37099
-
#2618 lol, találkozó van? :D -
n003 #2617 -
#2616 ez szép
vigyázz rá -
Szabi1991 #2615 ha te mondod... -
#2614 áhh...vigyázz a kamionba több vas van :D -
#2613 nakabbe' :) mostanság amúgyis gondjaim vannak a kamionokkal.... ^^ -
#2612 ha mégis besikerül..akkor teló,vagy fényképezőgép..és megnézzük hogy sikerült összetörni :D -
#2611 1.5 füst :) kis ccm, cserébe megy mint barom és keveset eszik. Csak csattanni nem szabad vele, mert akkor itt köt ki az fórumon. -
#2610 ijjó :) tetszik
hány ccm?
bár őszintén...nem szeretem a coupe-kat..meg a 3 ajtósokat se :D -
#2609 ilyen:
-
#2608 az jó lehet..:) bár már van annyi,hogy fogalmam sincs meik az 5.gen. :D -
#2607 aham :) Coupe 5gen -
#2606 civic? -
#2605 áhh, csak poén volt, nem kell jürgen verda(bár megborítanék egy X5-öt), maradok a saját kis Hondámnál :)))) -
#2604 családi ház :)
amúgy nem az ablakból láttam,hanem kutyasétáltatás közben :D -
#2603 hányadikon laksz? -
#2602 itt nem messze a házunktól
egy fekete M6-os bömös áll
egy subaru impreza,de nem átlagos,hanem,amiket a plakáton látni :)
nah meg egy várorésszel arréb egy új ford mustang gt...királykék színben :)
-
#2601 pár képpel beérem belőlük
de a topikcímhez méltó legyen -
#2600 és,hogy még mohóbb legyen...én leszek a kocsid sofőrje..de csak én vezethetem:) jó? amúgy hanyas bömös lesz? -
#2599 naaa, de mohó vaty ^^ -
#2598 az egész...ahogy van! -
#2597 na jólvan! :) ööö, mondtam már?; holnap megyek tesztvezetésre!(BMW) Kinek mi kell belőle? XD -
#2596 ijjóó 12+ ba van olyan kép...a barbie girl kicsit leharcolva szétment fejjel...ide való inkább -
#2595 én elittam XD -
#2594 xD már szétszedtük,eladtuk,és el is költöttük fejben az árát xD -
#2593 asszem azért mindenki jól szétkapta magában azt a Lancer-t -
#2592 Azt en is lattam. Itt volt a szomszed haz falan, volt am moka boven a tuzoltok reszerol... -
#2591 Hááh...EVO x EPIC fail..
És itt ugye megint bebizonyosodik, hogy a pénz =/= a vezetési tudással.
Motor-ülések-fékek-felfüggesztés ilyenek jöhetnének, és mennének bele egy e28 as bÍmerbe :)Azt eladném valami driftesnek, abból meg venném az OT amcsi vasat :P -
#2590 Najó persze, képletesen írtam..... -
#2589 nem igazán röhögtek,mert egy tűzoltóság,mentők,rendőrségi kivonulás nem olcsó mulatság... -
#2588 höhö, dekemény :) Képzelem mit röhöghettek, mikor kiderült, hogy mizu... -
#2587 egyszer én is láttam ilyet...hídra volt kirakva,de olyan magasan,hogy még a tűzoltók ordibáltak neki fel,hogy ne ugorjon le xD -
#2586 euronics-nek volt régen olyan reklámja hogy egy munkásnak öltöztettet baba lóg az állványról, a plakát előtt :D
én láttam ahogy kijöttek a tűzoltók mert egy mammer kihívta őket XD -
#2585 tuti csak reklám része, de jó lenne ilyenek látni itthon is, mint az egyszerű paraj reklámokat... -
#2584 Óriásmuffint reklámoznak nagy túlzással :D "Jumbo Muffin"
Ötletes reklám! :D -
#2583 lehet,de hogy...mégis mit reklámoz? :) "vegyél muffint,vagy összetöröm az autódat" :D hehe -
#2582 Szerintem a muffin reklám része, de nagyon kreatív. -
Szabi1991 #2581 ehh -
#2580 azok a képek :D jobbnál jobbak...
kirúzsozva a 3-as bömös
a legutóbbira meg rázuhant egy muffin...de még kajakra megvan csinálva a muffin alja is :D -