37099
  • TheRock18
    a lambo egy eleme többet ér,mint az egész fiat.. :D
  • ocskoszilard
    biztos nem a lambó ment ki a fiat elé... mit kell vitázni azon ami csak így egyféleképpen történhetett? :D
  • kifli
    szerintem egyértelmű hogy a lambó elé kikanyarodott a fiat, ha megnézed nem pont a kereszteződésben állnak. És a féknyom is egyértelműen igazolja.
  • Csabesz6
    :D
  • n003
    jah igazságos 60-40 lesz ez a végén
  • Csabesz6
    Ja ez tök egyértelmű.Ott a féknyom, a mackósajt is.Lambós zúzott, Fityós meg kijött elé.Ennyi...
  • n003
    élőben?! .. az nemcucc mennyiben halt már meg? :DDD
    bocsánat ez gyenge volt és morbid :)
  • öregember
    fú te igen hülye vagy ... a fiat kanyarodott a lambo elé

de azért megkérdezném, ÉLŐBEN hány balesetet láttál ?
  • solo
    Remélem is:/
    Bebaszna, hogyha még nem is a lambo lenne a hibás: C
  • öregember
    oké miszter szakértő, legyen igazad
  • solo
    Meg amúgy is, ha a lambo jött volna a csp irányából, a fiat pedÍg a templom mellőll, nem Így állna a kocsi a fán... Ennyi.

Ha 200 nál is nagyobb sebességgel ment volna, akk nem ennyire lenne összetörve a fiat se, és a lambo se.Sőt, akkor nem is a fára lökte volna, hanem egyenesen előre.
  • solo
    Elárulom, 4 ember volt ott amikor ez történt.Utánna jötek oda nagyon rokan..Hugom 20 méterre volt tőle.
    De mind1, majd meglássuk mit Írnak róla...
  • öregember
    a hugod sztem képzavarban szenved

"Szemtanúk elmondása szerint a vétkes sárga Lamborghini Gallardo 200 km/h-nál is nagyobb tempóban száguldott a kiváló útminőségű, egyenes és védett Széchenyi úton, míg a Fiat a Kolozsvári utcán próbált keresztülhajtani."

A környéken amúgy is rengeteg a baleset, a lakók többször kérték, hogy fogják meg a Széchenyi úton száguldozókat: az útburkolat a felújítás óta tükörsima, egyenes és mindennek tetejében még lejtős is – ideális helyszín a gyorshajtóknak...
  • öregember
    Desi..........
  • n003
    nem hinném hogy lenne erre törvény :) inkább a másik dolog lehet amit említettél ;)
    én csak a saját kocsimra (ford) tudom vetíteni a dolgot .. gyári kerékkel 50-t mutat az óra amikor a gps és a lézeres sebességmérő is 49-t mér .. 100-nál a gps is és a lézeres is 98-t mért .. ezek elhanyagolható könbségek
  • solo
    Nemnyert :)
    Most kérdeztem meg a hzugom.: D
    A Lambo a kolozsvárin ment, a fiat pedÍg a szichenyin.

(NeokÍccsáki^^)
  • TheRock18
    én törvényben olvastam,hogy azért kell "csalni" hagyniuk az órát,hogyha enyhe gyorshajtás miatt büntetést rónak ki rád,akkor ne foghasd a gyárra...mert ebből több ezer per volt,amit a gyárak nyertek,hála annak,hogy kicsit ráhagytak a sebességmérőre :)
  • n003
    de attól még ugyanaz a vezérlés mindkettőnél csak a mutatónál van egy kis motor vagy miatököm ami elfordítja a mutatót az adott értékre
  • desigo
    a mérés digitális de a kijelzés analóg...
  • n003
    javítson ki vki ha tévednék de mamár minden óra 'digitális' nincs benne mechanikus öszeköttetés a kerékkel .. meg amúgy minden gyártó direkt hagy benne csalást egyrészt hogy ne száguldozzanak másrészt mi van ha fel akar rakni nagyobb kereket a tulaj
  • ocskoszilard
    de az a digitális órákra is vonatkozik? mert a hagyományos mutatós órákat elhiszem de a digitálisak sztem pontosak, de nemtudom, ez az én véleményem
  • TheRock18
    nahh ez engem is érdeklne
    a kocsik órája is csal,de a motoroké sokkal többel csalhat
    én mértem gps-szel 55 nél,csak 50-nel mentem
    míg 110nél még csak 98-cal...tehát minnél gyorsabban mész annál nagyobbat csal...200-nál lehet csak 175-180-nal mennék :D
  • n003
    basszus ott is vannak ijjen idiota belsősávhuszárok?? :(((
    de útálom azokat az idiótákat akik azt hiszik nekik joguk van a belsősávban haladni csak azért mert az órájuk 120-130-t mutat :((

apropó ezeknek a mociknak mennyit csalhat az órájuk??
  • solo
  • Banano
    Lehet valami zöld ninja volt:DD

Pl
  • solo
    Naja...a sokdri örül ha kitekerik belőle a 230 at, a kawának meg 1 rántés és 2 kiló felett van ^^
  • desigo
    aztapicsa
    az anyagi kár jelentős :/
  • Petike125
    havariapress
  • 5w0rdf15h
    skodaval üldözni egy kawasakit....sok ész kell hozzá, ráadásul lakott területen belül
  • öregember
    motorost autóval üldözni egyrészt butaság másrészt felesleges
  • öregember
    érik a karcolás :P
  • öregember
    honnan van a kép ?
  • milk4
    Ilyen szűk utcában nem csoda,hogy megpuszilták egymást.
  • Petike125

Frontálisan karambolozott egy rendőrautó Mogyoródon, miközben egy előlük menekülő motorost üldöztek, a balesetnek egy sérültje van - értesült a HavariaPress. Vasárnap délután vették üldözőbe a rendőrök az M3-as autópályán a száguldó motorost, aki aztán kilométereken keresztül menekült a rendőrök elől. A motoros, szemtanúk elmondása szerint, élvezhette a kergetőzést, mert mikor lemaradni látszottak a Pest megyei autópálya-rendőrök, lassított. Végül Mogyoródnál lekanyarodott a sztrádáról, az őt Skoda rendőrautóval üldöző rendőrök akkor még a nyomában voltak, de mikor karamboloztak, a Kawasaki végleg eltűnt a szemük elől. A rendőrautó egy éles kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol egy szabályosan közlekedő Suzukinak ütközött. A kisautóban többen ültek, egyiküket a mentők a helyszínen ápolják.
  • w77d
    az a baj, hogy te is egy rémhír vagy XD
  • öregember
    az ilyen álhírekből lesznek a rémhírek meg a sok baromság :D
  • solo
    NemxD
    Mondom, én nemvoltam ott, csak a hugom.
  • öregember
    ...és ha azt mondják h a nyúlsz_r ehető, megkóstolod ? :D
  • solo
    ÁllÍtólag nem.Én is Így gondoltam, de nekem aztmondták, hogy nem.
  • w77d
    a nyomokból én is így vettem ki...