 #2329 és hol az ellenfél ? :D -
#2328 Ez mikor volt ez a baleset? mert ma a buszon láttam egy ilyen kocsit és megvolt törve rendesen az orra és a bal hátsója is tört egy kicsit. Lehet hogy nem ugyan ez volt. -
#2327 Szép!
Itt a fél eleje csere! Ha pech-e van, akkor a tengely is sérült... -
A látott féknyom hosszúsága alapján feltételezhető, hogy kisebb fajta verseny zajlott két autó között Miskolc belvárosában, mert a féknyomuk, mozgásuk és landolásuk erre utalt.
ismertem a Mazdás srácot..1millát költött a kocsira..és most megint költhet...megérdemli..
-
#2325 Szerintem megmaradtak benne, így viszont minden vasárnap egy ezres a templomba. -
öregember #2324 "j" -
n003 #2323 felyezzétek abba :D -
#2322 No, akkor az 5. osztályról:
Feladó: öregember
Elküldve: 2009. 03. 18. 15:04
Tárgy: Nincs tárgy
seggnyalóóóóóóóóóóóóóóó :D
No comment... -
#2321 durván kilapították azt az erős szerkezetet... -
#2320 Akkor értelmezd amit irtam. -
öregember #2319 nekem sem tetszett, szóvá tettem
és ? akkor most mi bajod van kisfiú ? -
#2318 Ó, hogy miért nem volt cápa a magzatvizedben! Idézlek, te barom:
"és miért kéne bármit is megtennem amit te kérsz ? te itt vagy valaki ? ha valami nem tetszik, ne nézd !"
vs.
"ki a faszt érdekel az hogy állnak a helikoffer mellett 13-an és semmi sem látszik ? kb minden 5. balesetnél készül ilyen kép, tök felesleges beszúrni"
Akkor hogy is van ez? Most magadnak mondasz ellent. -
öregember #2317 és miért kéne bármit is megtennem amit te kérsz ? te itt vagy valaki ? ha valami nem tetszik, ne nézd !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki ugatni szokott az a kutyád, meg aki világra szart
a s..gnyaló barátodnak üzenem : miért kéne vállalnom a koromat ? senkinek semmi köze hozzá ... opcionális h beállítom e, ez nem közösségi oldal ahova ki lehet/kell írni a személyes adatokat
-
#2316 Életkorod nem vállalása szintén ált. iskola 5. osztályos szint...
A másik, meg asszed te vagy itt az atyaúristen. Meg még máshol is.
Beugatsz mindenbe ha nem úgy van ahogy te akarod... -
#2315 az hanyadikos szint amit te csinálsz? megkérlek _normálisan_ valamire (történetesen hogy hullás képet ne szúrj be, mert van akinek a gyomra nem bírja) erre te visszaugatsz (nem tudom másképp mondani) hogy "egyem a kis mimóza lelkedet"... na most akkor szerinted ki itt a szánalmas?
nem tudom hány éves vagy de ez 15-16 éves viselkedés. és akkor lehet, hogy sokat mondtam. -
öregember #2314 2 bohóc, egymás seggének nyalása az nagyon megy ( ált. iskola. 5. osztályos szint ) -
öregember #2313 ha meg problémátok van, jelezzétek a témaindító felé -
Másik öröme az iwiw, chatponthu, randiponthu és egyéb böngészése... -
#2311 Hát erről beszéltem. -
#2310 te vagy a fasza gyerek. örülj magadnak, legalabb ennyi örömöd legyen a nyamvadt életedben -
öregember #2309 -
öregember #2308 általában
köszönjük a magasszintű meglátást -
öregember #2307 senkit nem érdekel egy senki véleménye, pihenjél -
n003 #2306 mit is ér a drága motoros cucc -
n003 #2305 biztos siettek mielőtt lejárna a műszak .. :D -
#2304 Magam is tapasztaltam.
És amikor ezt valaki szóváteszi neki, akkor jön a lenéző agresszív válaszaival. Általában. -
#2303 így vigyáznak a munkaeszközre :/ -
#2302 ccc megfigyeltem mar masik topikokban is hogy te mekkora pöcs vagy. befejezhetned mert nem nyero ez a stilus -
öregember #2301 ooooops
-
öregember #2300 egyem a kis mimóza lelkedet.... -
#2299 jo hat ennyi erovel szurd be egesz rotten.com-ot aztan majd meglatod mi lesz a vege.