37099
-
#3378 ja most nezem hogy ugy maszott ki az is a szelvedon szal nem is a tobbiek szedtek ki... istenem mekkora kocsogok -
owlking #3377 nna akkor összegyüjteném a videóról a csak bámészkodókat és felgyújtanám őket.... bazdmeg egy kis összefogással a tűz elején még simán ki lehetett volna húzni őket... -
#3376 Naja. De ahogy néztem a többi vagy elájult vagy már meghalt, mert nem nagyon mozognak. Mondjuk a két anyósoldali az tuti kampó. Szerintem a sofőr mászott ki az ablakon. -
#3375 na hat ez aztan kurva jo. odamennek videozni meg nezelodni, legalabb 1 embernek ahogy lattam volt esze hogy valakit kimentetett. -
#3374 mi is szoktunk 4en ulni a kocsiban de megsem nezunk ki így utana :D -
#3373 Oroszország, részeg tinik (a.k.a diszkóbaleset szerűség). Saját felelőségre:
Shocking Video of Teens Burning Alive After Car Accident
Annyira mondjuk nem gáz a videó, de aki nem bírja ne nézze meg. 18+ -
owlking #3372 mert az már racccing tunning... sötétítés, felni, sportkipuff és ők már F1 részidőt akarnak menni.... -
#3371 Négy fiatal, egy autóban = bad combo
-
owlking #3370 a lényeg, hogy a nevünk örökké éljen... mi leszünk, akiket mindig úgy emlegentek majd: a két hülye, aki csupán kíváncsiságból rongyolt neki a másiknak XD -
#3369 kár,hogy posztumusz leszünk híresek :D
(gyk:posztumusz - halál utáni) -
owlking #3368 ok, viszek kamerát... híresek leszünk ember XXD -
#3367 legyen :)
akkor vájáá...mikor érek kb. hatvanhoz?öö 11kor indulok...
hátha lesz hatvan-nál átterelés,és akkor ott nyomunk egy frontálisan fejenként 1k felett és rendben is lesz xD mintha 200+ al mennék egy betonfalnak :D -
owlking #3366 nah jo, részletkérdés... már a britek is felvágóskodnak amcsi szokásokkal XD -
#3365 Kár, hogy UK. -
owlking #3364 figyelj, nyomjunk egy frontálisat valahol, tuti bekerülünk ide is emg a lánglovagokra is XD -
#3363 óccsóóó a benzin...még a budira is kocsival mennek xD
maa délelőtt meek pestre,remélem holnapra nem a topikban fogok kikötni :D -
owlking #3362 amcsiban divat kocsival a boltba menni? XD -
#3361 sorry,utólag én is utána számoltam és tényleg keveset mondtam :)
bár ez a pénz semmi ahhoz képest,hogy a lamborghini reventon 1,5millió euró...ami Ft-ban olyan 420milla...ebből vehetnék pár autót azért -
#3360 Sztem sok baja nem lett.. :) Elég masszív darab. -
#3359 ezért az autóért tényleg kár.... -
öregember #3358 -
#3357 80ezret? háhá. joval tobbet.. hasznaltan a legolcsobb 100ezer euro, ujonnan meg minimum a 220 ezer de annal joval tobb :) -
#3356 szerintem aki összerakta megkapta érte a pénzét, sőt talán még örül is, hogy ez a paré sem hajtja többet :D -
#3355 Lezuhant a kamion, bennégett a sofőr
Meghalt egy kamion vezetője a 2-es főúton, miután járműve szakadékba zuhant Szendehelynél csütörtökre virradó éjjel - közölte a rendőrség. -
#3354 mit érezhet ilyenkor aki összerakta a két kezével?
meg az a csávó aki ezért kifizetett 80ezer eurót... xD -
#3353 -
#3352 -
n003 #3351 :| -
#3350 végülis jól sikerült a bontás
csak elfelejtették lezárni... -
#3349 Az má' valami. -
#3348 Allitolag bontas... -
n003 #3347 de csak úgy a terheléstől vagy földrengés segített nekije? :O -
#3346 pedig csak 14 éves ez a kínai híd... -
#3345 aztp*csa....vazz, jópáran ott maradtak :C -
-
#3343 az fájhatott... -
#3342 Mocisok hullanak mint a legyek:
Videó, nem trancsir, nem véres, bár 16+ -
#3341 Épp most akartam linkelni.. A kiló tíz így ránézésre a becsapódási sebessége volt (minimum..) Simán mehetett 40-50-et.. -
#3340 Balesetet szenvedett egy motoros rendőr a fővárosban -
#3339 ÚÚÚÚÚÚÚ:O Naigen,ebből látszik,hogy a fa nem kérdez. Izgi lehetett kikanalazni az emberkét onnan