37102
-
#5472 Valami nagy gebasz lehet itt a környékünkön.
Folyamatosan szirénáznak.
Ha jól hallom legalább egy tűzoltó és vagy két mentő vagy egy rendőr és egy mentő.
(isaszeg, pécel, rákoscsaba, maglód környéke) -
#5471 Igen!Köszi! -
Szabi1991 #5470 mármint az alap képet ?
link -
#5469 Jóa a logód!
A képet megkaphatom?:D
Gyüjtöm őket!^^ -
Szabi1991 #5468 tudom, de volt már itt? :S -
n003 #5467 2009 május 4 ;) -
Szabi1991 #5466 -
#5465 nem ártana -
n003 #5464 ez pech :( -
öregember #5463 remélem végre eltűnsz innen 1 hét múlva -
öregember #5462 jobb 1en ülve szar lehet -
#5461 Ehhe, a kis turbó busa^^ Naggyon szép egyenes nyomaték görbéje van..Hihetetlenűl szépen emeli fel 200 környékén a motort: O
De az, hogy az a fasztarisznya plaxi nélkül hogy marad ott a motoron...fingom nincs xD -
#5460 Hallod fákk? 1 hét és suli baze:S -
#5459 http://www.youtube.com/watch?v=cGzM1YgyN6c&feature=related -
#5458 Jajah, elég szépen lehet hallani jó messziről is őket:] -
#5457 Krhm....Aki a TT -n elindul az nem épeszű^^ -
#5456 http://www.youtube.com/watch?v=HN_lABOGw7Y&feature=related0:13 nál hallgasátok :) -
#5455 -
USAMEN POWER #5454 Ha az első nem lenne elég !
-
USAMEN POWER #5453 Persze autón belűl, mások a hangviszonyok !
-
#5452 Ami faszságot összehordasz ezen a fórumon utóbb időben, az már nem emberi.
Egy új autónál eleve arra törekednek, hogy jó hangszigetelése legyen, ehhez még hozzá kell tenni, hogy mégha hallanád is a hangot, egy 200-al repesztő motor elhúz melletted, mielőtt még felfognád, mit hallasz, ilyenkor a tükörbenézés se biztos, hogy segít. -
#5451 Hát te reménytelen vagy, ismernéd be inkább hogy hülyeséget beszéltél. -
DeenQa #5450 az ilyen motorosok megérdemlik a halálukat. Csak más életét ne tennék tönkre... -
brandd #5449 Sőt még időnként bele is nézzünk a tükörbe meg előre is, és még úgyis ér egy-két meglepetés. -
#5448 deőőőőő, na nézzél videókat jutubon, főleg gyorsulásost, külső kamerával felvéve, mikor távolból jön a kocsi, kis morgást hallasz még akkor is, ahogy közeledik, s ha a szabadban vagy, melléd ér, úgy kezd egyre hangosodni, s mikor elhúzott, onnantól hallod igazán. na ehhez tedd hozzá a saját menetzajodat, és már rádió nélkül se hallasz semmit. -
#5447 -
#5446 Joh, akk mind1.Látom itt mindenki rádiózik..Én pl rühellem közbe a rággyót hallgatni..:] -
#5445 Erről a mentőről jut eszembe. Nekem volt rá példa, hallottam, hogy érkezik meg is álltam a kereszteződésben, teljesen úgy hallottam hogy balról jön aztán ott állt mögöttem és nem 120-al jött. -
#5444 még ha kussban mész, és csak menetzaj van, akkor is hallani már csak akkor fogod, mikor elment melletted, tükörből még esetleg van esélyed meglátni, de mire felfogod, hogy asztakurva hogy jön, már el is ment. Hangot pedig mint mondtam, inkább utána hallod, nem tudom mivel gondolod, hogy előbb odaér a hangja, mint ő maga. Mentő ment már el melletted? Azt sem hallani sokszor, főleg ha megy a rádió, pedig picit hangosabb. -
#5443 -
#5442 ne mond hogy melletted még nem húzott el motor?
akkor hallod mikor melléd ért-nem?előtte semmit
mit tudsz akkor csinálni,még azt se mondod ki hogy b....? -
DeenQa #5441 lehet zenét is hallgatott közben. amúgymeg senki sem számít arra h valaki 3kilóval jön -
#5440 Baszki, nemonnd már, hogy nemlehet hallani egy vonyító 4 hengeres hangot ...Ezt nemhiszem el..Mesélg be légyszíves másnak.:C -
-
DeenQa #5438 hülye vagy vagy hülye vagy? :D
álltál már úgy út szélén, tükröt bámulva, hogy 2xx neaggyisten 3xx tempóval jött egy motor? Mert ha te azt lecsekkolod akkor nagykirály vagy :D Egyik ismim már sajnos járt így, megfordult lakott területen belül és valaki 240el belerongyolt. Pedig 1seccel előtte nézett a tükörbe és semmi sem jött. -
#5437 -
#5436 ezt vegyük jó hírnek, mert akkor talán az útra koncentrált, s arra, hogy ki merre tart, nem nézelődött a mintázatok iránt :D -
#5435 itt látható,hogy a rozsda milyen jól elnyeli az energiát:) -
#5434 ^.- -
#5433 ÁÁÁÁÁÁ!!!Szegény Golf