37101
-
#4345 Istenem, mi bajod lesz?:D -
#4344 Köszi, hogy mindent beraksz előttem... -
#4343 Én meg úgy vagyok vele, ha innen megnézik mondjuk 10-en és csak az egyik gondolja végig, hogy bazze, nem is kéne 200-al mennem az autópályán a balcsira a csajommal, akkor már megérte.
Dehát ez mint kiderült a te topikod, nem a fórumozóké. -
#4342 büntitopik ultra
Amúgy amikor én voltam kisgyerek, nekem kellett alkalmazkodnom a felnőttekhez, és nem fordítva :/ -
USAMEN POWER #4341 Emlékszel a levágott fejre + csonkolt nyakra ? Azt úgy ahogy van betettem ide, azt meg is értem hogy törölve lett xD -
#4340 nem néztem meg amit linkeltél ezért nem tudom,hogy milyen nemzetiségű volt
ha nem látsz különbséget egy segg/mell és szétszakadt hullák között akkor ott nagy a baj
De fölösleges magyaráznom
Ott a lehetőség a saját vagy a gumi fórumrészben.
Nyiss topikot és tőlem mehet a fejlevágás,szétszakadt emberek.
biztos hosszú életű lesz... -
USAMEN POWER #4339 De nem hiszem hogy valamelyik hozzátartozó idetéved :)
Amúgy pár napja majdnem póroljártam. Anyám mellett utaztam elől, és szemből egy fa.z szabálytalanul előzött. Ippeghogy elkerültük, amúgyis már úton kívül mentünk. Láttam hogy anyám milyen idegesen forgatja a kormányt, próbálta elkerülni az ütközést ^^ -
#4338 Gondolom sok orosz van itt.
De ha igen, hát urambocsá... És a Közösségi csajos topik??? Apuci premierplánba látja a kislánya seggét/mellét?
Legyünk már egy kicsit felnőttebbek. Aki nem akarja megnézni, mert nem birja az ne nézze meg! (még a cimet is meghagytam, hogy figyelemfelkeltő legyen). Aki meg megnézi és kitaccsol, az magára vessen.
Amennyiben beraktam volna ide szétcibált embereket 1024x768-ba, akkor megérteném a törlést! De így ez nem korrekt/fair. -
#4337 gondolom a hozzátartozók örömmel látnák ezt viszont... -
#4336 Bazmeg!
Baleset topik. Ez vele jár. Link volt, felhívva a figyelmet, hogy aki nem birja ne nézze! A meztelen csajos topikba se rakjunk cicit mert jajj meglátja a kisgyerek???
SZÁNALMAS!
Megy privibe az érdeklődőknek (továbbra is csak az nézze aki bírja, bár szerintem ez annyira nem trancsir, volt itt már durvább is)! -
#4335 szétszakadt emberek nem valók egy fórumba se...
lehet,hogy népszerű de bármilyen fiatalkorú is ide tévedhet... -
#4334 carlos,nekem is ha lehet privibe. -
#4333 carlos majd elküldi nem tudom a linket -
#4332 hol elérhető? -
#4331 baleset video -
#4330 mi volt belinkelve?? -
#4329 Sajna nincs.
DESIGO:
Amúgy nem értem, hogy miért kell törölni az ilyesmit.
Felhívtam a figyelmet rá, ha a képet kitörlöd a hsz-ből azt megértem.
Tipikus példája ez a házigazdák önkényességének és hülyeségének. -
Szabi1991 #4328 pff, elég lehangoló.. :-/
-
USAMEN POWER #4327 ÁÁÁ én megnéztem... Nem egyszerű ! A videó közvetlen a baleset után készült, mert se mentő, se rendőr, se tűzoltó nem volt a helyszínen, egy ember a földön, egy meg az egyik roncsban mozgolódott még... A többi az meg fatality. Az egyik ember kb. félbeszakadt :S Érdekes baleset lehetett, nincs több infó rola ? -
#4326 Mindenkinek ilyen kép remegjen a szeme előtt mielőtt baromságot csinál. Amúgy a mentők mégis hol voltak? -
#4325 Carlos inkább a gumiba nyiss topikot a trancsírnak :/ -
#4324 le se tagadhatná hogy szőke nő :D -
#4323 báááááázz XXXXXXXXXD -
#4322 18 közúti baleset az elmúlt 3 napban. -
#4321 hááááááhháhháháháhááh xD -
#4320 "ménemmegy ez a hülye kocccsíííí???" >>>azé' mee hülye vagy BAZMEG! -
USAMEN POWER #4319 xDD -
#4318 szőke-e vagy xD
-
#4317 drága Kamion. -
#4316 Ez se gyenge:
link -
-
öregember #4314 -
öregember #4313 ki gondolná, hogy megint egy Suzuki -
#4312 73 évesen végigvezette az éjszakát.-gondolta megspórolja a panziót? -
#4311 Sanszos. :/ -
USAMEN POWER #4310 2-ik képen az vér ott középtájt ? :§ -
USAMEN POWER #4309 Ez már volt itt. Kérdeztem is hogy meghalt ? De most akk megvan a válasz. -
#4308 persze az a kurva fa már megint kiugrott az útra -
#4307 Egy még innen nem messze :/ -
#4306 Nem megy mostanában az úton közlekedés minekünk ://