37102
-
#5872 Idióta Véletlenűl elfelejtett fékezni, és lecsúszott a teherautóról xD -
#5871 -
#5870 Teherautó hova tűnt a képről?: CCC -
Szabi1991 #5869 -
#5868 Anyád szívja apád? lol? XD -
#5867 jah, fater má be is tépett XXD -
#5866 lol xD -
#5865 füvet? -
#5864 anyámék most telefonáltak hogy az M7-esen teljesen ég egy kocsi, szívnak ezerrel a dugóban :S -
#5863 rizikófaktor az öregség és a tapasztalatlan önuralom nélküli fiatalok-mindkettő
hogy melyik inkább azt itt úgysem döntjük mi el
én csak annyit írtam hogy szerintem az utóbbi gyakrabban fordul elő,és a nagyobb sebesség miatt súlyosabbak is
ha feltűnően sok lenne az öreg balesetes gondolom szigorítanák az orvosi vizsgálatot
fater múltkor panaszkodott hogy ezentúl gyakrabban kell újítania az orvosit mert elmúlt 65. -
ZsirosKenyer #5862 olyan mintha render lenne -
USAMEN POWER #5861 LoL gondolom kigyulladt a tartalma. Aki a tartály mellett áll nem kis életveszélyben van. -
#5860 Tűzszállító kamion
-
#5859 azért annyiban maradjunk, hogy aki nálunk most 80 évesen vezet, nem ehhez a forgalomhoz, ezekhez a kocsikhoz van szokva. Sok minden változott, amit nem egyszerű nekik követni.
Azt meg messze el kellene végre ismerni, hogy 70 felett bizony romlanak a reflexek, meg ahogy nézem a logika is, hogy felmegy a pályára, pedig nem egy tábla jelzi hogy innen nem kéne felhajtani.
De ha szerinted ez általánosítás, akkor a 20 éves 120al hajtó fiatalok is azok. És nem egy fiatal ismerősöm van, aki épp öregek szerencsétlenkedése/hibája miatti balesetet előztek meg. Azt meg ne mond, hogy mikor a túlzsúfolt főúton 50-60al mennek, és feltartanak kamiont, autóst, akkor az nem gáz. Az előzgetésével nem kis balesetveszélyt jelent. -
USAMEN POWER #5858 Ezt a mákot ! A motorteret elvitte, az utastér még épp maradt... -
#5857 -
DeenQa #5856 vonat vs pickup
mekkora mákos bakker... -
#5855 "minden ünnepkor"
húsvét,karácsony azt csá :) -
#5854 ó hogy rohadna emg az összes aki beszól, vénpöccsel az élen XXXD -
#5853 Fent Pesten az egyik raktáros mesélte hogy ment dolgozni egyszer és egy Suzukis papó úgy váltott sávot hogy egyből nekiment. Azt mondja az öreg
- Jaj hát én már 2 éve vezetek, minden ünnepkor meglátogatjuk az unokákat a város másik végén és még sosem volt balesetem....
Akibe belement ő is most fog nyugdíjba menni de mondjuk ő tud vezetni:D Anno BKV-nál volt busz sofőr, volt kamion sofőr, meg még vezetett egy-két járművet. -
#5852 akkor te halmozottan hatranyos helyzetu vagy mert egyik sincs meg :DDDd -
#5851 ez igaz -
n003 #5850 lőtte .. kétpálcás vót :D -
#5849 -
öregember #5848 én csak azt nem értem, h neked ki adott jogsit -
#5847 az nem jó, mert lehetsz kurva okos, ha szarok a reflexeid... -
#5846 én egyedül IQ-hoz kötném a jogsit -
#5845 Mondjuk a jogsit nem csak korhoz, hanem egészséghez is kéne kötni. Tegyük azt, hogy egy félvak bácsinak (nagyfaterom) nem adnak jogsit, mert garázsnak nézi a villamost.... -
#5844 allergiás vagyok és néha tüsszögök,szemem törölgetem -
#5843 mibajod a balkezesekkel? énis azvagyok, mégis az úton tartom az autót... :D -
#5842 szerintem meg egyáltalán nem kor függő, van több mint 70 éves rally cross versenyző aki sokszor gyalázza a mezőnyt :) , nah de a közútra visszatérve van balfasz 30 éves is, akkor azok se vezessenek? Sajnos ezt nem lehet szűrni. -
#5841 Én meg nem adnék a nőknek! Sőt, a buziknak se! Meg akinek nincs érettségije! Nem is.. Diplomája! Aki hülye ne vezessen!!44 Ja tényleg, 170 centi alatt sem adnék, mert nem látnak ki. Basszák meg, kis gecik! Meg a balkezesek.. Úristen, nem is értem, hogy maradnak úton.. A szemüvegesekről nem is beszéltem.. Meg az allergiásokról.. Jézus. Ott tüsszögnek út közben, tiszta életveszély. Meg a cukrosok. Még a végén elájulnak menet közbe. :||
Kisemerek menni: már. :o -
#5840 "Úgy gondolkozom , hogy egy normális országban" -
#5839 érdekes németországban a 80 évesek húznak az E-osztállyal nyaralni
gondolkodj már ember mielőtt leírod a hülyeségeidet! -
#5838 Úgy gondolkozom , hogy egy normális országban nem kell 65évesen sehova sem rohangálnod , élsz a nyugdíjból , stb..:) és 21év alatt sem adnék jogosítványt :) -
#5837 Ha vallalkozo lennel es 65 folott lennel,rohangalnod kene ossze-vissza es,ha nem lenne kocsid ehenhalnal meg a csaladod is,akkor tudnad. -
n003 #5836 ezzel annyiban nemértek egyet mert van jópár ismerősöm akinek az apja elmúlt már 65 de még 75 is és jobban vezet mint sok 20-30éves .. inkább vizsgához kötném bizonyos kor felett amit aztán 2-3 évente meg kell ismételni .. és ha balesetet követ el a vizsgáztatót is megrángatnám érte meg persze az orvost! -
#5835 szerintem egy 30-al bénázó öreg azért kevésbé veszélyes mint egy frissjogsis öntelt hülyegyerek 120-al városban
ez azért elég kirívó példa,az meg hogy elviszi nagyfater a kertkaput nem olyan nagy ügy
aki normálisan közlekedik az álltalában ki tudja védeni az ilyenek balfaszságait
itt jönne a tolerancia-ha létezne
-
#5834 De miéééééért kell jogosítványt adni 65 év felett ?:( -
#5833 én sem. Nagyfaternak is megmondtam, hogyha most 80évesen megujítja a jogsiját (alig lát), akkor minden nap kiszúrom a szutyoki kerekeit.... Az orvosok sajnos megadják az engedélyt pénzért..