37102
  • solo
    Idióta Véletlenűl elfelejtett fékezni, és lecsúszott a teherautóról xD
  • milk4
  • solo
    Teherautó hova tűnt a képről?: CCC
  • Szabi1991
  • Willi Betz
    Anyád szívja apád? lol? XD
  • w77d
    jah, fater má be is tépett XXD
  • desigo
    lol xD
  • cement
    füvet?
  • w77d
    anyámék most telefonáltak hogy az M7-esen teljesen ég egy kocsi, szívnak ezerrel a dugóban :S
  • pszihopata
    rizikófaktor az öregség és a tapasztalatlan önuralom nélküli fiatalok-mindkettő

hogy melyik inkább azt itt úgysem döntjük mi el

én csak annyit írtam hogy szerintem az utóbbi gyakrabban fordul elő,és a nagyobb sebesség miatt súlyosabbak is

ha feltűnően sok lenne az öreg balesetes gondolom szigorítanák az orvosi vizsgálatot

fater múltkor panaszkodott hogy ezentúl gyakrabban kell újítania az orvosit mert elmúlt 65.
  • ZsirosKenyer
    olyan mintha render lenne
  • USAMEN POWER
    LoL gondolom kigyulladt a tartalma. Aki a tartály mellett áll nem kis életveszélyben van.
  • SötétBarom
    Tűzszállító kamion

• autoszimulator
    azért annyiban maradjunk, hogy aki nálunk most 80 évesen vezet, nem ehhez a forgalomhoz, ezekhez a kocsikhoz van szokva. Sok minden változott, amit nem egyszerű nekik követni.
    Azt meg messze el kellene végre ismerni, hogy 70 felett bizony romlanak a reflexek, meg ahogy nézem a logika is, hogy felmegy a pályára, pedig nem egy tábla jelzi hogy innen nem kéne felhajtani.

De ha szerinted ez általánosítás, akkor a 20 éves 120al hajtó fiatalok is azok. És nem egy fiatal ismerősöm van, aki épp öregek szerencsétlenkedése/hibája miatti balesetet előztek meg. Azt meg ne mond, hogy mikor a túlzsúfolt főúton 50-60al mennek, és feltartanak kamiont, autóst, akkor az nem gáz. Az előzgetésével nem kis balesetveszélyt jelent.
  • USAMEN POWER
    Ezt a mákot ! A motorteret elvitte, az utastér még épp maradt...
  • Pipör
  • DeenQa
    vonat vs pickup

mekkora mákos bakker...
  • desigo
    "minden ünnepkor"

húsvét,karácsony azt csá :)
  • w77d
    ó hogy rohadna emg az összes aki beszól, vénpöccsel az élen XXXD
  • DJKonya
    Fent Pesten az egyik raktáros mesélte hogy ment dolgozni egyszer és egy Suzukis papó úgy váltott sávot hogy egyből nekiment. Azt mondja az öreg
    - Jaj hát én már 2 éve vezetek, minden ünnepkor meglátogatjuk az unokákat a város másik végén és még sosem volt balesetem....

Akibe belement ő is most fog nyugdíjba menni de mondjuk ő tud vezetni:D Anno BKV-nál volt busz sofőr, volt kamion sofőr, meg még vezetett egy-két járművet.
  • cement
    akkor te halmozottan hatranyos helyzetu vagy mert egyik sincs meg :DDDd
  • Szabi84
    ez igaz
  • n003
    lőtte .. kétpálcás vót :D
  • solo
  • öregember
    én csak azt nem értem, h neked ki adott jogsit
  • w77d
    az nem jó, mert lehetsz kurva okos, ha szarok a reflexeid...
  • Szabi84
    én egyedül IQ-hoz kötném a jogsit
  • w77d
    Mondjuk a jogsit nem csak korhoz, hanem egészséghez is kéne kötni. Tegyük azt, hogy egy félvak bácsinak (nagyfaterom) nem adnak jogsit, mert garázsnak nézi a villamost....
  • desigo
    allergiás vagyok és néha tüsszögök,szemem törölgetem
  • matthias92
    mibajod a balkezesekkel? énis azvagyok, mégis az úton tartom az autót... :D
  • bosco05 #5842
    szerintem meg egyáltalán nem kor függő, van több mint 70 éves rally cross versenyző aki sokszor gyalázza a mezőnyt :) , nah de a közútra visszatérve van balfasz 30 éves is, akkor azok se vezessenek? Sajnos ezt nem lehet szűrni.
  • SötétBarom
    Én meg nem adnék a nőknek! Sőt, a buziknak se! Meg akinek nincs érettségije! Nem is.. Diplomája! Aki hülye ne vezessen!!44 Ja tényleg, 170 centi alatt sem adnék, mert nem látnak ki. Basszák meg, kis gecik! Meg a balkezesek.. Úristen, nem is értem, hogy maradnak úton.. A szemüvegesekről nem is beszéltem.. Meg az allergiásokról.. Jézus. Ott tüsszögnek út közben, tiszta életveszély. Meg a cukrosok. Még a végén elájulnak menet közbe. :||

Kisemerek menni: már. :o
  • OrioN the S
    "Úgy gondolkozom , hogy egy normális országban"
  • pszihopata
    érdekes németországban a 80 évesek húznak az E-osztállyal nyaralni

gondolkodj már ember mielőtt leírod a hülyeségeidet!
  • fook
    Úgy gondolkozom , hogy egy normális országban nem kell 65évesen sehova sem rohangálnod , élsz a nyugdíjból , stb..:) és 21év alatt sem adnék jogosítványt :)
  • OrioN the S
    Ha vallalkozo lennel es 65 folott lennel,rohangalnod kene ossze-vissza es,ha nem lenne kocsid ehenhalnal meg a csaladod is,akkor tudnad.
  • n003
    ezzel annyiban nemértek egyet mert van jópár ismerősöm akinek az apja elmúlt már 65 de még 75 is és jobban vezet mint sok 20-30éves .. inkább vizsgához kötném bizonyos kor felett amit aztán 2-3 évente meg kell ismételni .. és ha balesetet követ el a vizsgáztatót is megrángatnám érte meg persze az orvost!
  • pszihopata
    szerintem egy 30-al bénázó öreg azért kevésbé veszélyes mint egy frissjogsis öntelt hülyegyerek 120-al városban

ez azért elég kirívó példa,az meg hogy elviszi nagyfater a kertkaput nem olyan nagy ügy

aki normálisan közlekedik az álltalában ki tudja védeni az ilyenek balfaszságait

itt jönne a tolerancia-ha létezne

• fook
    De miéééééért kell jogosítványt adni 65 év felett ?:(
  • w77d
    én sem. Nagyfaternak is megmondtam, hogyha most 80évesen megujítja a jogsiját (alig lát), akkor minden nap kiszúrom a szutyoki kerekeit.... Az orvosok sajnos megadják az engedélyt pénzért..