37102
  • TheRock18
    igen...bizonyára csak egy hírdetést láttám...okostóni
    az újnak az alapára 24misi...szerinted egy full extrás használtan nincs 19? nah ne viccelj már...
    álomvilág testvérem...álomvilág...
  • Tomászító
    még info
  • Tomászító
    mentőautó vs oszlop

egy kis helyi hír
  • desigo
    menetrend szerinti motoros halál

csak ez egy rendőr...
  • Barnabyka
    qss már!!!

Baleset topik. Ő már abbahagyta ..
  • desigo
    teljesen mindegy
    pár évesen már a felét,harmadát sem éri...
  • cement
    arlistat igy linkelem mer buzi oldal javascriptes :)
  • cement
    a mostani árlista szerint netto 25.34M ami brutto+regadoval 34.882M amihez ha pár alcantara packot meg ilyesmit hozzárakunk valóban hamar megvan a 40guriga ^^
  • autoszimulator
    én is ezt hittem, és a BMW-nél "felvilágosítottak", hogy az bizony annyi is lehetne, de nem nálunk, mert reg + áfa terhelésével, őőő, fú pontos értéket nem tudok, de sima a 35 fele tartott, cabrio meg 39-40 felé, persze milliókban.. kb egy tizest levonsz mindkettő eladási árából, és megkapod a listaárat. fuck yeah hungary
  • cement
    mo.n alaparon 30 az m6 :)
  • autoszimulator
    hm, igazából 10 alatt picivel, azaz inkább 10-ért már olyat kapsz, ami nem esik szét alattad, nincs széthajtva... Szervizigénye meg majd kiderül, szerintem az gázosabb, mint az ára. Engem meglepett, hogy egy ennyire ritkának mondható, és kifejezetten szép kocsi, ennyit képes bukni árából, tovább erősíti bennem az új luxus autót sose veszek elvet:D

más kérdés, hogy 15-16 milla például egy használt M6-ra, amit tuti nem kímélt a tulaj (ki tenné), mekkora kamikaze akció :) Még ha az új 40 milla is..
  • cement
    igy van. magyar rendszam a legnagyobb szopas. ezert kell bejegyezni magadnak egy kamu szlovak ceget kis pézér és aztan oda bejelenteni a kocsit. erre cegek szakosodtak hogy elintezzek neked a regado toredekeert es egy csomo magyar koltsegtol megkimel. raadasul nem bantanak a traffipaxok sem és pályamatricát sem kell venned (még)
  • jaszy
    Fasza, ezek szerint ki lehet fogni, de ha jót akarsz magyar rendszámmal az nem olcsó! 11 felett van
  • autoszimulator
    ez az első, egyben legolcsóbb

innen kezdődnek a nálunk beszerezhető, de nem magyar gépek. ami pedig teljesen magyar, az ha jól látom, 8-9 milla között van.
    De ismerősöm most vette az övét, gyönyörű gép, viszonylag ritka itt nyugaton, és külföldről lett okoskodva, de magyar rendszámra, 7,5-re jött ki.
    De M6 is több van 10 milla alsó felétől már, 15ért magyar rendszámos is. Tudom, elég sokat nézegettem. Külföldi árakat nézel, akkor pedig csak annyit mondhatsz újból: bazdmeg ilyen van? mert hogy ott meg aztán még olcsóbb.
  • cement
    há dehogynem.
    mondjuk az elso 2-3 oldal tele van 2-300ezret futott szetgyilkolt gepekkel de utana vannak mar jok
  • jaszy
    Nekem nem kell talállni, de azt tudom hogy 3 asokat nézegettem multkor és 4 alatt nem volt 2005-6 os
  • cement
    szerintem oda az van irva hogy "beszélünk oroszul"...
    amúgy meg még rakat autot talalok neked ennyiert ugyhogy ne kotozkodj hidd el inkabb hogy egy hasznalt hatost mar olcsoert utanad dobnak
  • jaszy
    És a ruszkikkal mi a helyzet? Benne van a hirdetés végén!
    Mért kell oda vinni?
  • bertino
    ezaz flame -.-
  • cement
    dehogynem. latszik nem nezed a nemet autopiacot, en nap mint nap bongeszem orakat.
    1. netto ar amugy ~25e.
    2. cirka 100e kilometer soknak szamit egy ilyen kocsinal
    3. egy 4.4literes v8 luxuskupet nem konnyu eladni
    ezert ilyen olcso
  • jaszy
    Azzal valami nem kerek :)
  • cement
    amit linkeltem 5 eves es majd 100ezer kilometeres de szep allapotu. azt mondtad hogy 645 en meg mutattam egyet 20800 euroert
  • jaszy
    Feltűnt valakinek hogy az egy coupe????
  • 5w0rdf15h
    Alaphangon egy újfajta 6-os bömös amit 2007 óta gyártanak 50.000 euronál kezdődik a 2007-es évjáratú az új meg olyan 80-90ezer euro

jah és ez mind a németországi ára, ehhez még jön a regadó nálunk (ami benne van az itteni új autók árában)
  • jaszy
    Hagyd már:)
    20 millás autót 5 ért adnak 2-3 évesen?
    Viccelsz?
  • cement
    #5229 kevesebb is :) csak egy szlovakiaban bejelentett ceg kell hozza es csumi
  • jaszy
    De nem is 6 misi :)
    Annyiért kis bömöst adnak csak.....
  • cement
    lattal egy hirdetest aztan itt okoskodsz ?:D:D:D:D:D
    az kerlek egy fullközeli verzió lehet parezer kilometerrel :D
  • TheRock18
    tudomásom szerint használtan 19.9M Ft...
    gondolom újonnan több
  • jaszy
    Persze hogy több, a duplája vagy annál is több............egy sima 3 as is 4-5 misi 4 évesen
  • w77d
    amíg a rendőrök kiértek, jól össze kellett volna verni, majd azt mondani, hogy az ütközésnél intézte el durván magát, a villáskulcs is akkor állhatott bele.....
  • cement
    magyarorszagon nem tudom de... [URL=http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=119578085&__lp=16&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=31&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1]ha egy szlovák cégnévre veszed akkor 20800 nettobol megvan ^^[/URL]
  • TheRock18
    nah 6-7 milliáért?el vagy tévedve kissé...mutass egy linket,ahol ennyiért van...új generációs 645...kössz
  • cement
    hogy nez ki ez a felni jo isten undorito mint az ember akie
  • Carlos
    6-7 milla? Aszittem több.
    De akkor már veszek másfélért egy 850-est és lenyomom ezeket az új szarokat vele. Amúgy meg sokkal pengébben néz ki szerintem.
  • autoszimulator
    oda sem mentő kell szvsz
  • solo
    Nah, már az amcsik is elkezdtek helytakarékos bio autókat gyártani:]
  • desigo
  • solo
    Najah...Határúton is van egy kint..Az lehet, hogy csak 630 , fenetudja, szép ezüst szürke, még én is azt mondom rá, hogy okkes:]
  • autoszimulator
    645 már 6-7 milla körül van nálunk is, nem számít oly luxusnak, és ahhoz képest kurva szép :D