37099
-
Szabi1991 #3741 -
#3740 nna a Bors megint kitett magáért... tegnapi Ignis balesetről betettek úgy képet, hogy nem kockázták ki az autóból lógó apa és a véres fia holttestét... -
#3739 omfg.... ott már fejbelövés is kevés lenne... -
#3738 Én meg ismerek olyat aki csap részegen megölt egy anya-gyerek párost, és ült érte 3 évet. -
#3737 multkor beszélgettem egy jogász ismerősömmel, ő mondott 5 évet a gondatlanságból elkövetett emberölésre... -
#3736 4-6 nagyon sok, annyit még ha piásan csapja el a zebrán akkor sem kap.. -
#3735 én úgy 4-6 évre tippelek gondatlanságból elkövetett emberölés címén... -
#3734 Valami gondatlanságból elkövetett halált okozó veszélyeztetés vagy valami ilyesmi faszság lesz.. Szegény lehet csücsülni fog egy rövid ideig.. -
öregember #3733 tegyük tisztába, ha vki sokkot kap akkor nem futkorászik hanem leblokkol
inkább ráparázott az egész szitura, nem kicsit -
#3732 hát nemtudom,biztos meglett,ott nemigen lehet elmenekülni. de innen ülve aztmondod hihetetlen,de mit élhetett át az az ember is?
hisz ő volt a hibás,versenyzőként elütni valakit hatalmas lelki teher kerül az emberre utána,de jogi következménye tudtommal elenyésző. viszont ő ott ütött el embert,ahol nemis szabadott volna gyorsan menni,így már egész más a dolog. -
#3731 elfutott???? hihetetlen... de aztán gondolom megkerült és felelősségre fogják vonni... -
#3730 tehát csakhogy tisztába tegyük: Rally volt tökölön. egy Ladás fickó a kifutópályán gumit melegített,tehát nem a pályán volt! jó 100-as tempó lehetett,amivel elkapta a fotóst...a ladás ezután beállt a depóba és elfutott,gondolom sokkot kapott ő is. a versenynek természetesen azonnal vége lett,mindenkit elküldtek -
#3729 érthetelen ami Tökölön történt... nem kis erőhatás lehetett, ha leszakadt szegény lába. És ő ott dolgozott :S R.I.P -
#3728 RIP
Szervező+gyorsuló hibája!!! -
Szabi1991 #3727 duen.hu:
"Gratulálok annak az embernek aki a gyorsasági szakaszon kívül is nagyoskodik!büszke lehet magára h még el is szaladt !nem merte válalni amit tett!1 ember életét kioltotta aki semmiről nem tehetett és 1 nagyon lelkes és jó indulatú Fotós volt!A légynek sem ártott volna!Mindenkinek segített akinek csak tudott!Remélem az ember megkapja a büntetésének a dupláját!
Nyugodj békében Tomee :(" -
#3726 ez a szervezők hibája
remélem jól megbüntetik őket érte...
RIP -
USAMEN POWER #3725 Elvérzett... Én egy rallit jó messze néznék a pályától... -
#3724 Itt-e. -
#3723 Tököli dragen meghalt valaki. Leszakadt a lába :CCC -
USAMEN POWER #3722 Guszta dolgok vannak itt is... Találtam egy nőt, aki nem tom lehet hogy kiugrott valahonnan, vagy autó ment át rajta, de a feje, a földel volt = -
Freeeee #3721 Ezen az oldalon van elég sok utcai kamerás baleset,és balesetek utáni videók. www.theync.com. Csak nagyon erős idegzetűeknek,bár mindenkinek látnia kellene aki száguldozik az utakon. -
USAMEN POWER #3720 Ráadásul ezzel a mozdulattal, aki megpróbálta föltörni a kocsit, a saját dolgát is megnehezítette... Az egy dolog hogy leszedte a kilincset, de attól még a kocsi zárva maradt... -
#3719 Ennél sztem egyszerűbb-olcsóbb módja is van a feltörésnek xD -
n003 #3718 nem baleset de dúrva :(
-
#3717 roman volt. -
#3716 Ez egy román volt xD Francia rendszámos bÍmerel: D -
#3715 Ügyesek a franciák... -
#3714 C: -
#3713 Nem gyenge ,hogy a zajvédő falat is legyalázta.... -
ZsirosKenyer #3712 :DDD -
#3711 plüssállatka hogy figyel
-
#3710 Elsőnél a suzuki nem bírt a gyűrődést... -
öregember #3709 lusta vagyok képeket beszúrni....
2 autó frontális (1 halott)
Bmw, M5 autópálya, zajvédő fal... -
#3708 az Egyesült Arab Emírségekben, a különc milliárdosoknak a legújabb aukción 57 táblát kínáltak fel megvételre. Az árverésből összesen 9,8 millió dollár folyt be, az egyediségre hajtó emírek ezúttal közel 1,6 milliárd forintnak megfelelő összeget költöttek el autóik egyedibbé tételére.
rendszám - ár
50G 150 milla
23G 129 milla
32 G 111 milla
700F 57 milla
stb...
A mostani árverés legmagasabb összege valósággal eltörpül a februári aukció bevétele mellett, akkor egyetlen rendszámért ajánlott 14,2 millió dollárt Saeed Abdul Ghafour Khouri. A helyi üzletember által megvásárolt táblán a legkülönlegesebb, 1-es szám virított.
amúgy bocs az OFF-ért... -
#3707 hát igen jópár pözsót veszel egy olyan lambo árából :D -
#3706 A sejk autói egyszámjegyűsek. Másnak ilyen nem is lehet. A kétszámjegyűsek a királyi családhoz tartozó rokonság autóit díszítik. Három számjeggyel - és előtte egy betűvel, ami illik, hogy A legyen - már szépen definiáljuk a vagyonunkat. Egy ilyen rendszám - ha egyáltalán hozzáférhető - 40-50 ezer dirhamot (2,4-3,0 millió forint) is kóstálhat. A négyszámjegyűek alig 30 ezer (1,8 millió forint) körül már megvehetőek. Az összes többi smafu.
szeretnék proli F 116 betűs dubai-zsihád tag lenni! :P -
USAMEN POWER #3705 Nagy barom lehet aki egy számmal ellátott lemezdarabért, milliárdokat ad... -
#3704 s a rendszámok érdekessége ott, h annál "értékesebb", "menőbb", minél közelebb van a szám a nullához! volt aki milliárdokat adott egy egy rendszámért...
a képeken
116 vs 59037
az autók árában is durván ekkora a különbség....;) -
#3703 dubai -
USAMEN POWER #3702 Gondolom a körzet, vagy ország, esetleg az állam neve van odaírva...
Amúgy ez a baleset hol történt ?