37099
-
#3458 -
öregember #3457 jártam Opellel 2 évig (céges .. Classic (F) Astra majd a G sorozat)
nem kéne opel -
#3456 "de ha neki ez tetszett akkor ez tetszett és kész... " ez így van,de kérdezni még lehet nem?! :)
hát azért egy opel astra cc meg S2000/MX-5 az más kategória :D
az opel az szabadidő autó...a másik kettő meg sportkocsi :) -
#3455 Csak itt számolták be a totálkáros Corsát
egyébként én S2000-est vagy MX-5-öt választottam volna
de ha neki ez tetszett akkor ez tetszett és kész... -
#3454 irigységet érzek rajtad... :D -
öregember #3453 -öknek kedvezmény járt Opelre, asszem 20 % (?) XD -
#3452 ízlése? biztos :)
csak azért,mert mindig elgondolkodok,hogy pl 307 cc meg ilyen gyengébb márkák,miért olyan drágák,mint egy Audi A4 cabrio...
sztem azért vett opelt,mert az volt olyan árban,amit újonnan megvehetett
ez a része vonatkozik rám: ha én megelégszem egy használttal,akkor tuti inkább A4 cabriót veszek,ugyanazon pénzért..:) csak hát igen...az használt lesz -
Szabi1991 #3451 mert van ízlése ? -
#3450 Én az ilyen autókat csak "ribancfurikátor"-nak hívom. -
#3449 am miért opelt választottál? -
owlking #3448 inkább azt mondanám, hogy ugyanolyan brutálállat gépem van, mint neki XD -
#3447 együtt vették,tökre ugyanaz...a felszereltsége,meg az ár is xD -
n003 #3446 neked is olyan 'cica'kabriód van mint a w77d-nek? :D -
owlking #3445 nem ingyentaxi ez teee XD -
#3444 persze,persze...nem hiszem el...sajnos ki kell próbálnom a kabriódat,hogy elhigyjem :D xD -
#3443 :OOOOOO -
owlking #3442 erre van az oldalablak és a szélfogó. multkor kabriózva 210-el hasítottam és nem volt vészes a szélzaj, szélmozgás is alig volt a kocsiban. városban meg országúton semmi szélzaj sincs... -
#3441 az kemény...
mákosak nem kicsit -
#3440 geccii....az őrzőangyaluk képben volt gecc..:) pffúúú -
n003 #3439 :O aztahúha -
#3438 lehet
de,ha kabrijjjóóóm lenne,akkor is csak állóhelyzetben,vagy fényképezés miatt hagynám nyitva :D érdekes lehet,mikor az autópályán,nem hallod a huzattól a másikat xD
egymás mellett ültök és "heee?? mit mondtááááál?? nem érteeeem,nagy a huzaaat" xD -
#3437 Látod ha nem lenne teteje a kocsidnak előbb végeztél volna a mosással :) -
#3436 mai teendőimet elvégeztem xD reggeli + le lett mosva a gépjármű xD
vazze,nekem is jó lenne egy kábrijóóó...bár se a zenét nem hallanám a menetszéltől,se a szemem nem bírnám kinyitni de sebaj :D
végülis erre van a keméntető,ami valszeg még idén elfog romlai w77d haverjának xD xD (sírva nevet!!) xD -
owlking #3435 rohaggyále XD -
#3434 NAh, akk erről is teszünk majd xD Nem csak kukis lesz az autód, hanem teteje se lesz és akkor ott kabrilyózhatsz majd a -20 bokban xD -
#3433 hát igen,asszem az ZZZZZZZopel xD is német(bár nem tom,pontosan meik városban gyártják) és így az is drága lesz :) 2-300.000 min. :D úgyhogy tedd össze a kezed,és imátkozz,hohy ne romolojon el,vagy nyitogasd kevesebbszer :D -
owlking #3432 képzeld el, ha a tetőmozgató szerkezetem elromlik majd... asszem magamhoz fogok nyúlni XD -
#3431 nagyon kevést embert ismerek,aki azért vesz/venne suzukit,mert tetszik neki....bár van egy megszállott suzukis haverom....
akiket addig megkérdeztem,hogy mien autót venne inkább az fordra és opelra voksolt...
suzukit azért vesznek,mert olcsó hozzá az alkatrész,olcsó a javíttatás...stb.
nekünk nem is német,csak egyszerű francia autónk van,de 4x annyiba kerül egy fékbetét csere is(4db)...:S suzukinál 4db cseréje kijött 10rugóból...most 40 lesz...
én a 3 német márkából választanék szivem szerint,de pénz szempontjából nem tehetem...
mert,ha meg is tudnám venni,nem bírnám fenttartani...
egy merci alkatrésze...egy vagyon,ha cserélni kell..ráadásul a szervíz is 1-200.000 ft körül van... -
n003 #3430 mit vársz egy 20éves kasztnitól? :O suzuki sosem volt egy űberbiztonságos kocsi -
#3429 szegény szarvas :( -
#3428 Biztos nem kis ütést kaphatott bal hátulján sem.. -
#3427 Itt csak 2en voltak? -
#3426 Frontálisnál törik a hátsó ablak?
Klassz konstrukció...(suzuki) -
öregember #3425
-
owlking #3424 bammeg hogy kikapta onna a parkoló kocsit XD -
#3423 London fopolgarmesteret majdnem elutott egy teherauto. -
öregember #3422 -
#3421 -
#3420 ez mekkora szívás...
Grillsütőre esett egy férfi Nyíregyházán
Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy kerti grillsütőre esett férfi Nyíregyházán szombaton.
Az idős ember rosszul lehetett, vagy megbotlott és úgy eshetett rá a sütő rácsára, amelytől meggyulladt a ruházata.
A szomszéd vette észre a sütőn fekvő és égő ruházatú férfit, lehúzta onnan, eloltotta lángokat, majd értesítette a mentőket, s tűzoltóságot is.
A 60 év fölötti ember testének több, mint 50 százaléka megégett, s mentőhelikopterrel szállították egy budapesti kórházba.
-
#3419 Biztos vagy benne? Mert ez itt van nálunk soroksáron tőlem 0.7km-re ( :] )