37099
  • Willi Betz
    Gratulálok nekik...
    Állatkirályok.
  • solo
    Nemis néztem: O
    Már nemnézek efettyet:C
  • Máté94
    Vagy Raikönnen Spába!
  • solo
    vagy inkább balfazs hamilton, aki kicsúszott a pitbevezető úton 2 éve xD
  • SötétBarom
    Tudtommal ami kárt okozol az autóddal azt kifizeti, ezért van. Vagy rosszul tudom?
  • n003
    i
  • desigo
    Kifizeti a biztosító az elektromos műveknek a javítási költséget?
  • uHs Gerzson
    Inkább Nelson Piquet, alonso az körbedriftelte volna az oszlopot :D
  • SötétBarom
    KGFB???
  • Carlos
    inkább az elsőn nem?
  • Szabi1991
    már megint egy balf/sz suzukis..

ja hogy egyből 2...

• w77d
    dehogy álonzó... én inkább Sato lennék XXXXD
  • Szabi1991
    már megint egy száguldozó skodás:

• desigo
    Gondolom itt az okozott kárt is szépen kifizettetik vele...
  • solo
    Asziszi mind W77d del az élen, hogy ők a kis álonzók:C
    Aztán, megváltozik minden, mikor jön az oszlop^^
  • öregember
    és már megint egy tuning opel

• solo
    Off/

Neked most van r35 ösöd?
  • solo
    Nemszép:C
  • DeenQa
    nem hiszem hogy a hullát a tréler viszi el ;)
  • USAMEN POWER
    Második képen, mintha égett maradványok lennének a roncsban...
  • desigo
    még pár kép :/

• n003
    lehet ott nem lábon viszik a mocikat vizsgáztatni :) donno csak tippültem .. mindenesetre nagyon úgytűnik a videóból hogy valami csúszott vagy a gumi vagy az aszfalt
  • w77d
    nah jo, de az a gumi már ment pár kilométert, mire hozzád kerül, ugyanúgy mint a jármű is :)
  • n003
    te bagojj nem lehet hogy a vadiúj gumin esetleg még a gyártás során ottmaradt takony van ugyanis a sablonból valahogy ell kell távolítani a friss kereket ;))
  • solo
    Nemnem..Itt semmi ilyen nem volt.Valami dzsuvára ment rá, vagy a gumi volt télleg szilikonos, mert hallani, hogy mikor elnyal akkor se rántja a csőgázt.
  • solo
    Ehhez hasonló...
    Tavaly nyáron campona előtt volt egy olyan, hogy:
    Tag, kihozta a motort a szutyuki kereskedésből..
    Talán volt benne 10 km...Amit beletologattak a gyárba stb.
    Ember kb egy órája motorozik a parkolóba.
    Az egyik ismerősöm, a gokartpálya tulaj nagyobbik fia lement dumálni a motoros tag haverjával.
    Aztán kérdezi, hogy milyen motorja volt ezelőtt..MOndja a haverja, hogy semmilyen:| Élete első motorja egy k7 es gixxer 1000 :D
    Norbi a pályatulaj fia mondja, hogy ez nagyon nem lesz jó...
    Éppen mondja a haverjának, hogy ott vigyázni kéne egy helyen, mert van egy csatornafedél ami nagyon ki áll.Ahogy befejezte a mondatot, a tag akkorát esett a fedélen a zsÍr új gixxerral mint a franc: D

MIvel, ment, és megdobta a motor elejét a fedél, azmeg reflexből rántott egy satuféket.Orraesett...Felkelt ott szentségel, és vitték be a motort a campiba, hogy csinálják meg xD
  • w77d
    gondoljatok már bele, mi lenne ha balesetveszélyesen csúszósan adnák át a gumikat... szinte minden motoros egy zakóval kezdené a pályafutását XXD
  • DJKonya
    Ne haragudjatok hogy beleszólok, de szerintem is csak valami szilikon van az új gumikon mert csomagot hordunk Pestről és elég gyakran hozunk egyszerre 4-8 gumit, és ahogy megfogom tényleg csúszós, bár leginkább a belseje csúszik jobban, a futófelület teljesen csúszásmentes.
  • DeenQa
    ja, csak nem a futófelületet kell vele bekenni hanem az oldalfalat :D
  • Willi Betz
    Szilikon az csúszik az a lényege,meg hogy fényesítse a gumit. Persze az autókon nem kenik be az egész gumit. Motorokon meg megy mindenhova.
  • w77d
    vettem már át nem egy vadonás új kocsit, de egyszer sem tűnt fel, hogy valami lenne még a gumin a fényesítő szilikonon kívül, de az nem csúszik...
  • Willi Betz
    Hol élsz te? XD Azt hittem vettél már át új autót. Fekete trutyi nem ismerős a gumiról?
  • Szabi1991
    múltkor ringen, megindul az újgazdag f/szi az f1-es ferkájával, első kanyarba olyan szépen keresztbe rakta hideg gumikkal.. xD
  • w77d
    bevonat?? az új gumikon nincs semmi bevonat, az szimplán gumi.. szerintem csak egyszerűen túl sok gázt adott...
  • Szabi1991
    hideg volt.. :D
  • milk4
    Gondolom valami bevonat volt a gumin,ami csúszott.
  • w77d
    nem törte össze annyira...
  • USAMEN POWER
  • cement
    szerintem a rekordot eddig o tartja :D
    mennyire saccoljatok, 9-10meter? :DD

• Willi Betz
    Autót összetörni nem tart sokáig:) Akár az első 1 km-en is megtörténhet,ahogy elhozza az ember a szalonból.